Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2010, 00:48

ko prizna pola mu se placa, ne moras nam ti stavljati da vidimo svoj tim vidili smo mi to i sami i ja postavio jucer tu sliku, stas hajd nek si stavio, hehehe sala
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 00:53

ako se ovaj zadnji post odnosio na mene, bas sam i uzeo ovu sliku vidjevsi od tebe.. i nije mi vrh zato sto je nesto lijepo, vec zato sto je glupa i smijesna..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2010, 01:31

sad se preumisljas
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 27 mar 2010, 06:53

Smijesno ili zalosno je to da u Italiji Inter dere sve zivo, tako da mi je ta liga vise postala dosadna, zna se da ce je Inter osvojiti, a za opstanak kao i uvjek Lacijo, Sijena, Juventus, ako sta nenastimaju. Neki ljudi su izgleda samo ljubomorni na Marseille pa im je sve "smijesno" u vezi tog kluba.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2010, 07:20

ma juve je smijesan klub, nemaju nista nikakog duha bezveze klub , meni su bezze da budem iskren klubovi koji imaju i malo onog duha navijackog u italiji su genoa sampdoria lazio roma napoli a juve je na zadnjom mjestu po tome, ne bih dalje trosio o njemu rijeci na ovoj temi o marseilleu jer ih ne podnosim organski
Tuzlanski_Malisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 08:33

:lol:

pa vi ste prvi dosli na Juventus temu.. zato i ja dodjoh ovdje da vidim da li ste i ovdje smijesni.. aha.. jeste, slazem se.. Juventusovi navijaci zadnji.. ma zadnji na svijetu.. bolje Olimpik ima navijace nego Juventus.. ma ja.. ali sto je najtuznije sto ti prijatelju pojma nemas o Juventusu.. jednostavno ih organski mrzis pa sebi stvaras nekakve imaginarne slike o Juventusu koje su poznate samo tebi.. ali eto, ostavljam vas da uzivate u svom klubu..

Forza OM :lol: :lol: :lol: sto mi je poznato ovo Forza :lol:

edit: covjece citas li ti sebe.. pises o Italiji.. ultrasi.. haloo.. vasa liga nije postojala kada su Talijani poceli furati ultras.. ali jbga. i meni je zao sto nema Serie A na BHT-u, pa pojma nemate o cemu pricate.. cuj nema navijackog duha.. jaooooooooooooo .. ovo vise nije smijesno, toliko je glupo :shock:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 27 mar 2010, 16:32

Haj ti fino na svoju temu i tamo pisi o ultras pokretu kako je nastao u Italiji, covjek nije reko da mrzi Italiju, nego Juventus, prema tome, Juventus nemora značiti da ima ultrase uopste, a znamo da ima Vikinge i transove kao sto su "Solidarnost ustašama iz Zagreba", jel to ultras pokret, ha!?
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 16:35

to su huligani sa Curva Norda, a ne ultrasi..

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 27 mar 2010, 16:42

A vrijedjanje Balotelija na rasnoj osnivi :?

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2010, 20:54

utakmica pocela a atmosfera sjajna, idemo po prvi trofej nakon 93 godine
Tuzlanski_Malisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 20:59

marseille_unique je napisao/la:utakmica pocela a atmosfera sjajna, idemo po prvi trofej nakon 93 godine
:lol: :lol:

nije provokacija al brate marsej je ipak francuski gigant...jbt od 93 :roll: :shock:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 21:00

Wert je napisao/la:A vrijedjanje Balotelija na rasnoj osnivi :?
kako znas da je to po rasnoj osnovi?? pa vidi se da ne pratis nista.. :roll: to napise neka budala sa balkana glupost i svi vjeruju tome.. :roll: :?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2010, 21:20

sarajlija89 je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:utakmica pocela a atmosfera sjajna, idemo po prvi trofej nakon 93 godine
:lol: :lol:

nije provokacija al brate marsej je ipak francuski gigant...jbt od 93 :roll: :shock:
Al zato u godinu dvije po ovima osvojise 347 titula i trofeja.
Postaju biti degustabilni :roll:
Ebote prijesam imao simpatije prema ovome klubu.
Ali kad se one bljuvotine od onih kobajagi navijaca koji nisu cestito ni bili na tom stadionu jave.Onda je svaka prica i previse. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 21:27

jbt imaju dva kupa i prvenstvo plus u evropi sto su igrali..i 20 godina nista da ne osvoje..ne mogu da vjerujem..bar liga kup :roll:

inace za nant navijam u francuskoj..vec pomalo zaboravljeni klub koji je na ivici ponora i ispadanja u trecu ligu cak..tuzno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2010, 22:53

Na kraju ipak kisa golova na ovoj tekmi i koliko sam video na pregeldu zasluzena pobeda Marseilla i trofej u njihove vitrine.Cestitke na trofeju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 mar 2010, 23:05

sve cestitke na osvojenom trofeju 8-) 8-) imal neko video golova
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2010, 23:13

bice kasnije jos je rano za video

u sedam dana poderemo lyon i bordo, dokaz da smo bolji od obadva kluba koji su u cetvrtfinalu lige prvaka, i da smo imali tesku grupu a i falilo nam je srece u ligi prvaka

ne znam wert da li ti gledas svaku utakmciu marseillea kao ja ali moram reci da ovaj mbia pojacanje iz rennesa koji je inace vezni igrac, a sada mijenja u odbrani heinzea kako je ovaj povriejden, igra sjajno u odbrani ne moze ga niko preci, nadam se da ce ostati u odbrani i da ga nece vracati u vezni red, covjek je masina, i moram pohvaliti i bonarta svaka mu cast isto u odbrani sjajan
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2010, 23:16

marseille_unique je napisao/la:bice kasnije jos je rano za video

u sedam dana poderemo lyon i bordo, dokaz da smo bolji od obadva kluba koji su u cetvrtfinalu lige prvaka, i da smo imali tesku grupu a i falilo nam je srece u ligi prvaka

ne znam wert da li ti gledas svaku utakmciu marseillea kao ja ali moram reci da ovaj mbia pojacanje iz rennesa koji je inace vezni igrac, a sada mijenja u odbrani heinzea kako je ovaj povriejden, igra sjajno u odbrani ne moze ga niko preci, nadam se da ce ostati u odbrani i da ga nece vracati u vezni red, covjek je masina, i moram pohvaliti i bonarta svaka mu cast isto u odbrani sjajan
teska grupa u kojoj su prva dva ispali naglavacke vec odmah u slijedecem kolu. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2010, 23:18

od koga su ispali od lyona kojeg smo mi ubili, kad s esjetim samo kolko smo bili bolji od milana i tamo i kod nas a nismo imali srece stativa precki , katastrofa, mislim da smo sad troduplo bolja ekipa kad se sve uhodalo i kad je deschamps uhodo sve samo jso jedno dva pojacanja i sljedece godine ce mo biti zemlja jaki
Tuzlanski_Malisa

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 27 mar 2010, 23:19

cestitke najboljem francuskom klubu na tituli, red je bio da osvoje sta... mogo mislit luila veceras!

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.