RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

senoRA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la senoRA » 27 mar 2010, 16:47

" ? je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:5 - 2 COLIC
A koji je sport u pitanju :lol: :lol: :lol:
Vaterpolo :mrgreen:
ne heklanje je u pitanju :lol: :lol: :lol: :lol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 mar 2010, 16:50

6 - 2

OPET COLIC.

Sudija taman sviro kraj.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 27 mar 2010, 16:50

6-2 za heklerke Veleža! :mrgreen:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 mar 2010, 16:51

" ? je napisao/la:6-2 za heklerke Veleža! :mrgreen:
rukomet ?
× Plava krv ispod koze ×

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 27 mar 2010, 16:52

" ? je napisao/la:6-2 za heklerke Veleža! :mrgreen:
Danas su heklari veleža nanijeli težak poraz heklarima iz Leotara krajnji rezultat je bio 6:2(1 Velagić,2 Džafic,3 Čolic)
Šta reći nego Forza Velež

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 16:52

Jao Čolića, bio u Čeliku i brukao se i pravio se kao da ne zna igati fudbala samo da ode. Evo sada je top 3 igrača u našoj ligi, no hajde nema veze, ipak igra za dobar klub. Kako su razvalili Leotar, jao, jao. Da li ovo znači povratak efikasnost Veleža na drugim utakmicama.

Sada idete ako Bog da u Zenicu, i igrate protiv Čelika, žao mi je, ali nemate šanse. ;)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 mar 2010, 16:53

Velez da je ovako igrao zadnja 4 kola - sad bi bili prvi.

Ali eto, bolje da su se kasnije probudili nego nikad.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 27 mar 2010, 16:54

Velež dao više golova na jednoj utakmici, nego moj Rudar na 10... :D
Al nema veze, eto podstanara kući u Mostar bez bodova 8-)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 mar 2010, 16:55

Bravo rodjeni!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 27 mar 2010, 16:56

Neutral je napisao/la:Jao Čolića, bio u Čeliku i brukao se i pravio se kao da ne zna igati fudbala samo da ode. Evo sada je top 3 igrača u našoj ligi, no hajde nema veze, ipak igra za dobar klub. Kako su razvalili Leotar, jao, jao. Da li ovo znači povratak efikasnost Veleža na drugim utakmicama.

Sada idete ako Bog da u Zenicu, i igrate protiv Čelika, žao mi je, ali nemate šanse. ;)
Pa imamo li ili nemamo sanse najbolje ce se vidjeti nakon tekme tako da..... :)

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 27 mar 2010, 16:56

On nikada nece postati igrac negdje van Mostara jer frajer nezna sportski da zivi, a ovako da nekad par golova u jednoj tekmi i onda posti po 5 utakmica ko i Dzafic.
Sta ce to u Zenici kad je bilo i u Mostaru 0-0

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 16:58

TNT je napisao/la:On nikada nece postati igrac negdje van Mostara jer frajer nezna sportski da zivi, a ovako da nekad par golova u jednoj tekmi i onda posti po 5 utakmica ko i Dzafic.

Pa šta ako je 0:0 bilo. Pa ako su se dogovarali zar im niej bolje 3 za 3, a ne 2 za 2. Tako su pričali i danas da će Rođeni dati tri boda Leotara jer su ih dobili u Trebinju. Mislim da od toga nema ništa. Serija Čelika je počela i siguran sam da će Zeničani ako Bog da dobiti Rođene.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 27 mar 2010, 17:01

" ? je napisao/la:Velež dao više golova na jednoj utakmici, nego moj Rudar na 10... :D
Al nema veze, eto podstanara kući u Mostar bez bodova 8-)
Ah Ziko svaka ti dala za ovu rijec;)Neka ste ih vala onako posteno"nagljecili"..i mi cemo ako Bog da ubrzo...plaho visoko lete;)"Podstanari":)hahaha...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 mar 2010, 17:02

Neutral je napisao/la:Jao Čolića, bio u Čeliku i brukao se i pravio se kao da ne zna igati fudbala samo da ode. Evo sada je top 3 igrača u našoj ligi, no hajde nema veze, ipak igra za dobar klub. Kako su razvalili Leotar, jao, jao. Da li ovo znači povratak efikasnost Veleža na drugim utakmicama.

Celik je uzeo bodove Modrici i time osigurao da Modrica ispadne.

Celik ce se grcevito boriti za bodove. Bice domacinsko sudjenje i bice krvno kolo.
Ali Velez ce igrati na pobjedu 1000%. Bice to dobra utakmica za gledat.

