Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nzm tacno parove, al njemacka liga, Hofenhajm je redovno 3+.. cesto oba daju gol.. Nizozemska liga takodje.. medjutim u zadnjih 2 kola sam padao na tome, takoo.. sjedi drug, pogledaj ponudu i googlajstudent1983ri je napisao/la:pomoć ljudi, igrati ću neki sistem za vikend u engleskoj lig i trebaju mi dva fixa koja baš MORAJU proćimislio sam naći dva para oba daju gol, kvote su tu dosta visoke, oko 1,75..pa ako mi možete preporučiti dva para koja bi najvjerovatnije mogla proći ..hvala unaprijed drugari
u Hr su vece pravila evropske unije da se svaki igrac mora podic za 2,3 kosaKardelj je napisao/la:Zna li neko, jesu li iste margine na košarkaše u Lutriji BiH i Hr ?
Predlazem na osnovu ove analizze da Jenkins ide preko 8,5.. Zbog toga sto ce imati vise slobode u igri, vise minuta, a voli loptu i voli osutati vise nego se palacinaka najestiadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:
Orlando Magic - Boston Celtics 200,5 manje
Orlando kada igra kuci teško prebacuje 95p..dok Boston bez Ronda nije ista ekipa sto se pokazalo u proslom mecu protiv Miami-ja kada su ubacili 84p.Veceras ne vidim ni jednu ekipu sa preko 100 poena pa je under vrlo izgledan.
Levski - Crvena Zvezda(-26,5) 1
Zvezda ce vjerovatno postediti svoje glavne igrace pa mi se ovaj hendikep cini previsok.
http://pokit.org/get/img/52a5b143de3863 ... a71efa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;bojler je napisao/la:u Hr su vece pravila evropske unije da se svaki igrac mora podic za 2,3 kosaKardelj je napisao/la:Zna li neko, jesu li iste margine na košarkaše u Lutriji BiH i Hr ?
Ma bruda zezam se malo iste su sve samo sto zavisi od uplate brate tu ide dizanje i spustanjeKardelj je napisao/la:http://pokit.org/get/img/52a5b143de3863 ... a71efa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;bojler je napisao/la:u Hr su vece pravila evropske unije da se svaki igrac mora podic za 2,3 kosaKardelj je napisao/la:Zna li neko, jesu li iste margine na košarkaše u Lutriji BiH i Hr ?
Baš sad pogledah, skoro sve isto bilo jučer, samo je u BiH Ukić čini mi se bio n 8.5 i Sobin na 11.5, ostalo je sve isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.