Janez stigo đe ste raja
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ajmooooooooooooo Babooooooo
Janez stigo đe ste raja

Janez stigo đe ste raja
Šta to kasniš, jel te stid Zombiju.Janez je napisao/la:Ajmooooooooooooo Babooooooo
Janez stigo đe ste raja![]()
Mirza se klize kao Sandra Dubravcic nekad 
tako je babuka
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Dobro polagaje + trica. I zajebao sve sa ovom blokadom 
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 dec 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Ljiljani87
- Kontakt:
vedator je napisao/la:Šta to kasniš, jel te stid Zombiju.
Ma zadržao se brate daj ovo daj ono svi me nađu gnjaviti kad Mirza nastupa u pola 3h ujutro nigdje nikoga
Babo Muhamed Mirza Ali Teletović
steta za ovu tricu sad, ali popi blokadu...
Šteta za ovu blokadu...ali jako dobro drugo poluvrijeme
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kako su sebicni fuj, ovaj jack solira sve... sad je pokazo cim dobije malo prostora da je dobar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa na obruč brate
što nije sačekao Olynika da proleti, pa lagano da položi 
Bravo Mirza,nema veze za blokadu 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovog Jacka treba uhapsiti koliko je sebičan. taman im se približe, prvo fuli dva šuta, onda izgubi loptu i ovi im se odlijepe...da ne pominjem da je Mirza svaki ptu bio sam na tricifedeltafrotta je napisao/la:kako su sebicni fuj, ovaj jack solira sve... sad je pokazo cim dobije malo prostora da je dobar
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 26 dec 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
skoro uvijek sam... ne znam ko je gori, jack ili deronVedad87 je napisao/la:Ovog Jacka treba uhapsiti koliko je sebičan. taman im se približe, prvo fuli dva šuta, onda izgubi loptu i ovi im se odlijepe...da ne pominjem da je Mirza svaki ptu bio sam na tricifedeltafrotta je napisao/la:kako su sebicni fuj, ovaj jack solira sve... sad je pokazo cim dobije malo prostora da je dobar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
ne znam jeste li upratili - mirza kad je popio bananu, pa promasio trojku, u donjem cosku je bio jack sam i kad je mirza fulio, ovaj mu poceo tersati i mahati rukama i nije se vratio u odbranu 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
[youtube][/youtube]

Hahaha vedatore

@KK_Bosna
Ma ko ga šiša on je i gori pa se niko ne buni nek igra i nek šuti on našao da maše i buni se.

@KK_Bosna
Ma ko ga šiša on je i gori pa se niko ne buni nek igra i nek šuti on našao da maše i buni se.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 26 dec 2014, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
rjetko odvratan likKK_Bosna je napisao/la:ne znam jeste li upratili - mirza kad je popio bananu, pa promasio trojku, u donjem cosku je bio jack sam i kad je mirza fulio, ovaj mu poceo tersati i mahati rukama i nije se vratio u odbranu
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Koja je rupa ovaj Lopez. 
A i Tele nije nista bolji.
A i Tele nije nista bolji.
Zadnja izmjena: juanitomaravillaa, dana/u 26 dec 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.