FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pupi04
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Pupi04 » 24 dec 2014, 10:55

SiamoNoi je napisao/la:Ono je Azijski kup od 9.1.Nadajmo se da ce Japan dogurat sto dalje.
Svi ocekujemo finale i titulu i obavezni ostanak na slavlju jedno 2-3 sedmice :mrgreen:

Nisam komentarisao tekmu, ali ovo je Inter kakav ja volim, naravno ne kvalitetom, vec zeljom, borbom i bez pickastog pristupa i povlacenja i predavanja.
Manciniju fale igraci, prije svega krila da bi sproveo svoj plan, ofanzivno smo strasno limitirani, ali svi smo znali da ce tu najvise skripat.
Drago mi je zbog Rodrigovog gola ali ono sto gledamo od njega nikako ne ulijeva povjerenje, u velikom je padu i sumnjam da ce se vratit.

Citam da je Podolski zavrsen, ne bas vrhunsko pojacanje, ali s obzirom da dolazi dzabe, da nam fale krila, moze pomoci, uvijek je bolje gledati igraca da igra na prirodnoj poziciji nego neka na silu rjesenja gdje citava ekipa ispasta.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 dec 2014, 12:05

In the first game after the break Inter face Juventus at the Juventus Stadium in Turin in. The “derby d’Italia” is one of the most heated games in the world and the ticket sales proves this. Juventus communicated on their official website that all tickets for the game were sold in less than 24 hours and Inter can expect a tough mate against a strong Juve in front of a sold out stadium on January 6th.
Pomama za Interom u Torinu...bože kakav klub :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nadajmo se da će Mancinijeve trupe opravdat ovakvu pažnju nestrpljivih juventina koji su se pograbili za ulaznice ko psi za komadić batka.

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 24 dec 2014, 13:10

Nisam stigao odavno da napisem koju recenicu o novom interu sa Robertom na celu.Moje misljenje da ovo za sada puno bolje i ljepse izgleda,nacekasmo se i mi interisti da gledamo inter sa 4 pozadi.Mancio radi izuzetno dobro,fale covjeku krila to i ptice na granama znaju.Sad je mozda i najvazniji dio sezone kako ce se merkato odradit,i sam je par puta izjavio da mu trebaju 2 krilna igraca.U tom slusaju ako inter zavrsi kupovinu Cercia i tip Podolski sto je i dostizno u ovom trenutku,covjek se moze nadati boljim rezultatima,tako i atraktivnijom igrom.Lazio koji nam je direktni konkurent nije mogao ama bas nista da uradi u mecu protiv nas tako uz pametnu kupovinu moze to biti puno bolje.Dobro ce doci ova pauza od 2 sedmice pa eto jako se nadam da bi mogao Cerci doci kod nas jer bi nam legao bas u sistemu 433.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 24 dec 2014, 18:34

Roberto Mancini spoke to La Gazzetta dello Sport,

Tell us about the transfer market?

“I’m happy because the club gave me full control over the situation of the market but of course, within the limits of its financial situation, we need an offensive winger and the market is wide and surprising, Cerci is an important and strong player and he wants to return to Italy, but we need to be lucky to land him, I hear he is having trouble in Madrid, he isn’t playing, but maybe Atletico picked him up because they have a project around him later, we must look at those who are not finding space at their teams, who wants out and are unhappy where they are.”

“We have been following Cerci for a while now, the chances of signing him are high, but we must be cautious because anything can happen in football.”

“Ezequiel Lavezzi is a big name too, he knows Serie A well but he is a Paris-Saint Germain player now, maybe in June, let’s wait and see.”

“Mohamed Salah is an excellent talent and an interesting young prospect, Ivan Perisic is a good player, he fits us perfectly and have the right profile for Inter, but he is not easy to get, Lucas Leiva is a big name too with tons of experience which can be useful but he’s a Liverpool player, clubs don’t give away their players like this.”

Selling players to modify the team?

“It can happen, maybe the right sale would allow you to buy the needed right players that can establish a future for the club, whether they are young or not.”

Who to sell? Guarin? Kovacic?

“Guarin is a talented player with lots of qualities, but the ego inside him can only be lost by hard work, while Kovacic is an excellent player, I expect a great future for him, he is having fun playing football and developing naturally on his own path, both physically and as a man, I told my players: ‘you matter more than I do’. And that’s the truth.”

Mario Balotelli?

“I’m surprised he has more haters than admirers, well, he didn’t help himself, really, I think Mario should spend a good Christmas, and then go back to being as he was, if he returned to his old strength, sooner or later I’d want him back. Everything depends on him.”

****: Gazzetta.it
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 dec 2014, 19:54

Izgleda da ce Cerci u Milan.Samo da se to sto prije rijesi da ga prestanu povezivat s Interom.Muka mi je od tog igraca,nek dovedu neko normalno krilo umjesto ovog precijenjenog mediokriteta kojeg se ocekuje ko da Messi dolazi.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 24 dec 2014, 20:01

Slažem se da Alessio nije igrač svijetske klase,i nikad to nece biti.Ali je lik prekuc'o ovu ligu,dvije sezone zaredom je imao dvocifren broj golova i asistencija.A koliko igraca to moze cak i u ovoj propaloj ligi?
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 dec 2014, 20:26

Istina je to,ali smatram da mu je to bio vrhunac karijere.Covjek ima koliko...27 godina (?),a imao je 2-2.5 dobre sezone u karijeri.Atletico mi je jako drag klub pa sam i kad je tamo dolazio pisao isto...da mi se nikako ne svidja sto ga uzimaju jer mislim da je precijenjen.Pogotovo kad uzmemo u obzir te cifre koje se oko njega vrte.Moze bit i da se prevarim,ali eto ja ga stvarno u Interu ne bi volio gledat.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 dec 2014, 21:28

Cerci bi nam bio duplo korisniji nego Podolski (s kojim se najviše povezujemo zadnjih dana). Ako nam ga Milan "ukrade" to će biti velika šteta, čovjek nije skup a pravo je zahvalan igrač (zabija, asistira) i 3-4 najbolje godine su pred njim. Ako ćemo već dovoditi "starog" igrača onda bih mnogo više volio Lavezzija nego Poldija. Ne znam zašto su zapeli za ove istrošene kad imaš mlade talente poput Konoplyanke i Ayewa kojima ugovor ističe na ljeto i mogu se dovesti za siću.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 dec 2014, 22:02

Ayew ne želi nigdje prije ljeta.A zašto i bi,ništa mu ne fali u Marseillu.

