FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Željezničar
SVAKA ČAST! Ja sam na liniji večeras, gdje god da drugi budu. A i dalje je do kluba što ne organizuje brži i bolji ulaz i kod mene im to stoji k'o minuščina.
Ne valja to što olakšavamo posao zaštitarima, koji su i insistirali na takvoj idiotskoj organizaciji ulaza.
Ne valja to što olakšavamo posao zaštitarima, koji su i insistirali na takvoj idiotskoj organizaciji ulaza.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 mar 2010, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vjerovatno mislis na Makedonca koji je bio vec na probi u Zelji. Posljednja prica za njega je bila da je sve dogovorio i da starta od sljedece sezone sa nama.MaliMemo je napisao/la:Kad smo vec kod sljedece sezone jel istina da dolazi neki Makedonac i jos neki momak koji je ranije igrao u Zelji ne mogu mu se imena sjetit.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
A ovaj drugi je Eldar Hasanovic koji vec trenira na Grbavici, a vjerovatno ce ostati.Stole iz Bora je napisao/la:Vjerovatno mislis na Makedonca koji je bio vec na probi u Zelji. Posljednja prica za njega je bila da je sve dogovorio i da starta od sljedece sezone sa nama.MaliMemo je napisao/la:Kad smo vec kod sljedece sezone jel istina da dolazi neki Makedonac i jos neki momak koji je ranije igrao u Zelji ne mogu mu se imena sjetit.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
svi ce ovde da polete na prvu liniju vala i ja sam na lini svaka cast udruzenju ovo su oni radiiŽeljovac je napisao/la:SVAKA ČAST! Ja sam na liniji večeras, gdje god da drugi budu. A i dalje je do kluba što ne organizuje brži i bolji ulaz i kod mene im to stoji k'o minuščina.
i trebalo bi se vratit ono tribina dzevad begic dzilda

svoj ti pos'o !
E lijep uvod za veceras,mali zijanili,i Zrinjski zijanio,komsije su smjesne spominju titulu,a Celik ih stigo skoro.Definitivno ostajemo mi i Borac,eventualno Siroki.Iduce kolo Zrinjski Borac a mi u DOLINI sa Travnikom interesantno...
Sarajevo i Zrinjski su otpali, sad se mogu samo boriti za Europu sa Veležom, a Široki će sutra teško u Tuzli doći do bod(ova), tako da ostaju samo Željo i Borac, mada Željo ima bolji raspored,Monci je napisao/la:E lijep uvod za veceras,mali zijanili,i Zrinjski zijanio,komsije su smjesne spominju titulu,a Celik ih stigo skoro.Definitivno ostajemo mi i Borac,eventualno Siroki.Iduce kolo Zrinjski Borac a mi u DOLINI sa Travnikom interesantno...
Džeko zabio
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Posto ima na TV utakmica sigurno ima i na internetu moze li iko da mi da link??
Doppelpack japanca...ronaldo9 je napisao/la:Sarajevo i Zrinjski su otpali, sad se mogu samo boriti za Europu sa Veležom, a Široki će sutra teško u Tuzli doći do bod(ova), tako da ostaju samo Željo i Borac, mada Željo ima bolji raspored,Monci je napisao/la:E lijep uvod za veceras,mali zijanili,i Zrinjski zijanio,komsije su smjesne spominju titulu,a Celik ih stigo skoro.Definitivno ostajemo mi i Borac,eventualno Siroki.Iduce kolo Zrinjski Borac a mi u DOLINI sa Travnikom interesantno...
Džeko zabio

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
http://www.justin.tv/juzni25#r=YQfjLyI~RuS_TM87 je napisao/la:Posto ima na TV utakmica sigurno ima i na internetu moze li iko da mi da link??
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- samir_tm87
- Kontakt:
paaa ne opet kisaaaaaaaaaaaaaaaaa : (((((((((((((((((
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisi od secerasamir_tm87 je napisao/la:paaa ne opet kisaaaaaaaaaaaaaaaaa : (((((((((((((((((

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Nisi od secerasamir_tm87 je napisao/la:paaa ne opet kisaaaaaaaaaaaaaaaaa : (((((((((((((((((
jesam bolestan

Kome se bas ide na tekmu, doci ce, nismo od secera, ako bas nesmijete pokisnuti, ima tribina Sjever ili u Lokomotivu 

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- samir_tm87
- Kontakt:
ev stade pljusak , jos samo malo sipi
sto bi se reklo
stat ce ovo opet za nekih 15-min

mislis na onu iz Cvijetnog društvasamir_tm87 je napisao/la:ma nek se zale FIFI
ev stade pljusak , jos samo malo sipisto bi se reklo

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
pa gdje to pljusak bgt?kod mene u starom gradu ne pada?
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
na tu hamo na tuHamo je napisao/la:mislis na onu iz Cvijetnog društvasamir_tm87 je napisao/la:ma nek se zale FIFI
nagrbavici lije ko iz kablaHamo je napisao/la:mislis na onu iz Cvijetnog društvasamir_tm87 je napisao/la:ma nek se zale FIFI
svoj ti pos'o !
- samir_tm87
- Kontakt:
arapinho1 je napisao/la:pa gdje to pljusak bgt?kod mene u starom gradu ne pada?
u hrasnom mi unisti sve ,
HAMO obrisali post sto je bio iznad mog

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 36 gostiju.