Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
vrabac je isti chase budinger iz minesote 
da, u odbrani je jak, ima i energiju u napadu, jak ulaz, nek popravi slobodna bar na 66%, jači šuter nam toliko i ne treba s njegove pozicije. šuti, u zadnji čas uteče iz naše lige, za razliku od buze, za kojeg sam definitvno skeptičan - u vrh glave doseg aba igrača.lumani je napisao/la:frenki je napisao/la:evo čitam i baš me raduje vrabac. konstantno dobro igra, sudeći po ovim izvještajima, u solidnoj njemačkoj ligi. mislim da će se moći računati na njega na evropskom, svakako smo tanki na trici, a do ljeta će još napredovati.
voli ga trener zbog odbrane...uvjek sam govorio da ce se on prodati prije Buze,jer ima tu lijevu ruku.Slobodna pod hitno mora popraviti.
Jos jedna pobjeda Markovica i Andrije, bravo 
ma joj u vezi buze i vrabca, tresla se gora rodio se mis...koliko su ih samo najavljivali, covjek bi rekao da su nba kalibar...za sad nista, pogotovo buza...najsretniji bih bio da grijesim ali tanko je to
Gerald Robinson u porazu svog tima u VTB ligi postigao 30 poena i podijelio 6 asistencija.Valjda i ovaj igrac bude u opciji za stranca.
Bravo za Nenu I Stipanovica
8/8 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Išli su na satsanak u Atinu sa Ivanovicem nije problem oko para za selektora ali je problem organizacija priprema Ivanovic trazi skauting i veliki broj pripremnih utakmica vidjet ćemo šta će biti..
Samo da jos i njega izgubimo ...zgembo89 je napisao/la:Išli su na satsanak u Atinu sa Ivanovicem nije problem oko para za selektora ali je problem organizacija priprema Ivanovic trazi skauting i veliki broj pripremnih utakmica vidjet ćemo šta će biti..
Kako rekose iz KS Dusko nam je selektor, imamo selektora, tako da ne znam odakle sada ta informacija?grgr je napisao/la:Samo da jos i njega izgubimo ...zgembo89 je napisao/la:Išli su na satsanak u Atinu sa Ivanovicem nije problem oko para za selektora ali je problem organizacija priprema Ivanovic trazi skauting i veliki broj pripremnih utakmica vidjet ćemo šta će biti..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A možda se treba prestati sljepo vjerovati KS BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Od kada se Harun vratio dao nam je razlog da im vjerujemo, mada se zadnjih dana pojavljuje vise prica i postupaka gdje zvanicne price iz KS BiH nemaju osnova, tipa ovo za selektora, saga oko Nurkica, zatim misterija oko Preldzica, zatim i cudna prica oko Djoke Salica i tome kako on dobi ispisnicu za Srbiju.nerminh74 je napisao/la:A možda se treba prestati sljepo vjerovati KS BiH
Dosta stvari se pojavljuje. Uglavnom nada se da ce #neno objasniti neke stvari bar ovo oko selektora jer ispade da ga nemamo zvanicno jos uvijek. Od ovog ostalog se mozda ne treba vracati na proslost i slucajeve Preldzic i Salic, a sagu oko Juke se nadam da ce uspjeti da rijese.
Bhsport
Nema nikakvih misterija...sve je itekako logicno I po propisima radjeno od strane KSBiH (dozvole za neke igrace su date po propisima tj kada su htjeli ili ne morali dati, ili se mijenjale za neke igrace)...nista mimo toga (mimo propisa) jer su se po njima ravnali I u slucaju Jusufa....
A Ivanovic ce biti selektor...