Volio bi da TV BiH pusti prenos - ali Celik to nebi dozvolio nikad jer znamo da po kvaliteti nemogu nista. Znaci bice malo prljavo - ali ****.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 17:08

MostaracVelezovac je napisao/la:

Celik je uzeo bodove Modrici i time osigurao da Modrica ispadne.

Celik ce se grcevito boriti za bodove. Bice domacinsko sudjenje i bice krvno kolo.
Ali Velez ce igrati na pobjedu 1000%. Bice to dobra utakmica za gledat.

Volio bi da TV BiH pusti prenos - ali Celik to nebi dozvolio nikad jer znamo da po kvaliteti nemogu nista. Znaci bice malo prljavo - ali ****.

Brate, kako misliš domačinsko suđenje, je li onakvo suđenje kao kada smo irali 0:0 sa vama pa vam svira penal u 100 minuti koji nije ni p od penala. Ti zaista misliš da Čelik ima lošu ekipu. Eto pitaj Manijake kakvu ekipu imamo, ili Lešinare. Primili smo od Borca gol u 90 i nekoj i zijanili. Željo nas jeste visoko dobio, ali imali smo dosta prilika i igrali smo dosta ofenzivno, no to je bilo suicidno protiv Plavih sa Grbavice.

Mi se ne borimo grčevito za svaki bod, da je tako onda bi Čelik imao sve domaće pobjede, te bi bili u samom vrhu tabele. Čelik ima dosta jaku i kvalitetnu ekipu, no radi raznovrsnih dešavanja unutar i van kluba, Čelik stoji ovako loše.

I još jedna stvar. Čelik je uvijek davao svima pravo na prenos sa Bilinog polja. Imaju potpisan ugovor sa televizijom, i svakako da bi i ja volio da se utakmica prenosi.

Čestitke na pobijedi , i nadam se kvalitetnoj utakmici protiv vas.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 mar 2010, 17:13

Drugar.

Kod 0-0 u Mostaru u 92oj minuti je dosudjen penal Velezu nakon sto je igrac Celika u SVOM jedanaestercu igrao RUKOM.

Snimak ti stoji na youtube.com jedan i jedini. I na njemu se vidi da je igrac oborio loptu RUKOM ni 5 metara od svog gola.

To je druze moj PENAL.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 27 mar 2010, 17:14

Neutral je napisao/la:
TNT je napisao/la:On nikada nece postati igrac negdje van Mostara jer frajer nezna sportski da zivi, a ovako da nekad par golova u jednoj tekmi i onda posti po 5 utakmica ko i Dzafic.

Pa šta ako je 0:0 bilo. Pa ako su se dogovarali zar im niej bolje 3 za 3, a ne 2 za 2. Tako su pričali i danas da će Rođeni dati tri boda Leotara jer su ih dobili u Trebinju. Mislim da od toga nema ništa. Serija Čelika je počela i siguran sam da će Zeničani ako Bog da dobiti Rođene.
Nekontas ti mene izgleda ali nema veze imate sigurna 3 boda slijedece kolo i bila ;)

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 mar 2010, 17:15

Cestitke Velezu na kantanju smeca iz Trebinja.Sto se Celika tice igraju odlicno,i na Grbavici samo srece nisu imali,a u polju odlicno stajali.Bice sigurno dobra tekma u Zenici,ali mislim da su sanse Veleza veoma male.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 17:19

MostaracVelezovac je napisao/la:Drugar.

Kod 0-0 u Mostaru u 92oj minuti je dosudjen penal Velezu nakon sto je igrac Celika u SVOM jedanaestercu igrao RUKOM.

Snimak ti stoji na youtube.com jedan i jedini. I na njemu se vidi da je igrac oborio loptu RUKOM ni 5 metara od svog gola.

To je druze moj PENAL.

Gledao sam onaj klip nekoliko puta i samo sam se smijao. No naš golaman je odbranio mislim Obadu penal, nisam siguran. pravda je pobijedila. Jackson ured zaplakao na toj utakmici, ako je ono penal onda se na utakmicama moraju svirati i po 5 penala :roll:

@ TNT

A shvatio sam prijatelju, sorry moja greška. ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 mar 2010, 17:45

Smijesni timovi smijesan rezultat danas... opeg cemo mi pusiona sledeci vikend u Zenici ...prognoza 2-1 ili 1-0 za Celik.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.