S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
ne mogu dočekat'

aferim momčino, nisam primjetio
onda to moramo prigodno da obilježimo
onda to moramo prigodno da obilježimo
- Alen Škoro
- Kontakt:
@ Chinaglia, možete li iznenadit fudbalsku Evropu i zauzeti tu treću poziciju?
Lično, kad već mi ne možemo, volio bih da vi budete to osvježenje.
Lično, kad već mi ne možemo, volio bih da vi budete to osvježenje.
NON MOLLARE MAI
a gledaj, od pet ekipa koje lično vidim kao kandidate za treću poziciju (Lazio, Viola, Milan, Napoli, Inter), u ovih 16 kola, niko nije odskočio po bilo čemu! svi su u 10 deka, što se kaže
sad opet zavisi kako će u drugom dijelu sezone igrat' ove ekipe, teško je pretpostavit' jebga
što se Lazija tiče, ako nas povrede zaobiđu, ako dođe dobar stoper u januaru (neko će doći sigurno) i ako ne budemo glupo prosipali bodove kao u ovom prvom dijelu sezone (barem 10 smo ih tako prosuli
), onda vjerujem da možemo bit' treći 
što se Lazija tiče, ako nas povrede zaobiđu, ako dođe dobar stoper u januaru (neko će doći sigurno) i ako ne budemo glupo prosipali bodove kao u ovom prvom dijelu sezone (barem 10 smo ih tako prosuli
Kad je zadnji put Lazio igrao ligu sampiona ? Jel one sezone kad su igrali cetvrtfinale sa unitedom ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da ih mozda nisi pomijesao sa Romom?Curry je napisao/la:Kad je zadnji put Lazio igrao ligu sampiona ? Jel one sezone kad su igrali cetvrtfinale sa unitedom ?
Zadnji put su igrali u sezoni 2003/4.
Grupa: Chelsea, Sparta, Besiktas i Lazio, zavrsili zadnji u grupi.
Don't believe the hype.
Ne,nisam sjecam se i cetvrtfinalne tekme s junajtedom u vrijeme kad su se igrale dvije grupne faze pa cetvrtina finala
sezona 2007/08, posljednji u grupi (Real Madrid, Olympiacos, Werder, Lazio)Curry je napisao/la:Kad je zadnji put Lazio igrao ligu sampiona ? Jel one sezone kad su igrali cetvrtfinale sa unitedom ?
Pandev 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
po svemu sudeći, Wesley Hoedt (20) će bit' januarsko stopersko pojačanje
Hoedt je igrač AZ-a, za koga stručnjaci kažu da je jedna od najvećih nada holandskog nogometa, pa bi tako Lazio trebao imat' sve holandski stoperski par
inače, Hoedt je ove sezone prekomandovan u prvi tim AZ-a i odmah se izborio se mjesto startera, al' isto tako je obavjestio AZ da neće produžit' ugovor koji mu ističe na ljeto 2015 godine 
ne znam zašto, al' imam dobar predosjećaj u vezi ovog igrača, nadam se da će doći

ne znam zašto, al' imam dobar predosjećaj u vezi ovog igrača, nadam se da će doći

- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Kavanda brat!
Karli, jesi to ti? 
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Ne znam ko je to.
dobro Karli 
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Kavanda najzaslužniji za poziciju na kojoj ste sad.
previše talenta u jednoj slici

cigani iz AZ-a ne žele pustit' Hoedta (osim u slučaju ponude od €3 mln), čak i po cijenu da na kraju sezone džaba napusti klub
Hoedt žarko želi doći u Lazio, međutim, Lotito ne želi platit' €3 mln (spreman je dat' €1 mln) za igrača koga može potpisat' besplatno za mjesec dana, pri čemu bi Hoedt na ljeto stigao u Lazio! ovog puta podržavam Lotita i nadam se da ako ne sklope dogovor po razumnoj cijeni, da će ga potpisat' besplatno za mjesec dana! inače, na Hoedtu sada vježbaju strogoću i izbačen je iz prvih 11 
ovog igrača želim u Laziju, pa makar ga do ljeta čekao!
ovog igrača želim u Laziju, pa makar ga do ljeta čekao!
- Alen Škoro
- Kontakt:
žderu, šanse da Doria odnese bodove s Olimpica, jednake su šansama da Viola izbori LPAlen Škoro je napisao/la:Za početak uzmite sampu večeras, pa ćemo o tom mladiću pričati.
šala mala, Felipe Anderson će da briljira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.