Nema nikakvih misterija...sve je itekako logicno I po propisima radjeno od strane KSBiH (dozvole za neke igrace su date po propisima tj kada su htjeli ili ne morali dati, ili se mijenjale za neke igrace)...nista mimo toga (mimo propisa) jer su se po njima ravnali I u slucaju Jusufa....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Odlicno hvala na pojasnjenju. Jasno mi je da je Djoko mozda razmijenjen za nekog drugog, ali za koga je mijenjan Preldzic?MrMuscle je napisao/la:Bhsport
A za selektora si me pravo obradovao. Sa njim i Jukom i zdravim timom imamo velike sanse.
Mi nista za Preldzica nismo imali osim njegove izjave da hoce igrati za BiH (sportsko drzavljanstvo kad je isao u sloveniju izdao je harunov prethodnikbhsport je napisao/la:Odlicno hvala na pojasnjenju. Jasno mi je da je Djoko mozda razmijenjen za nekog drugog, ali za koga je mijenjan Preldzic?MrMuscle je napisao/la:Bhsport
A za selektora si me pravo obradovao. Sa njim i Jukom i zdravim timom imamo velike sanse.
A Jusuf mislim da ce na kraju I igrati, jer poziv ce dobiti, a mislim da nece odbiti isti.. jer za razliku od enesa on ne lovi u mutnom nista, samo je ispao strasno glup i naivan u ovoj situaciji, a njemu (enesu) itekako smeta harun koji mu je fakticki stavio embargo na "prodavanje" djece slovenskoj repci, al naravno da mu ne moze zabraniti da ih odvodi u slovenske klubove...
A koje izdao potvrdu da Emir nije nikada bio registrovan u BiH (bio u mladim čelika) bez koje ga Turci nebi mogli regsitrovati ili mislite da bi napravili toliko falgratno kršenje pravila koje bi se brzo na sudu moglo oboriti, naravno da neMrMuscle je napisao/la:Mi nista za Preldzica nismo imali osim njegove izjave da hoce igrati za BiH (sportsko drzavljanstvo kad je isao u sloveniju izdao je harunov prethodnikbhsport je napisao/la:Odlicno hvala na pojasnjenju. Jasno mi je da je Djoko mozda razmijenjen za nekog drugog, ali za koga je mijenjan Preldzic?MrMuscle je napisao/la:Bhsport
A za selektora si me pravo obradovao. Sa njim i Jukom i zdravim timom imamo velike sanse.)...I shodno tome nista nismo ni mpgli mijenjati...kad je on jednu takvu izjavu potpisao I za Turke...oni platili Slovencima za sportsko drzavljanstvo (mi za to jednostavno novca nismo imali)...njemu izdali turske papire I na kraju cijenim podmazali FIBU da ubrza proces transformacije repke....dakle Trnovcevic ser.e I lupa kao obicno...kako ce se slatko izvinuti Harunu, ako bude covjek I ispuni dato obecanje...
A Jusuf mislim da ce na kraju I igrati, jer poziv ce dobiti, a mislim da nece odbiti isti.. jer za razliku od enesa on ne lovi u mutnom nista, samo je ispao strasno glup i naivan u ovoj situaciji, a njemu (enesu) itekako smeta harun koji mu je fakticki stavio embargo na "prodavanje" djece slovenskoj repci, al naravno da mu ne moze zabraniti da ih odvodi u slovenske klubove...
Pokrili su se oni dobro dokumentima
Ponavljam Harun je napravio dosta dobrih stvari, ali nije svetac i ima on svog interesa, pa tako se treba i dozivljavati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Njegovo sportsko drzavljanstvo nije bilo u BiH rukama... i time smo ga izgubili jos kad mu je prethodnik to izdao.... nema veze da je igrao za Orlic, za Obilic ma za bilo koga.. Mi sa njim u kosarkaskom smislu nismo imali nista osim potpisane potvrde.... Jer vec ranije prethodnik harunov izdao Slovencima dozvolu.... koja je kasnije validna za promjene sportskog drzavljanstva.... i nije im uopste nista od nas trebalo...jer je vec ranije izdata dozvola o tome da je igrao za Celik, jos dok je u sloveniju isao, i kasnije uzeo i njihovo civilno i sportsko drzavljanstvo... Dakle harunova krivica 0 kao i za sve dosada....
