Haj ba sta pljujes ti po Jedinstvo,kako vam je izasla najbolja igracica tad ste i pali,bili ste bolji citavo vrijeme i kad vam je izasla najbolja pali ste niste znali prici kosu,suti strucnjak.warning je napisao/la:Ma vidis da nece niko da odgovara,zato sto se zna sta je i kako bilo i sramota ih ili je nedjelja,neradni dan!!!sve jedno nema se sta pisat i raspravljat svako ko je iole normalan gledao utakmicu uzivo ili na tv ili preko linka vidio je sta je i kako bilo i desavalo se,pa nema tu sta puno da se prica,sve je puno prije organizovano i rezirano i rezervisano u hotelu pa u u ROMI ,Normalnop zza nase prilike moralo je tako biti Jedinnstvo je moralo osvojiti ovaj Kup Ali idemo dalje pa vidjecemo za 14 dana dolazi Zeljo ponovo u Tuzlu, evo ja se kladim da ce ih nabiti makar 15 razlike.Ko ne vjeruje pred nama je vidjecemo opklade vaze ko voli nek izvoli!!!Zanimljivo nema Marinih forumasa ili su mahmurni nisu jos ustali ili nije im rekla sta ce da pisu!!!!!
Ženska liga BiH u košarci
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: Ženska liga BiH u košarci
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pa nije nama ,ja pricam uopsteno ne navijam ni za koga,pricam o sportu.A ko je istjerao najbolju kosarkasicu pa sudija naravno .Koji kriterij ko god je gledao cudno je bilo.Pa 6 min do kraja i sve se mijenja sve ide na ruku Jedinstvu.A zurapovic on je bas kralj ali mali on je sve ovo odradio ma necu vise nista ni pisati ni odgovarati,najbolje je ne reagovati uopste!!!FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!
ja sam rekao,igrali su kosarkasice Zelje dobro i vodili citavo vrijeme,tek kad je najbolje izasla tad je krenulo lose i tad je Tina Perisa i mala amerikanka proradile,krenuli sutevi za 3 peona i pod kosem je islo dobro,i zato nemoj pricat beze ovdje nesh,JEDINSTVO JE OSVOJILO KUP PA KOME JE KRIVO NEMORA KOMENTARISAT,navikli da ŽKK Zeljo osvaja u zenskoj kosarci sve pa vam je svima sad krivo sto opet nije on,Jedinstvo se vraca gdje i pripada.Ne vrijedi se sa nekim svadjat bezzzzzzeeeeewarning je napisao/la:pa nije nama ,ja pricam uopsteno ne navijam ni za koga,pricam o sportu.A ko je istjerao najbolju kosarkasicu pa sudija naravno .Koji kriterij ko god je gledao cudno je bilo.Pa 6 min do kraja i sve se mijenja sve ide na ruku Jedinstvu.A zurapovic on je bas kralj ali mali on je sve ovo odradio ma necu vise nista ni pisati ni odgovarati,najbolje je ne reagovati uopste!!!FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!

