Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bhsport
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 26 dec 2014, 15:30

tomasson20 je napisao/la:Nije mi zet momak je prva liga fudbaler osim pjanica mi nemamo boljeg ofanzivno orjentisanog veznog igraca do sada sve utakmice dobroo odigrao puno bolje od salihova i medunjanina
Cekaj jel ofanzivno ili defanzivno? Usao je u repku ko defanzivni vezni?
Sta je on u stvari?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 dec 2014, 15:35

Tino-Sven nije staro autohono bosnasko ime ali zato jeste Sregej. Bosnje i njihov patriotizam.. :crazy:

@bhsport

usao je kako je usao, sto se mene tice moze kao i golman i opet je vise pokazao od tog tvog Juninja sa avatara.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 dec 2014, 15:52

harixs je napisao/la:Tino-Sven nije staro autohono bosnasko ime ali zato jeste Sregej. Bosnje i njihov patriotizam.. :crazy:

@bhsport

usao je kako je usao, sto se mene tice moze kao i golman i opet je vise pokazao od tog tvog Juninja sa avatara.
Ne moras spinovati sa mojim avatarom na ovoj temi.
Samo mi razjasni koja je tipa tvoj pulen, defanzivni nema mjesta pored Mumeta, centralni pored Pjanica, krilo nema mjesta opet.
Dakle hoklica u najboljem slucaju a realno tribine, zbog cega?
Zbog prezimena!
Pozvan zbog prezimena i otjeran zbog prezimena!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 26 dec 2014, 15:56

bhsport je napisao/la:
harixs je napisao/la:Tino-Sven nije staro autohono bosnasko ime ali zato jeste Sregej. Bosnje i njihov patriotizam.. :crazy:

@bhsport

Samo mi razjasni koja je tipa tvoj pulen, defanzivni nema mjesta pored Mumeta, centralni pored Pjanica, krilo nema mjesta opet.
Zbog prezimena!
Bravo kralju moj. Tincek haman 2 miliona na transfermarktu..
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. transfermarkt .co . uk/tino-sven-susic/nationalmannschaft/spieler/140790

Tino dijeli pljuske

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 dec 2014, 16:28

amorovski je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

@bhsport

Zbog prezimena!
Bravo kralju moj. Tincek haman 2 miliona na transfermarktu..
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. transfermarkt .co . uk/tino-sven-susic/nationalmannschaft/spieler/140790

Tino dijeli pljuske

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Šugavi Hajduk da može na njemu uzet 2 miliona, sad bi ga prodali, a ne vodaju ga k'o cigo mečku po vašaru.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 dec 2014, 16:42

Ponos Torina je napisao/la:Mesa ce pozvati Tina samo iz jednog razloga,a to je da mu kaze da ga vise nikad nece pozvat u Reprezentaciju... ;) :wave:
Mesa ce pozvati Tinu 100% i bice sigurno jedan od 23 igraca. Cak mislim da ce i poceti utakmicu protiv Austrije da ne ispadne da "malom" nije dao sansu. Posebno zbog njegovog odnosa sa Safetom. Pravo je pitanje koju ce poziciju on da igra u reprezentaciji i dali ce Hajduk uspjeti dogovoriti sa nekim klubom oko visine odstete. Bordeaux je dobar klub i realna sansa odnosno mislim da postoji njihov interes. Trener im je prijatelj od Salihamidzica i ovo im je sezona iz snova. Sto se tice cijene na transfermarktu nju povecavaju nastupi za reprezentaciju i neznaci uvijek da ce se igrac prodati za te pare.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 dec 2014, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

tomasson20
Kontakt:

Post Postao/la tomasson20 » 26 dec 2014, 16:49

Tino svet susic je veliki potencijal i talenat samo je ptanje dana kada ce iz hajduka u francusku ili italiju tocnije bordo ili veronu radi se o igracu iznimnih tjelesnih kapaciteta takodje i vrsnom tehnicaru jedino ga hebe sto je sin od safeta susica al dokazat ce on da je i bolji od babe

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 26 dec 2014, 16:53

tomasson20 je napisao/la:Tino svet susic je veliki potencijal i talenat samo je ptanje dana kada ce iz hajduka u francusku ili italiju tocnije bordo ili veronu radi se o igracu iznimnih tjelesnih kapaciteta takodje i vrsnom tehnicaru jedino ga hebe sto je sin od safeta susica al dokazat ce on da je i bolji od babe
Lupas moj @jacky, lupas....
Ili je ovo pak Zilhad (kako mu od milja tepa Hare)....
Da je Safetov sin.. Ne da bi bio prvotimac u repci nego bi bio i kapiten... Onako posto mu je Sajo ''samo'' adjo bio je obicni prvotimac... Nista vazniji recimo od Pjanica ili Kolasinca....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 dec 2014, 16:53

Prvo nije sin Safeta. A bolji od amidze(kao fudbaler) nece biti.

