Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
Poj'o vas Leeds sinoc
zabili rani pogodak kasnije totalni bunker sa svih 10 igraca se branili,Leeds dominirao citavom utakmicom par dobrih sansi ali jednostavno nije to ta ekipa sa Beckfordom,nema ko pospremit loptu u gol :S,jos u prvih 10 min. se povrijedi najbolji odbrambeni igrac Kisnorbo,peh za pehom i sta drugo ocekivati na kraju
eto sad nema scunthorpe-a mozda i izborite ove god ulazak 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
u prvom nisu oni imali udarca po golu, dok smo mi u tom poluvremenu zabili gol, pogodili precku i morison propustio ogromnu prilikuhammers je napisao/la:Poj'o vas Leeds sinoczabili rani pogodak kasnije totalni bunker sa svih 10 igraca se branili,Leeds dominirao citavom utakmicom par dobrih sansi ali jednostavno nije to ta ekipa sa Beckfordom,nema ko pospremit loptu u gol :S,jos u prvih 10 min. se povrijedi najbolji odbrambeni igrac Kisnorbo,peh za pehom i sta drugo ocekivati na kraju
eto sad nema scunthorpe-a mozda i izborite ove god ulazak
evo i par slicica s mobitela mog...

Steve da te pitam,je li svima na stadionu zabranjen unos kamera i fotoaparata ili samo gostujucim navijacima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
na elland roadu je zabranjeno samo gostujucim navijacima meni se cini jer vidio sam na tribini ispod da je nas neko slikao tamo gdje su bili smjesteni navijaci leedsa..Devil je napisao/la:Steve da te pitam,je li svima na stadionu zabranjen unos kamera i fotoaparata ili samo gostujucim navijacima.
hvala jaraneAFC Ajax je napisao/la:Steve, cestitke na odradjenom gostovanju
par vijesti iz kluba: napadac lewis grabban je otisao na pozajmicu u brentford, to je isto uradio i hughes-mason koji je otisao u cheltenham. takodje je klub isprodao svih 2.000 karata za gostujucu utakmicu protiv colchestera, 10 dana prije termina utakmice svaka cast!
evo i jedan video od ponedeljka, millwall give us a song...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pratim samo Premiership ali ti zavidim.Mogu misliti kakva je atmosfera na stadionima u Engleskoj.steve-o je napisao/la:evo i par slicica s mobitela mog...
FK Pjetlovi
- moustapha
- Kontakt:
millwall-stockport 2-0(swailes 27' autogol, morison 42')
edit: 3-0(danny schofield 45') HT.
edit: 3-0(danny schofield 45') HT.
To brate, odlično. Počeli su zabijati .
zelim jos tri gola i da leeds primi jedan @ norwichNeutral je napisao/la:To brate, odlično. Počeli su zabijati .
millwall 5-0(huntington 58' autogol, obika 69')
Eto ga brate, još samo jedan i ostvarila ti se želja.
jos jedan i mirna bosna 
Završi 5:0, no lijepo je i to. Kettering izgubio 1:2, no nema veze
Postavi tabelu ovdje ako ti nije problem, da malo analiziramo situaciju.
Postavi tabelu ovdje ako ti nije problem, da malo analiziramo situaciju.
millwall-stockport 5-0 FT. ovdje se nema sta puno pricati, jedan od bolji timova u league one protiv mozda najgoreg, rezultat sve govori
. drago mi je vidjeti da steve morison nastavlja svoj niz golova, plus da je kenny jackett dao sansu obiki koji se zahvalio s svojim prvim golom za millwall! sad sto se tice tabele, imamo isto bodova ko i leeds al oni su jos uvijek drugi na tabeli jer imaju jedan(!) gol vise sto se tice gol razlike.
come on you lions!
edit: @neutral: evo i tabele jarane
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 568246.stm
come on you lions!
Sta sam ja neki dan pisao.steve-o je napisao/la:millwall-stockport 5-0 FT. ovdje se nema sta puno pricati, jedan od bolji timova u league one protiv mozda najgoreg, rezultat sve govori. drago mi je vidjeti da steve morison nastavlja svoj niz golova, plus da je kenny jackett dao sansu obiki koji se zahvalio s svojim prvim golom za millwall! sad sto se tice tabele, imamo isto bodova ko i leeds al oni su jos uvijek drugi na tabeli jer imaju jedan(!) gol vise sto se tice gol razlike.
come on you lions!
Ali dobro je ne valja odjednom.Ima jos haman devet kola do kraja.
Vrlo vjerovatno da ce te se iduce godine ''klati'' sa onim vasim jaranima.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2010, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.