[youtube][/youtube]
:rol:

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 24 dec 2014, 22:28

SiamoNoi je napisao/la:Ayew ne želi nigdje prije ljeta.A zašto i bi,ništa mu ne fali u Marseillu.

[youtube][/youtube]
:rol:
Došo Božić Nemanji i Kuzmi malo ranije ove godine :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 dec 2014, 10:48

Po svemu sudeci Lass Diara je novi igrac Intera :crazy: i to bi treba doc umjesto M'vile.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 dec 2014, 11:19

Tritolone je napisao/la:Po svemu sudeci Lass Diara je novi igrac Intera :crazy: i to bi treba doc umjesto M'vile.
Nadam se da je to nečija neslana šala :x
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 dec 2014, 13:41

Ja nisam vidio da se igdje ozbiljno o tome pise.Nekako sumnjam da je istina.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 26 dec 2014, 14:24

Di Marzio cak pise da je bio kod nas na medicinskom i da je proso :facepalm: samo se ceka da se vidi sa Lokomotivom oko papirologije..ako njega dovedu onda stvarno ne znam, pa covjek od maja ne igra nikako nego sam trenira..i to se govori da bi MVila otiso ako on dodje, taman docekali da on vrati kakvu takvu fizicku formu dovest jos jednog lika kojeg ce se opet cekat, ne znam nema mi logike nikako

Izgleda da smo najblizi dovodjenju Podolskog. Ne znam sta bi mislio oko toga. Nisam ga nikad gotivio al eto bolje i on nego niko.

Pored Podolskog nam obavezno treba jedno pravo krilo. Sad nakon sto je Milan izgleda uzeo Cercija(on bi vise volio kod nas da dodje zato malo i oteze pregovore) nadam se da cemo otic po Salaha. Ausilio je danas i sutra u Londonu pa valjda sta izmajmunise.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 dec 2014, 14:30

Podli i Salah i nije nam nitko vise potreban za te krilne pozicije. Dovođenje Lassa je totalno glup potez, lik vec 2 godine zivotari u Rusiji i puni 30 godina.

Spominje se da cemo pokusat dovest jednog beka , Darmian i neki iz Belgije su kandidati, nebi ima nista protiv Darmiana, međutim kad vec dovodimo beka zasto ne pokusati vratiti Donatia iz Leverkusena, vise puta je izjavio da mu je Inter najdrazi klub i siguran sam da bi se vratio, a i po svemu sudeci Bayer ce pokusat otkupit Jedvaja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 26 dec 2014, 14:48

Jao pojacanja, povraca mi se.

Tohire bijednice dovedi jednog, al da valja cemu.
Amar Osim selektor BiH

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 dec 2014, 16:59

Dok je igrao u Realu, meni je Lassana bio ubjedljivo najjaci zadnji vezni na svijetu, masina hebena, sad je pao qrcu za usi i naravno sada se spominje dolazak u Inter.
Pojacanja koja se spominju su :wtf: :wtf: :wtf: raspali Thohir, joooj Moratti kud ne ostavi sinu klub, nego ga prodade ovom mamlazu koji se u fudbal razumije ko Vincent Tan

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 dec 2014, 18:05

Moze Podolski.Em je bolji od Cercija em je Nijemac.Lukase čekamo te :kafa:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 26 dec 2014, 20:23

SiamoNoi je napisao/la:Moze Podolski.Em je bolji od Cercija em je Nijemac.Lukase čekamo te :kafa:
To stoji, ali je jbg stariji 2 godine i samo zbog tog razloga bih se više obradovao Aleziju. Ali barem od Poldija očekujemo 2 jake sezone u kojima će nam pomoći da se vratimo u vrh i onda ga (pro)dajemo Kelnu i nek tamo završi karijeru :mrgreen:.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 dec 2014, 23:52

Lukas Podolski in Premier League:

[99] Minutes Played
[07] Games Played
[00] Starts
[07] Substitution on
[00] Goals
[00] Assists
[02] Chances Created

Alessio Cerci in La Liga:

[113]Minutes Played
[06]Games Played
[00] Starts
[06] Substitution on
[00] Goals
[00] Assists
[01] Chances Created

U ligi prvaka:
Lukas Podolski:

[128] Minutes Played
[05] Games Played
[01] Starts
[04] Substitution on
[03] Goals
[00] Assists
[00] Chances Created

Cerci:

[37] Minutes Played
[02] Games Played
[00] Starts
[02] Substitution on
[01] Goals
[00] Assists
[01] Chances Created
No player has better minutes per goal rate than Lukas Podolski in Champions League 2014/15. Scoring three goals, a goal every 42 minutes.
Minutes per goal ratios in Champions League 2014/15:

[42.7] Podolski
[49.9] Adriano
[57] Ramirez
[64.5] Messi
[70.6] Benzema
[71.6] Martinez
[73.8] Agüero

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.