Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lannister je napisao/la:Samo da pozdravim ekipu koja ovdje pise
Ma ono na nije mjerilo nicega.. Ondje pise Risti Mitrevskom porasla cijena a frajer nije terena vidio, Baric nam jedan od skupljih i tako to..ado-hz je napisao/la:Gledam vrijednost na transfer marketu ovog svens susica i naseg gojka....lik skuplji od gojka 8puta....mada opet te cijene nisu toliko tacna, al opet mi zaparalo za oko. Ispade da je ovaj messi za gojka....svasta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.sarajlija je napisao/la:Svim pitarima katolicke vjeroispovjesti ako ih ima zelim da cestitam bozic u zdravlju i veselju
Zadnji update cijena za nasu ligu na Transfermarkt-u je bio nekad u martu,do skoro je pisalo da je Uscuplic trener,zadnja registrovana utakmica bila Gladbach,jednom u godini se provjeravaju cijene igracima iz Bh lige,a vrijednost igraca odreduju ljudi iz Transfermarkt-a prema vise kriterija,nastupi u ekipi i repki,golovi,asistencije,jacina lige,iznos posljednjeg transfera npr. sad da Cimirot prede u neku ekipu iz lige5 za 1 milion eura odprilike bi mu se ta vrijednost upisala,koliko je igrac trazen na trzistu i od kojih ekipa,koji ga manager zastupa,godina itd. itd.joker90 je napisao/la:Ma ono na nije mjerilo nicega.. Ondje pise Risti Mitrevskom porasla cijena a frajer nije terena vidio, Baric nam jedan od skupljih i tako to..ado-hz je napisao/la:Gledam vrijednost na transfer marketu ovog svens susica i naseg gojka....lik skuplji od gojka 8puta....mada opet te cijene nisu toliko tacna, al opet mi zaparalo za oko. Ispade da je ovaj messi za gojka....svasta![]()
A svaka cast upravi za ove poteze sa doniranjem opreme i sl, to je prava reklama za klub i dobijanje novih navijaca!
amorovski je napisao/la:Postano kroz Forum SportSport.ba app.sarajlija je napisao/la:Svim pitarima katolicke vjeroispovjesti ako ih ima zelim da cestitam bozic u zdravlju i veselju
Raste se iz dana u dan.molotovljev je napisao/la:Pridružujem se čestitkama...
Nego, kakav je ovo sad bordo djeda mraz..usporite malo, ne stižem sve da upratim, šokirate me iz
dana u dan ..te bordo tene, pa bordo čokolada... Mi i Real, možda Boca Juniors ..
![]()
Naš je cijeli svijet u bordo obojen
Nakon praznika bi trebalo biti, al kako sam cuo samo članovi kluba ce moci biti tujoker90 je napisao/la:Raste se iz dana u dan.molotovljev je napisao/la:Pridružujem se čestitkama...
Nego, kakav je ovo sad bordo djeda mraz..usporite malo, ne stižem sve da upratim, šokirate me iz
dana u dan ..te bordo tene, pa bordo čokolada... Mi i Real, možda Boca Juniors ..
![]()
Naš je cijeli svijet u bordo obojenNego kad smo kod ovih bordo stvari da pitam za onaj bordo vikend ili tako nesto se govorilo da ce biti organizovano, druzenje sa igracima nasim itd. Negdje sam procitao to nedavno pa zna li neko vise o tome?
Vrhunski, svaka castaS_Roma je napisao/la:Dobra djecaNije mala stvar skupiti preko 300 djece
![]()
[youtube][/youtube]
aS_Roma je napisao/la:Dobra djecaNije mala stvar skupiti preko 300 djece
![]()
[youtube][/youtube]
Na stranu cijene na transfer marketu, ali Baric i treba da bude jedan od skupljih ako mu pogledamo karijeru. Koji je to od nasih igraca imao bolju karijeru izuzmemol Dzemu i njegove nastupe za repku te Benku koji nije jos minute zaigrao?joker90 je napisao/la:Ma ono na nije mjerilo nicega.. Ondje pise Risti Mitrevskom porasla cijena a frajer nije terena vidio, Baric nam jedan od skupljih i tako to..ado-hz je napisao/la:Gledam vrijednost na transfer marketu ovog svens susica i naseg gojka....lik skuplji od gojka 8puta....mada opet te cijene nisu toliko tacna, al opet mi zaparalo za oko. Ispade da je ovaj messi za gojka....svasta![]()
A svaka cast upravi za ove poteze sa doniranjem opreme i sl, to je prava reklama za klub i dobijanje novih navijaca!
To sta je on nekad bio i gdje je igrao nije mjerilo trenutnog stanja! Ko god prati svaki tekmu zna za koliko je golova direktno ove godine Baric kriv, a na pomenutoj stranici je skuplji od Cimirota, Radovca koji su nase "zlatne koke" trenutno.Ex1t je napisao/la:Na stranu cijene na transfer marketu, ali Baric i treba da bude jedan od skupljih ako mu pogledamo karijeru. Koji je to od nasih igraca imao bolju karijeru izuzmemol Dzemu i njegove nastupe za repku te Benku koji nije jos minute zaigrao?joker90 je napisao/la:Ma ono na nije mjerilo nicega.. Ondje pise Risti Mitrevskom porasla cijena a frajer nije terena vidio, Baric nam jedan od skupljih i tako to..ado-hz je napisao/la:Gledam vrijednost na transfer marketu ovog svens susica i naseg gojka....lik skuplji od gojka 8puta....mada opet te cijene nisu toliko tacna, al opet mi zaparalo za oko. Ispade da je ovaj messi za gojka....svasta![]()
Trenutno korisnika/ca: Dave, MaroonBjelave, Rauber33, sekac i 37 gostiju.