A nije ni talenat u svojoj 23. godini. Raspali Hajduk, raspali Tinkec.
Celik!3,2,2.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 dec 2014, 16:53

tomasson20 je napisao/la:Tino svet susic je veliki potencijal i talenat samo je ptanje dana kada ce iz hajduka u francusku ili italiju tocnije bordo ili veronu radi se o igracu iznimnih tjelesnih kapaciteta takodje i vrsnom tehnicaru jedino ga hebe sto je sin od safeta susica al dokazat ce on da je i bolji od babe
kako lose trolanje moj Jacky ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

tomasson20
Kontakt:

Post Postao/la tomasson20 » 26 dec 2014, 16:55

Safet ga je napravio al se pise na seada jer pape zivi boemskim zivotom i nije htio unistit karijeru

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 dec 2014, 17:59

bhsport je napisao/la:

@bhsport

Zbog prezimena!
gdje ja ba otjeran? jest kad bi se takvi kao ti pitali, u sto cisto sumnjam. propali Hajduk a nisu propali Wisle, Cesene, Chieva i druge prdimahovine..
tipa je golf gti za tvog dizelasa..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 dec 2014, 18:06

harixs je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

@bhsport

Zbog prezimena!
gdje ja ba otjeran? jest kad bi se takvi kao ti pitali, u sto cisto sumnjam. propali Hajduk a nisu propali Wisle, Cesene, Chieva i druge prdimahovine..
zasto spominjes Wislu, Cesenu i Chievo, ne kontam, mi nemamo reprezentativaca iz tih ekipa, zar ne ? :?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 26 dec 2014, 18:36

harixs je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

@bhsport

Zbog prezimena!
Sve te nabrojane ekipe su institucije za hajduk, hajduk je propo, nisu nikakva oni bauk ekipa pitanje je bil osvojili nasu ligu koliko su jaki ;)

Ne dizite hajduk dzabe ;)

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 26 dec 2014, 18:43

Cestit Bozic nasem Tini, nadam se da je pod borom nasao ponudu francuskog treceligasa.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 27 dec 2014, 00:26

Ajax je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Mesa ce pozvati Tina samo iz jednog razloga,a to je da mu kaze da ga vise nikad nece pozvat u Reprezentaciju... ;) :wave:
Mesa ce pozvati Tinu 100% i bice sigurno jedan od 23 igraca. Cak mislim da ce i poceti utakmicu protiv Austrije da ne ispadne da "malom" nije dao sansu. Posebno zbog njegovog odnosa sa Safetom. Pravo je pitanje koju ce poziciju on da igra u reprezentaciji i dali ce Hajduk uspjeti dogovoriti sa nekim klubom oko visine odstete. Bordeaux je dobar klub i realna sansa odnosno mislim da postoji njihov interes. Trener im je prijatelj od Salihamidzica i ovo im je sezona iz snova. Sto se tice cijene na transfermarktu nju povecavaju nastupi za reprezentaciju i neznaci uvijek da ce se igrac prodati za te pare.
I ja mislim da će ga Meša zvati za Austriju i Andoru, čisto zbog solidarnosti...
#Salihović

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 dec 2014, 00:53

BozePetra je napisao/la:
I ja mislim da će ga Meša zvati za Austriju i Andoru, čisto zbog solidarnosti...
Nadam se da Meša za razliku od Sušića ima oči a bgm i obraza pa da više ne gledamo ovog kloca u dresu reprezentacije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 dec 2014, 00:54

Do njegovih novih carolija,prisjetimo se starih... :tokralju:

[youtube][/youtube]

tomasson20
Kontakt:

Post Postao/la tomasson20 » 27 dec 2014, 09:28

Prekrasan igrac sredine terena momak sjajnih fizickih predispozicija sjajno pripremljen fudbaler uskoro transfer u bordo ili valenciu ni jedan susic ne moze biti los igrac od seada i safeta papeta do tina svena i matea susica to su sve prvorazredni fudbaleri koje mrze ljudi koji su bili oslobodjebi fizockog u skoli a sad mogu dva na nozi

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 dec 2014, 11:00

Nek on ostane u 'Ajduku. Tamam klub za njega, 20 bodova iza prvog.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 14 gostiju.