FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledam neki pišu mogući sastav s Benkom, al ne znam koji đavo izbacujete Velkoskog. Čovjek je bio jedan od najkorisnijih igrača u protekloj polusezoni. Zabija golove, a ako to ne uradi onda asistira. Ja bih prije izbacio Bilbiju iz prvih 11.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ogromno pojacanje smo danas dobili.
Sa Benkom, ova ekipa je jaca minimum 30%.
Sa Benkom, ova ekipa je jaca minimum 30%.
Raspitivao sam se kod vise nasih trenera za Benku,i fakat svi kazu jedan od najboljih posleratnih napadaca.Jos stoper i golman su prioriteti.Ako kasnije dođe kakav kapitalac dobro i jest.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Vidjeces da malo podsjeca na Saida...a u tandemu sa Stojcevom (bez soliranja) Duljom , Cimijem , Radovcem i Velkoskim...uhhhh strahoba i mislitiamypitar je napisao/la:Raspitivao sam se kod vise nasih trenera za Benku,i fakat svi kazu jedan od najboljih posleratnih napadaca.Jos stoper i golman su prioriteti.Ako kasnije dođe kakav kapitalac dobro i jest.
Da imacemo vrh napada prejak za ovu Premijer ligu.Jedva cekam tekmu sa Partizanom.
-
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Da imacemo vrh napada prejak za ovu Premijer ligu.Jedva cekam tekmu sa Partizanom.
Jos kada se prodju kvalitetne pripreme i odigraju pripremne tekme sa jakim protivnicima.....

Alispahic u Sibeniku je bio jedan od najboljih igraca u HNL. Nije ga dzabe Dinamo kupio. Jurcic je uvijek hvalio Alispahica i davao mu je sanse ali kada je Dinamo zamjenio trenera poceo je dobivati minimalne sanse. Tada je preselio u Rijeku i tada ga nisam vise toliko gledao izgleda da se nije snasao. Samo sigurno nije zaboravio igrati fudbal. Za male pare bi sigurno bio veliki dobitak.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
igrat ce se 4-4-2 ili nekada 4-3-3
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/f ... ajevo/2033" onclick="window.open(this.href);return false;
Činjenica je da škripimo na nekim pozicijama ali ni ja ne očekujem ništa spektakularno u nastavku pauze.moustapha je napisao/la:Ako ista ima u ovoj nasoj ligi za vrijeme zimske pauze, onda ima vremena.![]()
Mislim da se generalno previse ocekuju neka pojacanja. Ovaj kadar ce svakako biti pojacan, zbog cinjenice da je tu Benko, a u rotaciji bi mogao biti i Rustemovic i, ko zna, mozda zaigra i Kuadio neki minut.
Ma većina nas je na ljeto Protića stavljali prije Puzija kad ono Puzi posta najbolji igrač polusezone.Zagor je napisao/la:Gledam neki pišu mogući sastav s Benkom, al ne znam koji đavo izbacujete Velkoskog. Čovjek je bio jedan od najkorisnijih igrača u protekloj polusezoni. Zabija golove, a ako to ne uradi onda asistira. Ja bih prije izbacio Bilbiju iz prvih 11.
Ja se u Gradačcu nadam istom sastavu kao na derbiju, a ovi ostali neka se bore da ulete u prvih 11

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 dec 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Eto sta znaci kvalitetna uprava koja je uspjela pronaci i dovesti milijardera investitora. Sada zamislite da prije 3 godine nismo imali 2 citave garniture dresova , o platama igracima da ne pricam...razna dugovanja (banke , povjerioci) itd itd. Svaka shuga menadjer je mogao dovesti svog pulena i dobiti ugovor na 6 mjeseci i to sa klauzulom ...20 000 eura obestecenje. Milion stvari je je ova uprava uradila i vecina od vas zna o cemu pricam...na kraju samo naprijed , BP su nesto najbolje sto se desilo FKS od osnivanja.
unfks prije svih, ne smije se zaboraviti da su horde zla bile pocetna pokretacka snaga promjena.fcsforever je napisao/la:Eto sta znaci kvalitetna uprava koja je uspjela pronaci i dovesti milijardera investitora. Sada zamislite da prije 3 godine nismo imali 2 citave garniture dresova , o platama igracima da ne pricam...razna dugovanja (banke , povjerioci) itd itd. Svaka shuga menadjer je mogao dovesti svog pulena i dobiti ugovor na 6 mjeseci i to sa klauzulom ...20 000 eura obestecenje. Milion stvari je je ova uprava uradila i vecina od vas zna o cemu pricam...na kraju samo naprijed , BP su nesto najbolje sto se desilo FKS od osnivanja.
Ne mozemo mi primiti golova, koliko mozemo dati...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Alispahić je prije 3 sezone bio najbolji igrač Šibenika i jedan od najboljih fudbalera HNL-a.Prešao je u Dinamo kao pojačanje i prošao pripreme gdje se nametnuo i stekao status prvotimca Dinama.Počeo igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka i tešo se ozlijedio i operirao.Nakon operacije nije se uspio nikad povratiti.Ne znam šta je posrijedi sad u NK Rijeka ali ako bi odlučio vratiti se ozbiljno vrhunskom nogometu u Premijer ligi BiH bi brzo postao najbolji igrač.I Said je bio "propao"u Njemačkoj pa kod nas brzo posto br.1.Ja bih doveo Alispahića.
- Burberry46
- Kontakt:
Meni je proritet da produze ugovor sa Radovcem, dovesti golmana, stopera, plus ako Said dodje
bez pretjeranog gomilanja igraca!

