FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda da vi nesto bas i niste posebno jaki,evo nas i Rudar kanta
sala mala,nemojte sto god zamjerit.
pozz
Sretno Zelji protiv Slavije !
sala mala,nemojte sto god zamjerit.
pozz
Sretno Zelji protiv Slavije !
HSK Zrinjski Mostar
-
plava_pruga
- Kontakt:
vidi stvarno jos samo da nepocne o5 i sve OKamarpustahija je napisao/la:Prestala je ;Dplava_pruga je napisao/la:PRESTANI KIŠO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Sad kad snijeg padne, i odgode utakmicu hahaplava_pruga je napisao/la:vidi stvarno jos samo da nepocne o5 i sve OKamarpustahija je napisao/la:Prestala je ;Dplava_pruga je napisao/la:PRESTANI KIŠO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
[youtube][/youtube]
Ja dobrih rezultata ove nase premijer lige danas. 
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- samir_tm87
- Kontakt:
da , da , samo jos da Dzafic nije zabio , sada Mesa pada na drugo mjesto liste strijelaca
To bas i ja nesto kontam...tm8782 je napisao/la:Ja dobrih rezultata ove nase premijer lige danas.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Slazem se ali nema veze...ovo ostalo je ok...samir_tm87 je napisao/la:da , da , samo jos da Dzafic nije zabio , sada Mesa pada na drugo mjesto liste strijelaca
Mogu mislit kako se teren natopio, ima da plivaju veceras. 
× Plava krv ispod koze ×
Konačno da nam se Dudić isplati!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
hahahahahaha...sto je taktika...Željovac je napisao/la:Konačno da nam se Dudić isplati!
Dzafic je mashinasamir_tm87 je napisao/la:da , da , samo jos da Dzafic nije zabio , sada Mesa pada na drugo mjesto liste strijelaca
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
samo da najanje ne izjednace i super jeIsnar je napisao/la:To bas i ja nesto kontam...tm8782 je napisao/la:Ja dobrih rezultata ove nase premijer lige danas.
ma nevjerujem nije toliko kisa padala bilo gore protiv zrinjskogMaliMemo je napisao/la:Mogu mislit kako se teren natopio, ima da plivaju veceras.
svoj ti pos'o !
da bude 5000 bice uspjeh po ovakvom vremenu +TV
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
tako ce i biti najvjerovatnijearapinho1 je napisao/la:da bude 5000 bice uspjeh po ovakvom vremenu +TV
× Plava krv ispod koze ×
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
brate sto nisi na utakmici ????senoRA je napisao/la:Dzafic je mashinasamir_tm87 je napisao/la:da , da , samo jos da Dzafic nije zabio , sada Mesa pada na drugo mjesto liste strijelaca![]()
![]()
ma bice i visearapinho1 je napisao/la:da bude 5000 bice uspjeh po ovakvom vremenu +TV
svoj ti pos'o !
Da masina ide uz masinu, tako da ce mu sljedece sezone lijepo stajati plavi dres.senoRA je napisao/la:Dzafic je mashinasamir_tm87 je napisao/la:da , da , samo jos da Dzafic nije zabio , sada Mesa pada na drugo mjesto liste strijelaca![]()
![]()
Kad smo vec kod sljedece sezone jel istina da dolazi neki Makedonac i jos neki momak koji je ranije igrao u Zelji ne mogu mu se imena sjetit.tm8782 je napisao/la:Da masina ide uz masinu, tako da ce mu sljedece sezone lijepo stajati plavi dres.senoRA je napisao/la:Dzafic je mashinasamir_tm87 je napisao/la:da , da , samo jos da Dzafic nije zabio , sada Mesa pada na drugo mjesto liste strijelaca![]()
![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
Zamisao je sljedeca:
Stani u red, prati zutu liniju, kao na salteru u banci, sacekaj koju minutu, zazeli zelju da ti je zlatna ribica ispuni, i ulazis bez guzve, bez guranja, u civilizovanom maneru:
Stani u red, ne budi papak, i doces na red

Do nas je samih hoce li biti guzve ili ne. Razglasite veceras , reci onom do sebe, kultivise sa sam, i kultivisi ostale.
Stani u red, prati zutu liniju, kao na salteru u banci, sacekaj koju minutu, zazeli zelju da ti je zlatna ribica ispuni, i ulazis bez guzve, bez guranja, u civilizovanom maneru:

Do nas je samih hoce li biti guzve ili ne. Razglasite veceras , reci onom do sebe, kultivise sa sam, i kultivisi ostale.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, worchester i 40 gostiju.