Poštovani ,ovdje se razgovara o ženskoj košarci,sportu, ali žalosno je da se sve gleda kroz rivalitet,momci dobro razmislite kad pišete o nečemu, da li ste oružje u nečijim rukama,koliko ste upoznati o svemu i stručni da pišete o tome.
Ovde smo da bosansko-hercegovački sport vodimo napretku a ne da ga još više nazadujemo.
Mislim da je ovaj forum mjesto , (barem je do sada to bio) gdje se mogu vidjeti raznolika mišljenja,bez vrijeđanja.
Ponegdje se prijavim i pokušam da na svoj način komentarišem određene događaje.
Pokušao sam na jednom tuzlanskoj stranici ostavim komentar,zdrav bez imena i bez vrijeđanja i šta mislite da se desilo post nije ni objavljen.Dok sam ostao zgrožen na objavljene komentare, dođe čovjeku da se zgadi, to je ispod nivoa vulgarnog.(Tuzla L!ve)Čitao sam gore komentare admina o usmjeravanju na druge stranice, dobro bi bilo da i oni pogledaju do gdje idu granice umjesnosti ili neumjesnosti.
Razmislite gospodo o riječi gostoprimstvo,a ne da plaćate pojedine skupine nenavijača da prave incidente,vrijeđate na na sve moguće načine, uz dužno poštovanje pojedinim organizovanim skupinama koji znaju kako se navija...srcem i grlom i kojekakvim rekvizitima.
Razmislite poslije gdje šaljete svoje igrače-ice, pa i navijače.
Komentari koje sam čitao koje i koji rivalsku skupinu porede sa ratnim zločincem čije ime nije ni vrijedno spomena su dno dna.
Gospodo, bolje je ukinuti sport, jer iako smo sportska velesila u svemu, to odgovorno tvrdim u dosta kolektivnih i individualnih sportova i veoma dobrih sportista, zbog ovakvih stvari ne možemo naprijed.
Sve do tad dok su interesi pojedinaca iznad klubova ,saveza, ne možemo dalje.
Nekad davno sam bio aktivni sportista, povreda i bolest me uklonila sa terena,zbog politike nisam mogao dalje,kao ni mnogi moji poznanici , prijatelji sporta na ona mjesta koje drže neznalice(lični interes).
Dosta smo prisutni na sportskim događajima.I ako ste zainteresovani za saradnju (bez naknade) da Vam ponekad na portal pošaljem izvještaj sa fotografijama sa punom slobodom da ga preuredite i potpišete kako hoćete.
Forumaši dajte podršku svim igračima-cama ,čitaju oni sve ovo i proživljavaju, svi oni daju svoje zdravlje i živote vjerujte skoro za ništa,bez obzira kojem timu oni pripadali pa makar oni bili i protivnički igrači ,stranci.Pokažite im da je ovo Bosna i Hercegovina i da nešto vrijede,iako kajmak beru drugi. O njima pišite.
Pozdrav svim ljubiteljima sporta!
Ovde smo da bosansko-hercegovački sport vodimo napretku a ne da ga još više nazadujemo.
Mislim da je ovaj forum mjesto , (barem je do sada to bio) gdje se mogu vidjeti raznolika mišljenja,bez vrijeđanja.
Ponegdje se prijavim i pokušam da na svoj način komentarišem određene događaje.
Pokušao sam na jednom tuzlanskoj stranici ostavim komentar,zdrav bez imena i bez vrijeđanja i šta mislite da se desilo post nije ni objavljen.Dok sam ostao zgrožen na objavljene komentare, dođe čovjeku da se zgadi, to je ispod nivoa vulgarnog.(Tuzla L!ve)Čitao sam gore komentare admina o usmjeravanju na druge stranice, dobro bi bilo da i oni pogledaju do gdje idu granice umjesnosti ili neumjesnosti.
Razmislite gospodo o riječi gostoprimstvo,a ne da plaćate pojedine skupine nenavijača da prave incidente,vrijeđate na na sve moguće načine, uz dužno poštovanje pojedinim organizovanim skupinama koji znaju kako se navija...srcem i grlom i kojekakvim rekvizitima.
Razmislite poslije gdje šaljete svoje igrače-ice, pa i navijače.
Komentari koje sam čitao koje i koji rivalsku skupinu porede sa ratnim zločincem čije ime nije ni vrijedno spomena su dno dna.
Gospodo, bolje je ukinuti sport, jer iako smo sportska velesila u svemu, to odgovorno tvrdim u dosta kolektivnih i individualnih sportova i veoma dobrih sportista, zbog ovakvih stvari ne možemo naprijed.
Sve do tad dok su interesi pojedinaca iznad klubova ,saveza, ne možemo dalje.
Nekad davno sam bio aktivni sportista, povreda i bolest me uklonila sa terena,zbog politike nisam mogao dalje,kao ni mnogi moji poznanici , prijatelji sporta na ona mjesta koje drže neznalice(lični interes).
Dosta smo prisutni na sportskim događajima.I ako ste zainteresovani za saradnju (bez naknade) da Vam ponekad na portal pošaljem izvještaj sa fotografijama sa punom slobodom da ga preuredite i potpišete kako hoćete.
Forumaši dajte podršku svim igračima-cama ,čitaju oni sve ovo i proživljavaju, svi oni daju svoje zdravlje i živote vjerujte skoro za ništa,bez obzira kojem timu oni pripadali pa makar oni bili i protivnički igrači ,stranci.Pokažite im da je ovo Bosna i Hercegovina i da nešto vrijede,iako kajmak beru drugi. O njima pišite.
Pozdrav svim ljubiteljima sporta!
Sretan 8.mart dan žena svim sportistkinjama i sportskim radnicima ženskog pola.