Husein Djelilovic ...bhsport je napisao/la: A koje izdao potvrdu da Emir nije nikada bio registrovan u BiH ...
Neno je banovan sa ovoga foruma jer je novinar i sa tim nemam vezebhsport je napisao/la:Od kada se Harun vratio dao nam je razlog da im vjerujemo, mada se zadnjih dana pojavljuje vise prica i postupaka gdje zvanicne price iz KS BiH nemaju osnova, tipa ovo za selektora, saga oko Nurkica, zatim misterija oko Preldzica, zatim i cudna prica oko Djoke Salica i tome kako on dobi ispisnicu za Srbiju.nerminh74 je napisao/la:A možda se treba prestati sljepo vjerovati KS BiH
Dosta stvari se pojavljuje. Uglavnom nada se da ce #neno objasniti neke stvari bar ovo oko selektora jer ispade da ga nemamo zvanicno jos uvijek. Od ovog ostalog se mozda ne treba vracati na proslost i slucajeve Preldzic i Salic, a sagu oko Juke se nadam da ce uspjeti da rijese.
Ali je činjenica da on već neko vrijeme nije objektivan i da je imao koristi od svog slijepog branjenja KS BiH
Zbog toga što sam to napisao on me po nekim forumima (istina veoma malim i veoma subjektivnim jer godinama tamo piše ista manja grupa ljudi) naziva ljigavcem koji je jedva završio srednju školu ( inače sam skoro stariji 20 godina od njega) i kako mi je on pružao skoro sve informacije
Oni koji me znaju već neko duže vrijeme znaju da je pišem već jedan duži period puno prije Nene i da sam uvijek bio malo bolje informisan i to isključivo jer dolazim iz jedne sportske porodice (istina neke sam informacije saznao samo od njega), također znaju da sam principijelan npr. kada se saznalo ko i sta je konaković ja sam svoje mišljenje uvijek zadržao, dok je neno bio mog mišljenje dok nije ušao u krug sa harunom i sada žestoko brani istoga, zamisli se zašto
Također već neki period neno ne daje neke insaiderske informacije nego ili brani sve poteze KS BiH ili nešto na principu ja.nešto znam a vi ne
Također je postao veoma bahat i posvađao se sa dosta starih forumašanse koje nikada nebi nazvao pljuvačima
Da sada nepravim ovo oko Nene ili da ispadnem povređenog ega ( već 10 godina ima jedan mali krug ljudi do čijeg mišljenja mi je stalo) samo želim da ti kažem da njegove informacije uzimaš sa dozom rezerve
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Poštujem, nema veze, ali ovdje svaki drugi post nema veze sa temom. Evo npr @mrmusle priča o papirima za Preldžića. Kakve on veze ima sa ovom temom? Samo sam otišao par postova nazad, a nije se moj post ni odnosio samo na @nenu. Ali nema veze. Sve udure. Jasno mi je sve ovdje što se košarke tiče. Pričao sam ja tu i o objektivnosti moderatora o temi o kojoj je on ovdje pisao itd itd.aleksandar_veliki je napisao/la:Kakve veze ima bilo koji forumas sa temom reprezentacija i potencijalni reprezentativci. Mozda on igra? Mozda je neotkriveni talenat? Mozda je novi trener? Sta je vama vise. I onda se ponasate kao uvrijedjenje mlade. Imate temu forum i tamo vidite s adminom zbog cega je neko banovan, mada je isti objasnio zbog cega je doticni odstranjen s foruma i jos mu je ostavio adresu marketing sluzbe portala da se javi ukoliko je zainteresovan za reklamu, PR tekst i slicno...
- Ljiljani87
- Kontakt:
Andrija zasad dobar protiv Usaka, ima prijenosn a SK3
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.