Koji dio hajd da se i ja nasmijem nije problem nikakav. Svakako sam dobre volje. Jer ja ovdje ne vidim stvarno nikakvu provalu osim sto momak misli da je neko deriste i da mu kao nisam nesto odgovorio ?? Jedino ovo za postove mada tu se mozes i ti pohvaliti sto se toga tice a ni to nije smijesno ??Virtu4l je napisao/la:Vjeruj mi da jeste
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 dec 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
To se odnosilo na drugi dio tvog posta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde reci sta konkretno vise **** ga ja podjeli sa nama necemo se sada igrat igrice ovdje. Vidis da covjek ceka da mu odgovorim i ufuro se pravoVirtu4l je napisao/la:To se odnosilo na drugi dio tvog posta.

Za Neandrantalca. Posto si toliko navalio dobar dio slobodnog vremena provodim na sportskim temama i trudim se da pratim sport. Sto i nije tesko jer mozes biti online svugdje cak i u kaficu. Moj cilj je da probam ukazati na neke stvari koje su po meni pogresne i da se razveselim nekom uspijehu. Meni je broj postova ili ko je koga izdominirao i slicne stvari totalno nebitno sta god ti mislio o tome. Nikakva vajda od toga zato generalno ja ni ne provociram prvo ljude ovdje. Prvo jer je to jadno a drugo jer nemam nikakvu satisfakciju od tog virtualnog zajebavanja. Ja tebi mozda nisam simpatican ili se ne slazemo oko nekih stvari samo nema potrebe da se zato provociramo ovdje i spamujemo ljudima temu. To sto ti mislis o meni zaboli me ****. To su neke tvoje teorije i hipoteze koje mogu biti i pogresne a meni nije nakraj pameti da se nekom pravdam a jos manje na sportskom forumu objasnjavam. Ubuduce svoje misljenje zadrzi za sebe ovdje je rijec o igracima odnosno o fudbalu.
Lako će se naviknuti - svaki put će i neka ubleha iz Saveza ići s njim, uzimati dnevnice itd. Taman im dobro dođe da imaju opravdanje za to.Sheyi je napisao/la:Od covjeka koji nikad nijednog igraca nije pogledao, do Meše koji planira svake hefte ici po Evropi, kako li ce se savez naviknuti na to.
#Salihović
- Neandertalac
- Kontakt:
Mislim da si mu ti idol u forumskom zivotu . Ali nema veze , kako je krenuo bit ce petocifren do noveVirtu4l je napisao/la:Vjeruj mi da jeste

Btw , mislim da tvoj potpis govori gdje bi mogao Stila zaigrati ,i da je Susic imao sluha to bi se davno desilo .
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
gledam ovaj intervju sa ovim bikicem bazdarevica...cudan je narod nas mesa, rece pokusaj od novinara . ako mi ista vise u zivotu smeta od tih mitova i legendi koje nekad neki sinanovic ili bikic osmisli koji nije nista razumio pa je eto kao narod cudan , nepredvidljiv..
a narodu najlakse kupiti sejtana da uradi samo tri stvari kako treba spomenik bi mu digli .
jadni safet, kao sta dozivi, jadan on od nepredvidljivog i cudnog naroda.a narodu trebalo 4 i po godine da prepozna da je legenda i dobri bosnjo,rudar sajo, budaletina i neznalica ...u hrvatskoj bi ga razapeli ko isusa za mjesec ,u srbiji bi poginuo za mjesec i po za ono sta je radio a u ozbilnijim zemljama ne bi ni dosao na to mjesto da bi ga trebalo razapinjati.
energican je i zustar ovaj mesha pa se samo nadam da ce i ovi novinarcici mozda nauciti nesto od njega
a narodu najlakse kupiti sejtana da uradi samo tri stvari kako treba spomenik bi mu digli .
jadni safet, kao sta dozivi, jadan on od nepredvidljivog i cudnog naroda.a narodu trebalo 4 i po godine da prepozna da je legenda i dobri bosnjo,rudar sajo, budaletina i neznalica ...u hrvatskoj bi ga razapeli ko isusa za mjesec ,u srbiji bi poginuo za mjesec i po za ono sta je radio a u ozbilnijim zemljama ne bi ni dosao na to mjesto da bi ga trebalo razapinjati.
energican je i zustar ovaj mesha pa se samo nadam da ce i ovi novinarcici mozda nauciti nesto od njega
Ma kod nas ti je u svemu tako. Neko zasere, ali nije kriv jer je narod čudan a zapravo naroda sa većom količinom strpljenja ova kugla nije vidjela. Još kad vidim da Sušić sada glumi nekakvu uvrijeđenu mladu i daje "savjete" Baždareviću, urnebes.arius je napisao/la:gledam ovaj intervju sa ovim bikicem bazdarevica...cudan je narod nas mesa, rece pokusaj od novinara . ako mi ista vise u zivotu smeta od tih mitova i legendi koje nekad neki sinanovic ili bikic osmisli koji nije nista razumio pa je eto kao narod cudan , nepredvidljiv..

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Pogresno mislis momcino. Zajebao si se oko Stilica i zajebao si se oko tih postova koje potenciras toliko. Ako imas napisati sta o ovoj temi pisi. A ne romane i offtopicNeandertalac je napisao/la: Mislim da si mu ti idol u forumskom zivotu . Ali nema veze , kako je krenuo bit ce petocifren do nove
Btw , mislim da tvoj potpis govori gdje bi mogao Stila zaigrati ,i da je Susic imao sluha to bi se davno desilo .