Jel ima neko završnu zbirnu statistiku iz sezone 08/09?
Sve posne godine bez trofeja ,sve igracice koje su igrale u jedinstvu te ]
godine,treneri, roditelji i rodbina.Docekali su dobar dan.
Sad se to treba dobro iskoristiti. Jedra imate ,vjetar je povoljan .
Plovite sa srecom.
Imam ucinak igracica za 08/09
godine,treneri, roditelji i rodbina.Docekali su dobar dan.
Sad se to treba dobro iskoristiti. Jedra imate ,vjetar je povoljan .
Plovite sa srecom.
Imam ucinak igracica za 08/09
Hoće li neko malo komentarisati završnicu ?
Kreće se sa otkazivanjima i pojačanjima,šta očekivati u nastavku....
Raspored Lige 4 košarkašica:
1. kolo (3. aprila): Čelik – Željezničar, Jedinstvo – Mladi Krajišnik
2. kolo (10. aprila): Željezničar – Mladi Krajišnik, Čelik – Jedinstvo
3. kolo (17. aprila): Jedinstvo – Željezničar, Mladi Krajišnik – Čelik
4. kolo (24. aprila): Željezničar – Čelik, Mladi Krajišnik – Jedinstvo
5. kolo (2. maja): Mladi Krajišnik – Željezničar, Jedinstvo – Čelik
6. kolo (8. maja): Željezničar – Jedinstvo, Čelik – Mladi Krajišnik.
reviewer je napisao/la:Hoće li neko malo komentarisati završnicu ?
Bice gusto bice ludje nego ikada , tesko prognozirati prvaka do zadnjeg kola nece se nista znati
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
ovdje se samo jedno zna, a to je da ce celik imati skor 0-6
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:ovdje se samo jedno zna, a to je da ce celik imati skor 0-6
...ja kazem minimalno dvije pobjede celika.....zivi bili pa vidjeli
Nema vise :P
Dvoje mladih Zeničana teško je povrijeđeno sinoć u Zenici, kada ih je oko 21 sat na dionici željezničke pruge od Zenice prema Sarajevu lokomotiva međunarodnog brzog voza broj 259 (Budimpešta – Sarajevo) udarila dok su se kretali trasom željezničke pruge na širem lokalitetu Ušće u centru Zenice.
Pola sata nakon ponoći od zadobijenih povreda preminula je 19-godišnja Amna Fazlić, inače mlada košarkašica zeničkog Čelika. Mirza Dedić, 27-godišnji mladić, u kritičnom je stanju i nalazi se na Intenzivnoj njezi. Istražni policijski tim u saradnji sa službenicima Željeznica FBiH je odmah izašao na teren, te obavio uviđaj.
Pola sata nakon ponoći od zadobijenih povreda preminula je 19-godišnja Amna Fazlić, inače mlada košarkašica zeničkog Čelika. Mirza Dedić, 27-godišnji mladić, u kritičnom je stanju i nalazi se na Intenzivnoj njezi. Istražni policijski tim u saradnji sa službenicima Željeznica FBiH je odmah izašao na teren, te obavio uviđaj.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Amna i ako smo bili samo poznanici neki ti dragi Bog podari Raj i sve naljepse na onome svijetu , jer ovo niko nije zasluzio ovako da zavrsi a kamoli jedan mladi zivot pred kojim je bila svijetla karijera i jos mnogo da prozivi ne mogu da vjerujem

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:Amna i ako smo bili samo poznanici neki ti dragi Bog podari Raj i sve naljepse na onome svijetu , jer ovo niko nije zasluzio ovako da zavrsi a kamoli jedan mladi zivot pred kojim je bila svijetla karijera i jos mnogo da prozivi ne mogu da vjerujem![]()
![]()

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
TaRgEt_ je napisao/la:Amna i ako smo bili samo poznanici neki ti dragi Bog podari Raj i sve naljepse na onome svijetu , jer ovo niko nije zasluzio ovako da zavrsi a kamoli jedan mladi zivot pred kojim je bila svijetla karijera i jos mnogo da prozivi ne mogu da vjerujem![]()
![]()

RIP Amna! 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Neka dragi Alah podari mir tvojoj dobroj,mladoj duši.... saučešće roditeljima i poznanicima....nema utjehe , ali Amna će živjeti u našim srcima sve dotad, dok se u ŽKK Čelik u Zenici i reprezentaciji Bosne i Hercegovine bude vrtjela košarkaška lopta.....što znači ZAUVIJEK
Za one koji nisu znali
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 62738.html
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=122235
Za one koji nisu znali
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 62738.html
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=122235
Neka ti Allah podari vjecni Dzennet,bila si i ostala mi draga ZAUVJEK !!!!!
Nekada sam bio mlad i lijep,sad sam samo " i " ... : )
Moje iskreno saucesce porodici,zao mi je Amne,bila je to dobra djevojcica i sportas,poznavao sam je,stvarno velika steta.Veliki i dostojanstven ispracaj!!!
.......39:22....vodi ZKK Celik na poluvremenu protiv Zelje.....Bozickovic i Imamovic ubijaju Zelju za sada 

Nema vise :P
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.