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Objasnio.momirpeh je napisao/la:Alispahić je prije 3 sezone bio najbolji igrač Šibenika i jedan od najboljih fudbalera HNL-a.Prešao je u Dinamo kao pojačanje i prošao pripreme gdje se nametnuo i stekao status prvotimca Dinama.Počeo igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka i tešo se ozlijedio i operirao.Nakon operacije nije se uspio nikad povratiti.Ne znam šta je posrijedi sad u NK Rijeka ali ako bi odlučio vratiti se ozbiljno vrhunskom nogometu u Premijer ligi BiH bi brzo postao najbolji igrač.I Said je bio "propao"u Njemačkoj pa kod nas brzo posto br.1.Ja bih doveo Alispahića.
Ovaj naš Samir osim što je odličan fudbaler, postao i prava TV zvijezda, malo na novogodišnjem programu na Hayatu malo na Pinku BH
Da mu sva ta slava i žene ne udare u glavu!?

Da mu sva ta slava i žene ne udare u glavu!?
- molotovljev
Jeste, ali ono po cemu se danasnja Uprava ne razlikuje od prethodnih, jesu rezultati. Mada nema sumnje da ce sefcsforever je napisao/la:Eto sta znaci kvalitetna uprava koja je uspjela pronaci i dovesti milijardera investitora. Sada zamislite da prije 3 godine nismo imali 2 citave garniture dresova , o platama igracima da ne pricam...razna dugovanja (banke , povjerioci) itd itd. Svaka shuga menadjer je mogao dovesti svog pulena i dobiti ugovor na 6 mjeseci i to sa klauzulom ...20 000 eura obestecenje. Milion stvari je je ova uprava uradila i vecina od vas zna o cemu pricam...na kraju samo naprijed , BP su nesto najbolje sto se desilo FKS od osnivanja.
i to vrlo brzo promijeniti. Naravno, u organizacijskom smislu, danasnja postava celnih ljudi je neuporedivo
vise, za samo dvije godine, uradila kao sto su prethodnici za punih 15 godina.
Uz podrsku BP i HZ na celo kluba dosli su ljudi sa vizijom i idejom, koji su vlastite interese
zapostavili i tako klub za koji svi zajedno disemo, postavili na zdrave noge...
O Seiku i milijardama, pisalo se upravo na ovom forumu, tako da g. Vincent Tan nije puka slucajnost.
Uz napomenu, obzirom da mediji i javnost u BiH, ulogu g. Tana prihvataju i tumace na nacin,
kao da je doticni prvo ime bordo kluba. U finansijskom smislu da, ali klub drzimo mi.
Kad kazem mi, mislim na nas navijace FK Sarajevo, na celu sa nasim predsjednikom g.Kusturicom
i naravno velikim borcem i bolesnikom za klub sa Koseva, g. Selimovicem. ( izvini Dino )
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Korekcija; - O Seiku i milijardama pisalo se upravo na ovom forumu prije 4 godine, dakle prije nego smo culi za Tana
... tako da doticni nije slucajno tu gdje jeste.
... tako da doticni nije slucajno tu gdje jeste.
F.K.SARAJEVO
Re: Odg: FK Sarajevo
Pa i rezultat je tu ,za 12 mjeseci ove Uprave, jedan pehar je u vitrinama.Po meni super za ovako kratko vrijema.U novoj god.ocekujem duplu.molotovljev je napisao/la:Jeste, ali ono po cemu se danasnja Uprava ne razlikuje od prethodnih, jesu rezultati. Mada nema sumnje da ce sefcsforever je napisao/la:Eto sta znaci kvalitetna uprava koja je uspjela pronaci i dovesti milijardera investitora. Sada zamislite da prije 3 godine nismo imali 2 citave garniture dresova , o platama igracima da ne pricam...razna dugovanja (banke , povjerioci) itd itd. Svaka shuga menadjer je mogao dovesti svog pulena i dobiti ugovor na 6 mjeseci i to sa klauzulom ...20 000 eura obestecenje. Milion stvari je je ova uprava uradila i vecina od vas zna o cemu pricam...na kraju samo naprijed , BP su nesto najbolje sto se desilo FKS od osnivanja.
i to vrlo brzo promijeniti. Naravno, u organizacijskom smislu, danasnja postava celnih ljudi je neuporedivo
vise, za samo dvije godine, uradila kao sto su prethodnici za punih 15 godina.
Uz podrsku BP i HZ na celo kluba dosli su ljudi sa vizijom i idejom, koji su vlastite interese
zapostavili i tako klub za koji svi zajedno disemo, postavili na zdrave noge...
O Seiku i milijardama, pisalo se upravo na ovom forumu, tako da g. Vincent Tan nije puka slucajnost.
Uz napomenu, obzirom da mediji i javnost u BiH, ulogu g. Tana prihvataju i tumace na nacin,
kao da je doticni prvo ime bordo kluba. U finansijskom smislu da, ali klub drzimo mi.
Kad kazem mi, mislim na nas navijace FK Sarajevo, na celu sa nasim predsjednikom g.Kusturicom
i naravno velikim borcem i bolesnikom za klub sa Koseva, g. Selimovicem. ( izvini Dino )