alan_kardec je napisao/la:lumani je napisao/la:udri Milosavljevicu libo te racku![]()
ja kloca.
šta je uradio, nisam gledao?
Glumio Jordana gubio lopte kao malo djete.
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
alan_kardec je napisao/la:lumani je napisao/la:udri Milosavljevicu libo te racku![]()
ja kloca.
šta je uradio, nisam gledao?
Dobro.MaGiCa je napisao/la:
Kakvo je bilo sudjenje![]()
Nije.Je l' opet institucija bila potkradana, sa odnosom sl. bacanja od 21-2 u njenu korist![]()
Casovi ljubavi vec deceniju daju rezultate.Ili su samo chasovi ljubavi (i pritiska na sudije) dali rezultata
Nije tebi bilo upuceno pitanje, vec dervishu koji se stalno zhali na sudjenje, a ovakve ochigledne pogurance ne vidi.Raul_64 je napisao/la:Dobro.
Naravno da nije, kao shto to nije ni bio sluchaj (:u prethodnih 10ak sezona) da se njih sistematski potkrada - vec njihove protivnike. Ali, za Stevie Wondere ovog foruma, valja reci da su juche u drugom poluvremenu Madjari imali jedno 10-15 shto ulaza, shto skokova, shto shuteva pod koshem KKP, pri chemu je svaki od njih bio pod kontaktom, a neki i pod faulom - a bash nijedan nije sudjen kao faul od odbrane.Nije.
Chasovi ljubavi su izmishljotina. MB, Zepter, Mobtel, ICN, Telekom, itd. to nisu. Kad nema ovih finansijera - nema ni rezultata. A u Deda Mrazove ozbiljni ljudi teshko da veruju.Casovi ljubavi vec deceniju daju rezultate.
Raul_64 je napisao/la:Casovi ljubavi vec deceniju daju rezultate.
ako aco postane Kim mozda i bidnealan_kardec je napisao/la:Dulo post`o Deda Mraz, trpa ljudima keš u džep i to ni manje ni više, nego milion.![]()
Nego, kad si već spomenuo, za krivičnu je on bio davno.
nije dule dzaja, ili terza pa da mu drzava halaliRaul_64 je napisao/la:Da , Dule je inace od vise klinaca napravio milionere.
Dule mozda jest za krivicnu prijavu , neko drugi je za zatvora al sta se moze.
Treba mu samo partijska knjizhica SPSa.DANTES je napisao/la:nije dule dzaja, ili terza pa da mu drzava halali
Kao shto vec jednom rekoh: mali ljudi pokushavaju ironijom da pokriju nedostatke argumentacije.Raul_64 je napisao/la:Duboka analiza za Solnok , cestitam.
Za Krku ocekujem 100 karaktera vise.
DANTES je napisao/la:ako aco postane Kim mozda i bidne
DANTES je napisao/la:nije dule dzaja, ili terza pa da mu drzava halali
nešto se ne sjećam njihovih lica sa potjernica.. imaš link?alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ako aco postane Kim mozda i bidne
On je za vas Kim odavno.Već za Dula je personifikacija Osame Bin Ladena.
DANTES je napisao/la:nije dule dzaja, ili terza pa da mu drzava halali
Kad je halalila Zeki, Bjeki i Mirku Marjanoviću...
Elegantno je on uzeo pare i Kim Jong Aci, ali kad je ovaj izbacio Svinjoshevica iz vlastitog prepunjenog anusa - tad je 1ini opozicionar pocheo da preti i poziva na vezivanje dinamitom, revolucije i promene provajdera. To je ta opozicija: u nachelu nemam nishta protiv politichara i davanja drzhavnih para klubovima, dok god moj klub dobija vishe od ostalih i dok god se tu ima shta uzeti i za vlastitu stipendiju. Kada toga nema - ua bankomati, Koreje, aparthejdi i ostalo. Opozicija, al u qrcu.Raul_64 je napisao/la:Partizan je elegantno uzeo pare laktaskom mafijozu koji vise ne dolazi na utakmice.
Mozhda je tvoje dervishko slepilo glupost, a mozhda ono i ne postoji, ali ga drugi forsiraju - pa to izaziva rasprave na forumu. Ti samo uchestvujesh redovno u njima.Raul_64 je napisao/la:I ne , ironijom se brane ljude kojima je dosadilo svaki dan citati iste gluposti.
Zveri su izashle iz jazbina... kako beshe ide ona lapidarna rechinca vasheg predsednika koga nema godinu dana u javnostiRaul_64 je napisao/la:Nesto ste ove godine aktivniji vise nego obicno , namirisala se krv ocigledno , ovo je ta godina , mora da bude.
Bash naprotiv. Puna podrshka dervishima i kvaziintelektualcu. Ili ce diktator da dozhivi poraz ili ce KKP i Svinjoshevic da udare u ledinu. Me happy kako god da se zavrshi.Raul_64 je napisao/la:Jos da je ukloniti onog kvaziintelektualca , pripadnika nekog plemena , dukljanina i njihove dervise.
Sigurno je da nisu odgovorni, chim im pravna drzhava Srbija, u kojoj institucije sudske, zakonodavne i izvrshne vlasti funkcionishu nezavisno cca 400 godina, nije uzela meru.DANTES je napisao/la:nešto se ne sjećam njihovih lica sa potjernica.. imaš link?
Moram da priznam da te i pored svih intelektualnih napora nisam razumeo.DANTES je napisao/la:nego što šta nastavak rada Odjeljena za zaštitu naroda....
Dochim se na Partizanovom jugu ne slushaju narodnjaci, vec samo avangarda.44Bertans je napisao/la:Kako god, institucija će se nastaviti boriti protiv sistema, vještačkih projekata, kriminalaca i lopuža makar u toj borbi doživjela i poraz. Jer nije isto slušati Bajagu, Čorbu i Minu,Seku,Cicu,Acu...
Sigurno je da nece, jer prosechan konzument ovih kampanja mi VS oni je garant chlan MENSE i visokoobrazovan, sa poslom koji mu donosi hiljade evra na mesechnoj osnovi....Nikako nije tinejdzer ili adolescent, bez posla i perspektive i sa dosijeom u policiji. How yes no...44Bertans je napisao/la:Ružno je zasnivati mišljenje da će padati glave, ne daj Bože.
Koji smo to MI, prijateljuALi vi svu borbu SD-a protiv sistema koji ruši taj SD svodite na to da neko mrzi vaše uspjehe i vaš klub, pri tome klub za koji niste navijali do prije 3 godine. Zabole me ona stvar za vaše uspjehe
A shta ako je to tzv. unishtavanje 1og SD ili 1og kluba klasichna demagogijaali sam borac protiv sistemskog političkog uništavanja SD-a Partizan i KK Partizana kao jednog od najvećih brendova tog SD-a. Ne mora jedan čovjek pomagati, ali nek ne odmaže. Ista pravila za sve.
Quod licet Iovi, non licet bovi.Proleter iz Zrenjanina se ugasio zbog 1,5 milion duga, a neki i sa 60 miliona duga i dalje se takmiče...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.