Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
4p, 4sk
5p,6sk, 1 blokada za nesto manje od 8 min
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Bravo majstore, samo nastavi ovako i ovo ce biti najbolja partija 
Mozgov
Sam pod obrucom i promasi zakucavanje

8p,6sk
Juka kralj, hajmo juka.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
8p,8sk, 3 licne
To je sve za veceras.Odlicno za 14 minuta.Bassha je napisao/la:8p,8sk, 3 licne
Da mu ne sviraju svakakve gluposti imao bi još prostora, ali sasvim korektan.BosnaSTL je napisao/la:To je sve za veceras.Odlicno za 14 minuta.Bassha je napisao/la:8p,8sk, 3 licne
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Odlican Juka nocas, nego postoji li sanse da zaigra na All staru za Rookie, centar je trebao bi lako upasti tu ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja koliko znam glasa se ko ce se sve pojaviti na Rookie Allstaru i ta lista kasnije nekad izade. Mislim da ima sanse.LloriS je napisao/la:Odlican Juka nocas, nego postoji li sanse da zaigra na All staru za Rookie, centar je trebao bi lako upasti tu ??
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Faried ZVIJER
30min - 26p,25sk
Juka odigrao sasvim solidno za minutazu koju je dobio
30min - 26p,25sk
Juka odigrao sasvim solidno za minutazu koju je dobio
Vise nego dobra partija Juke, jos da mu nisu svirali faul u napadu bilo bi 10 poena. Pogadja ga Juka i sa distance. Momak je suho zlato. Da ga dragi Bog sacuva od povreda i eto njega nama na EP.
Vise nego dobra partija Juke, jos da mu nisu svirali faul u napadu bilo bi 10 poena. Pogadja ga Juka i sa distance. Momak je suho zlato. Da ga dragi Bog sacuva od povreda i eto njega nama na EP.
Šta kaže ovaj komentator da je po broju skokova na petom mjestu kad su rookiji u pitanju? Gdje se mogu pogledati te liste?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://espn.go.com/nba/statistics/playe ... on/rookiesVirtu4l je napisao/la:Šta kaže ovaj komentator da je po broju skokova na petom mjestu kad su rookiji u pitanju? Gdje se mogu pogledati te liste?
Pokušaj ovdje.
Pa dobro je ovo, obzirom da ima najmanju minuražu od ovih u TOP10, sa malo većom minutažom bi sigurno bio prvi.
Ova zadnja kolona mi nije jasna RP48. Rebounds per 48 minutes? Kako to računaju, vidim tu je najbolji.
Ova zadnja kolona mi nije jasna RP48. Rebounds per 48 minutes? Kako to računaju, vidim tu je najbolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vjerovatno racunaju minutazu i broj skokova u tim minutama... lupam on ima 8 skokova aza 14 min a drugi 8 za 30...Virtu4l je napisao/la:Pa dobro je ovo, obzirom da ima najmanju minuražu od ovih u TOP10, sa malo većom minutažom bi sigurno bio prvi.
Pa vrlo lako. Podijele broj skokova s njegovom prosječnom minutažom, zatim pomnože s 48 i dobiju 18.4.Virtu4l je napisao/la:Pa dobro je ovo, obzirom da ima najmanju minuražu od ovih u TOP10, sa malo većom minutažom bi sigurno bio prvi.
Sometime the players statistics are divided by minutes played and multiplied by 48 minutes (had he played the entire game)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.