ma ovo je nestvarno kako sutiraj i skacuCarlo je napisao/la:Neka, dobro je sve ovoNe daj Bože da je gore hahah
New York Knicks
- invincible1921
- Kontakt:
Re: New York Knicks
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Slusao sam dosta o tome kako ce nekoliko igraca sigurno napustiti Knickse na kraju , sto trejdom sto odlaskom zna li se koji su sigurni da ce otic ?
=\_1921_/=
Svima ističe ugovor osim Mela, Timmyja i Calderona. JR ima player option 6m, ali mislim da će vjerovatno biti trejdovan.invincible1921 je napisao/la:Slusao sam dosta o tome kako ce nekoliko igraca sigurno napustiti Knickse na kraju , sto trejdom sto odlaskom zna li se koji su sigurni da ce otic ?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- invincible1921
- Kontakt:
uz prave poteze vec iduce sezone smo kandidati za ako nista polufinale konfCarlo je napisao/la:Svima ističe ugovor osim Mela, Timmyja i Calderona. JR ima player option 6m, ali mislim da će vjerovatno biti trejdovan.invincible1921 je napisao/la:Slusao sam dosta o tome kako ce nekoliko igraca sigurno napustiti Knickse na kraju , sto trejdom sto odlaskom zna li se koji su sigurni da ce otic ?
da te vidimo Phile
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Ovo sve govori. 
Varejao je out do kraja sezone, Dalembert je dostupan, Cavsi bi mogli pokrenuti priču kako kaže Wojnarowski.
- invincible1921
- Kontakt:
sta ce nam dat ?Carlo je napisao/la:Varejao je out do kraja sezone, Dalembert je dostupan, Cavsi bi mogli pokrenuti priču kako kaže Wojnarowski.
=\_1921_/=
- Slatinash_7
- Kontakt:
Waitersa ili Tristana,drugi manje vjerovatan..ako uopste hoce Dalamberta,prije da ce ganjati nekog drugog..Mozda cak i rizikovati sa Tristanom na petici..a i adriano je hvalio onog Australca,2.20 pa mozda nece nikog uzimati,stave njega i to je toinvincible1921 je napisao/la:sta ce nam dat ?Carlo je napisao/la:Varejao je out do kraja sezone, Dalembert je dostupan, Cavsi bi mogli pokrenuti priču kako kaže Wojnarowski.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- invincible1921
- Kontakt:
ma mogli su lebrona sta on i samuel u pet dekaSlatinash_7 je napisao/la:Waitersa ili Tristana,drugi manje vjerovatan..ako uopste hoce Dalamberta,prije da ce ganjati nekog drugog..Mozda cak i rizikovati sa Tristanom na petici..a i adriano je hvalio onog Australca,2.20 pa mozda nece nikog uzimati,stave njega i to je toinvincible1921 je napisao/la:sta ce nam dat ?Carlo je napisao/la:Varejao je out do kraja sezone, Dalembert je dostupan, Cavsi bi mogli pokrenuti priču kako kaže Wojnarowski.
=\_1921_/=
[youtube][/youtube]
Najava za sutra
Najava za sutra
- invincible1921
- Kontakt:
mozda se desi bozicno cudo pa dobijemoCarlo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najava za sutra
jel ovo snimio novi film il je sprdancija, koga su mu sad oteli ,nanu ?
=\_1921_/=
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Super odradjena reklama. Jos da niste druga najgora ekipa u ligi, taj video bi imao i smisla. 
Postovanje treba zaraditi.
- invincible1921
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nema sanse da ce za njega dati toliko. U obzir dolazi uzimanje igraca poput Dalamberta samo ukoliko mogu iskoristiti TPE, a to bi znacilo da se New York zeli odreci pomenutog igraca, a ponuda bi se popravila sa nekim pickom. Isti slucaj je i sa recimo Biyombom, s tim da je Biyombo mladji pa bi se trebao dati neki igrac za njega. Vise sam siguran da cemo ganjati Emeku i da cemo ganjati nekog poput Hensona koji je zakucan na kraj klupe Milwaukeea, te koristiti pickove i mozda jos neke igrace. Bolje dati Tristana za nekog poput Hibberta ili Sandersa.Slatinash_7 je napisao/la:Waitersa ili Tristana,drugi manje vjerovatan..ako uopste hoce Dalamberta,prije da ce ganjati nekog drugog..Mozda cak i rizikovati sa Tristanom na petici..a i adriano je hvalio onog Australca,2.20 pa mozda nece nikog uzimati,stave njega i to je toinvincible1921 je napisao/la:sta ce nam dat ?Carlo je napisao/la:Varejao je out do kraja sezone, Dalembert je dostupan, Cavsi bi mogli pokrenuti priču kako kaže Wojnarowski.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vratimo se na -9 i Wizardsi naprave seriju od 7-0. Ne znamo zatvarati četvrtine, ni utakmice nikako.
Wall budalo gdje ces prvi na Quincyja. Zato si i dobio po nosu.
Bezveze je ovo sto stite zvijezde. I Wall je udario Quincyja, trebao je i on biti izbacen.
- invincible1921
- Kontakt:
umjesto da prodjemo ispod 10 i ubi nas ovaj potez , al wall primi stoc 
steta za trojku
steta za trojku
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.