FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zizou
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zizou » 26 dec 2014, 14:55

Izgleda da je i Mehmed Alispahic jedan kanidat za pojecanje.

Meni licno bi bilo drago ako bi preso u Sarajevo jer zna igrati u sredinu haman na sve jednoj pozicji.
Takve igrace nam trebaju pogotvo da pojacamo konkurenciju u timu, a jos na to sve je bosanac i na to se treba gledati .

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2014, 14:57

aS_Roma je napisao/la:
Lannister je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sad kad je Benko dobio papire,kako vi vidite sastav prema vrhu napada.?
Zestoka konkurencija pravo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Benko centarfor
Duljevic i Okic krila
Bilbija ofanzivni vezni. (ako ko ne dodje na ovo mjesto)
Iza CImi i Radovac.

:kafa:
Od ovog nema nista, Krste je zacementiran u prvih 11
Slazem se Krste mora igrati.Covjek je reprezentivac,odlaskom na klupu taj bi status izgubio,a time bi mu cijena pala.Mislim da Benko,Krste,Cimi i Radovac imaju sigurno mjesto u prvih 11.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 dec 2014, 15:08

Ako dodje Said , situacija se dodatno komplikuje....ipak neka nam dodje pa neka se komplikuje do pm

amypitar
Kontakt:

Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2014, 15:12

amypitar je napisao/la:Joj zamisli Said,a evo neko spomenu Alispahica.Jos pojacati odbranu,i mi smo armirani beton.
Fakat kakve su nam sanse da nam dodju ova dvojica igraca.?

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 dec 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 dec 2014, 15:15

amypitar je napisao/la:Joj zamisli Said,a evo neko spomenu Alispahica.Jos pojacati odbranu,i mi smo armirani beton.

Da , i Alispahic je u nekim kombinacijama......

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2014, 15:17

Koliko su tacne, te informacije.??

Slabo je mahala pogađala u zadnje vrijeme.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 dec 2014, 15:17

Ja bi najvise volio kakvog stopera, golmana I Saida .. Jel radovac produzio, il cemo ga morat slat na trbinu...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 dec 2014, 15:20

Pitar6785 je napisao/la:Ja bi najvise volio kakvog stopera, golmana I Saida .. Jel radovac produzio, il cemo ga morat slat na trbinu...

Tek sada idu pregovori sa managerom od Radovca. Tj kada se Ibrak vrati u grad....mozda i poslije Nove God

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2014, 15:26

Bice zanimljivo posle NG.Bice posla za Ibraka valja mu kompletirati ekipu do 15 januara.Treba dovesti pojacanja,produziti ugovor sa Radovcem.To su mu neki prioriteti,a vremena malo.

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 26 dec 2014, 15:30

fcsforever je napisao/la:

uzmite ga, molim vas. mi u rijeci jedva čekamo.

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 26 dec 2014, 15:30

amypitar je napisao/la:Koliko su tacne, te informacije.??

Slabo je mahala pogađala u zadnje vrijeme.

Pa jes Alispahic kanidat samo nije jedini ima ih vise, jbtga Misimovic i Stevanovic su isto bili al na kraju krajeva smo vidjeli da niko nemoze garantirati da ce se 100% realizirati neki transfer.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 dec 2014, 15:31

Ako ista ima u ovoj nasoj ligi za vrijeme zimske pauze, onda ima vremena. :mrgreen:

Mislim da se generalno previse ocekuju neka pojacanja. Ovaj kadar ce svakako biti pojacan, zbog cinjenice da je tu Benko, a u rotaciji bi mogao biti i Rustemovic i, ko zna, mozda zaigra i Kuadio neki minut.
#divovi

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 26 dec 2014, 15:37

jandro je napisao/la:

Pojasni, ako ti nije problem.. Volio bih da znam cemu taj stav. Nisam upucen.. Hvala unaprijed

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2014, 15:38

jandro je napisao/la:

@jandro
Zar je toliko loš.Aj nam sad napiši ,nešto više o njemu.Ti ga najbolje poznaješ.Iako su to samo špekulacije da dolazi, ukoliko se obistini, da znamo sta nas ceka.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 dec 2014, 15:41

Alispahic nije onaj stari igrac dosta je pao i pitanje je u kakvoj je sada formi.
Ti si opet šampion !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 dec 2014, 15:44

Alispahic ruku na srce je bio dobar igrac, ali od ljeta trenira sa mladim timom rijeke i nije kombinaciji bio za prvi tim. Ja bih prije dao sansu nekom iz akademije mihojevicu ili andjusicu nego dovodio nekog ko je prno u sisu.

