Sto za Cimija nije objavio bar jedan dan ranije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kazem nebitno vise govorio istinu il ne, samo sam dao svoje misljenje..januar071 je napisao/la:Sad daj temu da prebacimo na farukazidana ili kako vec.Ja sam znao mjesec prije za Sirijca nego sto je on objavio.Nikad ime nije rekao.Evo isto kao kad bi ja rekao,a to zna ovde vecina doci ce nam golman i stoper.
Sto za Cimija nije objavio bar jedan dan ranije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Plata bi mu trebala biti jedno 10 puta vecaTanbabuka je napisao/la:Cimi uopste nece u Lile,ako ode ide u bundesligu,tri kluba ga zele a Mainz najblizi dovodjenju!
Dobrodosao nazad Benko tebra!Benko je napisao/la:Prvo, jes teško čitati komentare a ne moći odgovoriti![]()
Drugo, farukzidane je uvjek imao tačne info, to sto su neki pregovori propali, neki prošli nije do njega i to je valjda jasno
Trece, on ono sto je rekao nije procitao u NOVINAMA ni na PORTALIMA nego je to fakat istina sto je napisao, a ovo za Lille je malo podalje od istine
Cetvrto, momak itekako ima dobre info
peto, kako ste mi vi onako đuture![]()
Šta je ovo ove naše ublehe opet nešto grade, neke kampove? Boze sacuvaj kakva šuplja
Ja sam nacuo da je Krste razgovarao sa Velkovskim na tu temu.Benko je napisao/la:oploditelj s koševa sajo naš lijepi...
da je kako onog malog velkovskog iz makedonije pokupitiajde ibrakovicuuuuuuuuuuuu
![]()
cimirot ako ode to ce biti velika stvar
sve sa razlogomsimon je napisao/la:Ja sam nacuo da je Krste razgovarao sa Velkovskim na tu temu.Benko je napisao/la:oploditelj s koševa sajo naš lijepi...
da je kako onog malog velkovskog iz makedonije pokupitiajde ibrakovicuuuuuuuuuuuu
![]()
cimirot ako ode to ce biti velika stvar
Ovo neka cudna tisina ...
Legendarno objašnjenoblavor je napisao/la:Ne pratiš ti rad FarukaZidane, izgleda, hahaha, vjeruj mi najjači, da njega nema mi bi umirali od dosade, lupi par tajnovitih, i šta god se ikad dogodi, onda on šatro namigne, kao znao je, ma da ga nema trebalo bi ga izmislit, samo ga prati bajanuar071 je napisao/la:Ma procitao kao i mi za Cimirota.
Ama neki klinjo od nekog ambasadora, ili nekog UNPROFOR-caZizou je napisao/la:Za kadete igra jedan mladic sto se zove Charles Winslow Wayne Stewart.
Znali neko jel mali doso maksuz zbog Sarajevo u BiH ili je odrasto u bosni?