Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da baš sam čitao malo po forumima i taj Acqua di Gio svi hvale. Evo primjer stranica koja se bavi recenzijama parfema piše o njemu u superlativima, a i po forumima sam čitao.samovasposmatram je napisao/la:Aqua di Gio je najjači, što bi se reklo Pussy Magneti Boss Bottled klasika.
Nos se brzo navikne na neki miris dok ostali osjete da ti mirišeš.StephanEl92 je napisao/la:kada nanesem parfem ,ne djeluje toliko dugo tek par minuta nakon cega se miris osjeti jedino kada se dovoljno priblizi nosem do vrata..kvaliteta ili???
Dobio i ja ovakav, al valja sad bogami dati svoje pare za ovo.delko je napisao/la:naspricas i mirisis i sutra navecerNo 1
Stavljaj parfem na vrat, ramena i podlakticeStephanEl92 je napisao/la:kada nanesem parfem ,ne djeluje toliko dugo tek par minuta nakon cega se miris osjeti jedino kada se dovoljno priblizi nosem do vrata..kvaliteta ili???
joey je napisao/la:Stavljaj parfem na vrat, ramena i podlakticeStephanEl92 je napisao/la:kada nanesem parfem ,ne djeluje toliko dugo tek par minuta nakon cega se miris osjeti jedino kada se dovoljno priblizi nosem do vrata..kvaliteta ili???
Nisam ih danas ni prob'o kako treba, doduše samo sam izotvoro sve da osjetim mirise, ali probat ću kroz ovih par dana pa ćemo vidjeti šta je najbolje, što bude dobro ide za special, a što onako slabije ovako kad se ide negdje.milanist je napisao/la:Dobri dabome, posebno meni obsession pa onda eternity, sad imam euphoria i nije ni on los, mada i nisam nesto zadovoljan