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 26 dec 2014, 15:47

ja ne znam što se s alispahićem dogodilo ali on od kada je došao kod nas u rijeku je propao skroz. toliko beskrvnosti i nonšalancije nisam još nikada vidio. svaki dribling izgubljena lopta, pogrešnih dodavanja ko u priči. odite na forume nk rijeke i pitajte pa ćete vidjeti da nitko o njemu neće reći ništa lijepoga. da li se njemu ne da igrat ili je u pitanju nešto drugo ne znam. kada je došao imao je mjesto u prvoj ekipi i stvarno je imao povjerenje trenera dok su ga svi s tribina pljuvali zbog njegovih igara. i konačno pred nešto više od pola godine je sam trener shvatio da takvog igrača nema više smisla držat u ekipi. poslao ga je u rijeku II koja igra u trećoj ligi. trebam li uopće spomenut da ni tamo ne igra? naši mu dali priliku da nađe novi klub, ali ili njega nitko neće ili se njemu ne ide iz rijeke gdje ima jako dobra primanja. sada se zapitajte da li vama treba igrač koji igra isključivo radi novca. a ako ne to, onda zašto njega nitko već pola godine ne želi? i ima li uopće smisla dovodit takvog igrača u vaš klub koji ima daleko veće ambicije nego što su alispahićeve mogućnosti.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 dec 2014, 15:54

jandro je napisao/la:ja ne znam što se s alispahićem dogodilo ali on od kada je došao kod nas u rijeku je propao skroz. toliko beskrvnosti i nonšalancije nisam još nikada vidio. svaki dribling izgubljena lopta, pogrešnih dodavanja ko u priči. odite na forume nk rijeke i pitajte pa ćete vidjeti da nitko o njemu neće reći ništa lijepoga. da li se njemu ne da igrat ili je u pitanju nešto drugo ne znam. kada je došao imao je mjesto u prvoj ekipi i stvarno je imao povjerenje trenera dok su ga svi s tribina pljuvali zbog njegovih igara. i konačno pred nešto više od pola godine je sam trener shvatio da takvog igrača nema više smisla držat u ekipi. poslao ga je u rijeku II koja igra u trećoj ligi. trebam li uopće spomenut da ni tamo ne igra? naši mu dali priliku da nađe novi klub, ali ili njega nitko neće ili se njemu ne ide iz rijeke gdje ima jako dobra primanja. sada se zapitajte da li vama treba igrač koji igra isključivo radi novca. a ako ne to, onda zašto njega nitko već pola godine ne želi? i ima li uopće smisla dovodit takvog igrača u vaš klub koji ima daleko veće ambicije nego što su alispahićeve mogućnosti.
Dobar je igrac bio prije 2,3 godine bas sam kontao da je igracina biti, nisam znao da igra za vas drugi tim.

Al opet mislim lopte ako je znao igrati, zna i sad, vjerovatno su neke druge tu stvari, al sto kazes ima velike pare sigurno, zasto bi se umarao, mozda je samo udaren u glavu malo, pa konta cijelog zivota ce moci tako

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 26 dec 2014, 16:06

aS_Roma je napisao/la:
jandro je napisao/la:ja ne znam što se s alispahićem dogodilo ali on od kada je došao kod nas u rijeku je propao skroz. toliko beskrvnosti i nonšalancije nisam još nikada vidio. svaki dribling izgubljena lopta, pogrešnih dodavanja ko u priči. odite na forume nk rijeke i pitajte pa ćete vidjeti da nitko o njemu neće reći ništa lijepoga. da li se njemu ne da igrat ili je u pitanju nešto drugo ne znam. kada je došao imao je mjesto u prvoj ekipi i stvarno je imao povjerenje trenera dok su ga svi s tribina pljuvali zbog njegovih igara. i konačno pred nešto više od pola godine je sam trener shvatio da takvog igrača nema više smisla držat u ekipi. poslao ga je u rijeku II koja igra u trećoj ligi. trebam li uopće spomenut da ni tamo ne igra? naši mu dali priliku da nađe novi klub, ali ili njega nitko neće ili se njemu ne ide iz rijeke gdje ima jako dobra primanja. sada se zapitajte da li vama treba igrač koji igra isključivo radi novca. a ako ne to, onda zašto njega nitko već pola godine ne želi? i ima li uopće smisla dovodit takvog igrača u vaš klub koji ima daleko veće ambicije nego što su alispahićeve mogućnosti.
Dobar je igrac bio prije 2,3 godine bas sam kontao da je igracina biti, nisam znao da igra za vas drugi tim.

Al opet mislim lopte ako je znao igrati, zna i sad, vjerovatno su neke druge tu stvari, al sto kazes ima velike pare sigurno, zasto bi se umarao, mozda je samo udaren u glavu malo, pa konta cijelog zivota ce moci tako
naši su s njim potpisali ugovor do 2017 još kada je dolazio u 2013. već nakon tri mjeseca se vidjelo da su zajebali na veliko. tako da je on još barem dvije godine na miru. samo tko će ga pobogu uzeti 2017. nakon što tri godine nije igrao nogomet? :) ako je znao u igrati u šibeniku možda jednoga dana, negdje, opet proigra. ja se nadam da će to biti kod vas ako ga mislite dovesti. tako su sve tri strane na dobitku.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2014, 16:07

U Šibeniku je pruzao najbolje partije.I onda ga je neko progurao u A reprez.mislim da je odigrao 2 prijateljske utakmice,ali nista posebno nije pokazao,i onda samo covjek nestao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, James1987, Kyle88, misstianopenaldo, zagorski i 92 gosta.