Pa covjek vec peti post zaredom mene spominje. Nema nista drugo osim velikog broja postova ( sto je moja licna stvar ) i to je spomenuo na pet razlicitih nacina. Niko mu ni ne odgovara sem njegovog prijatelja VIrtuala a on opet. Ne moze normalno da zavrsi nego kao navodno on nekoga provocira. Kao ne temama o Sarajevu non stop pametuje ljudima. Kazem mu fino da me zaboli **** za njegovo misljenje i da kvari temu on opet.Sheyi je napisao/la:Ajax![]()
![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
Ti si jedan obicni kompleksas koji svoje frustracije lijeci nabijajuci postove na forumu .Ajax je napisao/la:Pogresno mislis momcino. Zajebao si se oko Stilica i zajebao si se oko tih postova koje potenciras toliko. Ako imas napisati sta o ovoj temi pisi. A ne romane i offtopicNeandertalac je napisao/la: Mislim da si mu ti idol u forumskom zivotu . Ali nema veze , kako je krenuo bit ce petocifren do nove
Btw , mislim da tvoj potpis govori gdje bi mogao Stila zaigrati ,i da je Susic imao sluha to bi se davno desilo .![]()
Nikoga ne zanimaju ovdje tvoje analize kao sto vidis osim par simpatizera tvog kluba odnosno jednog. Malo vise o sebi povedi racuna maestro a ti ko baba tracara nekakva. Ne valja ti to.
A sto se tice teme , mislim da bi Mesa trebao iskoristiti Stlicev potencijal na pozicijama gdje smo trenutno deficitirani , ofanzivni vezni i poluspica . Kao sto sam vec rekao , mislio sam da je on taj koji moze naslijediti Misimovica , jer kako igra u klubu , to je pozicija na kojoj briljira .
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Tema novog selektora dosla na nivo pijace.... 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Halo instruktor fitnesa ili koji **** veci jesi. I u ne virtualnom svijetu me ima i fizicki i svakako. Mada je to nebitno po meni za ovaj forum. Nismo djeca od 10 godina da pricamo ko je jaci. Ja sam sa tobom kulturno razgovarao i previse kulturno. Ti si taj koji kvaris temu konstantno i ciljano svodis na personalne stvari ( koje nisu tema ove teme ). Ali posto je tvoj cilj da mene isprovociras onda da kazem jos jednom popisam se na tvoje misljenje matori. Ti ces nekome lekcije dijelit budalo jedna. Zajebao se i sada ko najveci kreten ne zelis to priznati i guras svoju pricu. I samo prije dvije sedmice si kukao na temi o Sarajevu i prizivao moderatore dalje nisam ni gledao. Jer si nebitan odnosno iritantan si ko ****.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 dec 2014, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Posto sam javno izmaltretirao sve vas ljubitelje ove teme , i uskratio vam prostor za diskusiju i razmijenu misljenja , javno se i izvinjavam sto sam dopustio da budem uvucen u raspravu sa nekulturnim iskompleksiranim balavcem . Jos jednom oprostite , nisam znao kakvu ce lavinu pokrenuti jedno obicno pitanje i pokusaj razgovora , na temu Stilic , pozivanje itd .OnlyUnited je napisao/la:Tema novog selektora dosla na nivo pijace....
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
TI znas ko je iskompleksiran a kamoli nekulturan.
Ti si poceo sa nekulturom a ne ja vec u tom tvom prvom obicnom pitanju. Nevjerovatno.

Ajax,vidiš ba da su to Virtualova kopita zla,samo dođu podyebavat na forum... i uvijek je tako,a što je najgore smiju se stvarima koje nit su smiješne nit zanimljive! I ti si kao levat u njihovim očima,a oni savršeni i ostvareni ljudi... Još napravili i ove nove nickove tipa harixs,ibrahim itd,a vidis po pisanju ko stoji iza tih nickova
Virtualu je teško,sad kako je Baždarević došao na klupu ukinuta mu dnevnica i slatki obrok

I onda provociraju i raja dobija ban... a oni su uzori na ovom forumu,vrijeđaju s drugih nickova da bi sačuvali hiljade postova... I oni su kao forumaši

Virtualu je teško,sad kako je Baždarević došao na klupu ukinuta mu dnevnica i slatki obrok

I onda provociraju i raja dobija ban... a oni su uzori na ovom forumu,vrijeđaju s drugih nickova da bi sačuvali hiljade postova... I oni su kao forumaši

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
-
Da tema je upropastena, kao i vecina drugihOnlyUnited je napisao/la:Tema novog selektora dosla na nivo pijace....

Ocigledno je par dana koje smo diskutovali normalno, bilo previse...dovidjenja.
Ja stvarno ne vidim razliku izmedju ove dvojice sto se svadjaju.
Ima @neandetalac nekih neprikladnih rijeci al ima i kolega ajax konja za utrke.Uvreda uvredu goni
Ima @neandetalac nekih neprikladnih rijeci al ima i kolega ajax konja za utrke.Uvreda uvredu goni

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Tulic u A reprezentaciji,yebem ti savez i onog ko ga oformi.I onda nesto pisemo po forumu kako nece nijedan iole bolji strucnjak da pridje reprezentaciji.E yebo te zivot ko nama radi u reprezentaciji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE