Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Pjanic moze samo u jedan klub poslije Rome. A to je Real Madrid.
Koja mu je zadnja dobra utakmica za repku? Ja se sjecam protiv Litvanije u Zenici kad smo uzeli 3:0. Prije otprilike dvije godine. Po cemu je najbolji reprezentativac?topnik1 je napisao/la:Nije valjda da ne znate šta je duel ?
Šta je ovdje čudno za jedno klasnog veznog igrača, i najboljeg reprezentativca naše zemlje ?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- HamburgCity
- Kontakt:
Tracy3McGrady je napisao/la:Koji je bolid ovaj virtual to je čudo neviđeno, inače se ne nerviram kad su forumi u pitanju ali ovaj lik me tako nervira da bi mu se tako nagovorio da to nije humano. Pa čovječe imaš li ti i malo života pa da radiš nešto u svom yebenom zivotu osim da se ovdje provaljujes, nisi vise interesantan, u suprotnom, glup si ko qurac i volio bi znati koliko godina imaš, jer niko stariji od 13 godina ne može biti ovako naporan. PU yebenom ti internet i ko ga izmisli
Gojko Cimirot
+1
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk
-
scudetto sa romom pa onda transfer.AllAbout je napisao/la:PSG, Man utd,..bla bla bla..Pjanic goes nowhere
Ako bude taj redoslijed, načekaćemo se na transfer.Evil Genius II je napisao/la:scudetto sa romom pa onda transfer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
sve je moguce. mozda to bude vec ove sezone.
i nema 'ako'. ubijedjen sam da zeli upisati svoje ime u historiju kluba pa onda otici.
i nema 'ako'. ubijedjen sam da zeli upisati svoje ime u historiju kluba pa onda otici.
Daleko je on od najboljeg igrača, ne provaljuj se. Da je neka igračina nosio bi repku i pokazao se, lako je tamo sa igračinama u Italiji. Kada treba sam nešto da napravi za repku on se usere.topnik1 je napisao/la:Nije valjda da ne znate šta je duel ?
Šta je ovdje čudno za jedno klasnog veznog igrača, i najboljeg reprezentativca naše zemlje ?
Forza Milan!
Ma to pišu više iz nekog revolta, svi su oni svjesni da je on daleko od najboljeg igrača reprezentacije
naša posla

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
igrac koji vjerovatno najbolje igra za svoj klub od svih nasih reprezentativaca (barem kada su lige petice u pitanju, kao i velicina kluba i vaznost utakmica) i definitivno najtalentovaniji nas igrac tj igrac sa najvise vica u igri. eh sad, ko najbolje igra u dresu reprezentacije je bukvalno biranje najmanjeg od hrpe zla s obzirom na formu i bodovno stanje u posljednje vrijeme.
Klasan igrac ali nazalost bez muda. Da to ima mogao bi komotno pod ruku sa Pirolm i kompanijom..Maestro21 je napisao/la:Daleko je on od najboljeg igrača, ne provaljuj se. Da je neka igračina nosio bi repku i pokazao se, lako je tamo sa igračinama u Italiji. Kada treba sam nešto da napravi za repku on se usere.topnik1 je napisao/la:Nije valjda da ne znate šta je duel ?
Eh kada bi vi znali da se ta muda stecu iskustvomharixs je napisao/la:Klasan igrac ali nazalost bez muda. Da to ima mogao bi komotno pod ruku sa Pirolm i kompanijom..Maestro21 je napisao/la:Daleko je on od najboljeg igrača, ne provaljuj se. Da je neka igračina nosio bi repku i pokazao se, lako je tamo sa igračinama u Italiji. Kada treba sam nešto da napravi za repku on se usere.topnik1 je napisao/la:Nije valjda da ne znate šta je duel ?

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nas najbolji igrac. Dakle najkvalitetniji, onaj kojeg svi u svijetu najvise cijene. Logicno. Osim ovim pojedinim. A kako nam reprezentacija igra Besic je onda najbolji igrac.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Pjanic je dobar ali provikan 25 god a jos u romi koja je drugi evropski razred fudbala kad ode u real barsu atletiko celzi united bajern minhen siti psg onda ce moci reci da je klasa
Morat ce monolog opet upozoravat' 

Upravu si. Ibisevic i Besic su bolji.Virtu4l je napisao/la:Ma to pišu više iz nekog revolta, svi su oni svjesni da je on daleko od najboljeg igrača reprezentacijenaša posla

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Maestro21 je napisao/la:Daleko je on od najboljeg igrača, ne provaljuj se. Da je neka igračina nosio bi repku i pokazao se, lako je tamo sa igračinama u Italiji. Kada treba sam nešto da napravi za repku on se usere.topnik1 je napisao/la:Nije valjda da ne znate šta je duel ?
Najbolji igrač naše reprezentacije, to je svima jasno ko dan. Zašto vas toliko to boli ?
Ko je bolji od njega ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nikad nece dostic Dzekin nivo kad je Dzeko bio u top formi.Dakle trenutno bolji ali nikad najbolji.Dobar igrac strasan tehnicar i reko sam da je igro u doba kad se nisu svi morali vracat u odbranu bio bi genije.
Budi objektivan i gledaj utakmice reprezentacije, ne klubova. Mada je nezahvalno uporedjivati, Dzeko, Begovic, Spahic, Ibisevic, Misimovic, pa i MEdunjanin su odigrali bolje utakmice u svetom dresu od Pjanica.topnik1 je napisao/la:Maestro21 je napisao/la:Daleko je on od najboljeg igrača, ne provaljuj se. Da je neka igračina nosio bi repku i pokazao se, lako je tamo sa igračinama u Italiji. Kada treba sam nešto da napravi za repku on se usere.topnik1 je napisao/la:Nije valjda da ne znate šta je duel ?
Najbolji igrač naše reprezentacije, to je svima jasno ko dan. Zašto vas toliko to boli ?
Ko je bolji od njega ?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pjanic je nas najbolji igrac. A druga stvar je ko pruza najbolje utakmice. Kao sto rekoh, u sistemu Safeta Besic je bio najbolji igrac, sto pokazuje dokle smo dogurali. A Pjanic je najbolji igrac BiH, najbolji igrac sa BH pasosom.
Celik!3,2,2.
U Safetvom sistemu najbolji igrači su bili Džeko i Misimović. Nije Safetov sistem samo ova godina, traje to malo duže.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.