Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
Evil Genius II
Re: Portland Trail Blazers
moji zivci ne prastaju 
Ma ni moji buraz,ovo je zlatna generacija Blazersa. Ja vjerujem u prsten !
-
Evil Genius II
mnogo talenta je u ovoj generaciji to se slazem ali za prstena 

i po zna koji put lillard
ibaka smradu
ne znam kako ali dobismo
roadtrip from hell je gotov, 3-1.
Also, @trailblazers were in the bonus at the 7:43 mark of the 3rd. They shot no FT's the rest of the qtr
i po zna koji put lillard
ibaka smradu
ne znam kako ali dobismo
roadtrip from hell je gotov, 3-1.
Evo sad sa termina , i vidjeh da su opet bili u rupi i opet se izvadili
DLkoja masinerija , sljedecee godine prva petorka na all staru
You know what time is it

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kazem ja,ekipa koja ima sampionski mentalitet 
-
Evil Genius II
How are the bench players performing during Portland's brutal four game road trip?
Steve Blake
Last Week: 6-20 (30%) shooting, 4-12 threes, 11 rebounds, 16 assists, 3 turnovers in 98 minutes
Chris Kaman
Last Week: 17-33 (51.5%) shooting, 5-9 free throws, 17 rebounds, 0 blocks, 4 turnovers in 78 minutes
Joel Freeland
Last Week: 10-16 (62.5%) shooting, 2-3 free throws, 18 rebounds, 2 blocks, 2 turnovers in 65 minutes
Thomas Robinson
Last Week: 14-21 (66.7%) shooting, 8-21 free throws, 29 rebounds, 1 block, 8 turnovers in 86 minutes
CJ McCollum
Last Week: 2-12 (16.7%) shooting, 0-4 threes, 4 rebounds, 4 assists, 2 turnovers in 38 minutes
za vecinu se slazem osim za kamana. njegov stock je definitivno down jer lose je odigrao ovaj road trip gdje mu je svaka utakmica bila gora od prethodne. nadajmo se da su umor i nesto veca minutaza zbog rolove povrede krivci za to jer treba nam raspolozen i produktivan kaman, a ne onaj koga objektivno slabiji centri guraju van reketa i drze na sutu sa poludistance. heroj ovog road tripa je definitivno freeland jer odlicno je zamijenio covjeka bez kojeg do prije godinu i po' nismo uopste bili PO ekipa. aferim 
Steve Blake
Last Week: 6-20 (30%) shooting, 4-12 threes, 11 rebounds, 16 assists, 3 turnovers in 98 minutes
Last Week: 17-33 (51.5%) shooting, 5-9 free throws, 17 rebounds, 0 blocks, 4 turnovers in 78 minutes
Last Week: 10-16 (62.5%) shooting, 2-3 free throws, 18 rebounds, 2 blocks, 2 turnovers in 65 minutes
Last Week: 14-21 (66.7%) shooting, 8-21 free throws, 29 rebounds, 1 block, 8 turnovers in 86 minutes
Last Week: 2-12 (16.7%) shooting, 0-4 threes, 4 rebounds, 4 assists, 2 turnovers in 38 minutes
-
Evil Genius II
jos jedna sigurna pobjeda ostvarena sa nekih, usudio bih se reci, 60ak% truda jer knicksi sa 8 igraca su bili vise sparing partner na treningu nego ozbiljna prijetnja. iskoristili smo to maksimalno i odmorili startere, pocastili igrace sa kraja klupe solidnom minutazom, wes je imao priliku da podivlja sa linije za 3 poena, a i batum je nagovijestio povratak suta koji nam je toliko falio (izgleda da polahko ali sigurno zarasta taj desni zglob). medjutim, moj igrac utakmice je britanski bulldog - joel freeland. 10pts, 10reb, 2ast i 2blk 

- IlCapitano
- Kontakt:
-
Evil Genius II
ocigledno momak ima stila kada su kosarkaski klubovi u pitanju, sto se bas i ne moze reci za njegov fudbalski choice
gledaj ove ekipe
gledaj ove ekipe
Pogba mi je sad jedan od drazih igraca.IlCapitano je napisao/la:
@Genije, šta kažeš?
- IlCapitano
- Kontakt:
Haha, je li to Lamela skroz desno?Evil Genius II je napisao/la:ocigledno momak ima stila kada su kosarkaski klubovi u pitanju, sto se bas i ne moze reci za njegov fudbalski choice![]()
gledaj ove ekipe
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
Evil Genius II
da da, odbjegli rimski sin erik 
-
Evil Genius II
ko?
pogba, romina ekipa ili @curry?
Mislio sam na ove romanisteEvil Genius II je napisao/la:ko?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Evil Genius II
rimljani i kelti su bratske kompanije jer je predsjednik ovih prvih vlasnik odredjenog dijela dionica drugog kluba. sto si hejter 
-
Evil Genius II
jbt zivot koja utakmica
previse gresaka, izgubljenih lopti, promasenih suteva, diskutabilnih sudijskih odluka, kao i odlicnih poteza kako igraca tako i trenera u jednoj utakmici PO intenziteta i fenomenalnoj atmosferi. ko nije gledao propustio je ludnicu, ali i sacuvao zivce.
lamarcus aldridge 40+ minuta, 23 poena, 13 skokova cetiri dana bez treniranja i sa plucima punim ko zna cega
cestitke torontu, odlicna ekipa
i za kraj sretna nova godina kolege blazersi, sve najbolje i cujemo se iduce godine.

lamarcus aldridge 40+ minuta, 23 poena, 13 skokova cetiri dana bez treniranja i sa plucima punim ko zna cega
cestitke torontu, odlicna ekipa
i za kraj sretna nova godina kolege blazersi, sve najbolje i cujemo se iduce godine.

Dobar početak utakmice i onda bum greške i izgubljenne lopte al ima još puno da se igra , a gdje mi je genije jeli budan ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.