Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Budimo realni, konacno da se izvuce?! Pa taj isti Hajduk ga je i vratio u zivot. Malo je cudno da u Belgiji nije mogao naci klub za sebe. Da nije u HNL-u zavrsio, mozda bi ga cekao kraj karijere.Goalgetter je napisao/la:Sretno, i da ostvari transfer u Bordeaux. Ukoliko stvarno ima ponudu od njih, treba je objerucke prihvatiti, konacno da se vise izvuce iz Hrvatske lige.
Ja sam našla samo ovo http://www.madeinfoot.com/infos/article ... 02959.html" onclick="window.open(this.href);return false;bhsport je napisao/la: Usput ima li neko da moze naci taj link sa L'Equipe-a?
Isto trazio na stranici i nista. Virtu imas li to stampano izdanje?BaDa12 je napisao/la:Ja sam našla samo ovo http://www.madeinfoot.com/infos/article ... 02959.html" onclick="window.open(this.href);return false;bhsport je napisao/la: Usput ima li neko da moze naci taj link sa L'Equipe-a?
Tu navode da se to sve spominje u novinama od srijede. Na njihovoj stranici (http://www.lequipe.fr/" onclick="window.open(this.href);return false;) ne mogu naći.
Vidi kod profesora:Cartman je napisao/la: Kako se kaze "lazni zadnji vezni" na Francuskom?
kao sto je uvijek zanimljivo citati tvoje postove o Safetu velikomemir79 je napisao/la:Bice zanimljivo kad Tino napravi dobar transfer i vratiti se na prijasnje komentare pojedinih clanova![]()
Jedan odveo na SP, drugi ce napraviti dobar transfer, a vi?mirzatele je napisao/la:kao sto je uvijek zanimljivo citati tvoje postove o Safetu velikomemir79 je napisao/la:Bice zanimljivo kad Tino napravi dobar transfer i vratiti se na prijasnje komentare pojedinih clanova![]()
a ja im obojici psujem one najmilije kad god se spomene to famozno prezime Susic..emir79 je napisao/la:Jedan odveo na SP, drugi ce napraviti dobar transfer, a vi?mirzatele je napisao/la:kao sto je uvijek zanimljivo citati tvoje postove o Safetu velikomemir79 je napisao/la:Bice zanimljivo kad Tino napravi dobar transfer i vratiti se na prijasnje komentare pojedinih clanova![]()
Neka predje u Real, ostat ce nula od igraca koji ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji. Smrad obicni.emir79 je napisao/la:Bice zanimljivo kad Tino napravi dobar transfer i vratiti se na prijasnje komentare pojedinih clanova![]()
Malo sam nabrzaka prelistao, zalosno sta se sve o momku pisalo.
emir79 je napisao/la:Jedan odveo na SP, drugi ce napraviti dobar transfer, a vi?mirzatele je napisao/la:kao sto je uvijek zanimljivo citati tvoje postove o Safetu velikomemir79 je napisao/la:Bice zanimljivo kad Tino napravi dobar transfer i vratiti se na prijasnje komentare pojedinih clanova![]()
IRAN! Haloooooooooooooooamorovski je napisao/la: a ja im obojici psujem one najmilije kad god se spomene to famozno prezime Susic..
Ajde Tino napravi transfer da te moje oci vise ne vide u repki.. Pa od kako je on doso, mi ne znamo za pobjeeedu.. aaalo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hahahahahahahahaha ti to ubrajas u pobjede? E zayebi svaku diskusiju s tobom. Aj vozdraemir79 je napisao/la:IRAN! Haloooooooooooooooamorovski je napisao/la: a ja im obojici psujem one najmilije kad god se spomene to famozno prezime Susic..
Ajde Tino napravi transfer da te moje oci vise ne vide u repki.. Pa od kako je on doso, mi ne znamo za pobjeeedu.. aaalo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.