pa zar nije po cijelu noc bilo da se moze preko neta uplacivati listic u premieru
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne rade za bozictribalhardcore je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
pa zar nije po cijelu noc bilo da se moze preko neta uplacivati listic u premieru
Brate ja sam davno ganjao Poljski odigram za par km po 3 broja dobitak 50 km ili u Williamsu ganjao 4 broja po pola km uplate na 200 km dobiješ 100 km. Nemaš ti tu neke brate statistike, fore i sl. vjerovatno čim nema uživo izvlačenja da se to opasno štima da budu brojevi sa najmanje uplata ne igra se samo u BiH tako da mani se toga čuvaj lovu za nastavak liga petica i ne bacaj pare bezze. Odigraj na par km ubij satak ili otiđi do neke kladare odigraj binga za par km svakako ćeš je potrošiti i gotovo ako šta dobiješ super ako ne preko vrata i mirna Bosna. Ja bi tako uradio i savjetovao, ali ti znaš tvoja lova tvoj budžet brate.diplomatija je napisao/la:U nedostatku sporta, ja se okrenuo bio lotu i poštenaki sam ga popušio večeras, nisam to igrao nikad, ganjao grčki, poljski, talijanski i nevjerovatno je kako mi bas fali uvijek jedan broj, ima li neko iskustava kakvih s ovim?
Sjecam se tog, i samo 4 poena u 3/4juanitomaravillaa je napisao/la:Zna premier sta radi,sutra je bozic,a tada u Americi sve utakmice pustaju i na "obicnim" kanalima,tada glavne zvijezde ekipa uzimaju jos vise suteva tako 90% ovih glavnih igraca ide u over,prosle godine su radili za bozic,mnogo je raje uzelo pare,kao sad se sjecam mene je Durant unistio,uzeo Jamesa,Carmela i njeg,prva dvojca igrala medjusobno i lagano prosla,OKC igrao sa Denverom,Durantu granica bila 33 za poluvrijeme dao 24 u 3/4 jos 4 i izadje zbog blowouta.
Radi druze sportplus tako da vjerovatno i te rade.Head je napisao/la:Bh play, formula, millenium?
Rotoworld i twitter accounti ekipa.samosarajvo je napisao/la:gdje upratiti sutra za bozic sta je sa nba.
Da li igra KObe, Durant, Parker? Uvijek je to u NBA zeznuto do pocetka tekme.Ako imate kakve savjete,prijedloge pišite .)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.