FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Počela rasprodaja naših talenata. Alal vera Terzo, zbog toga si i došao u klub. Sjetim ti se ženskih članova familije. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Taman kad smo izbaceni iz Evrope i kad smo doziveli najvecu bruku u istoriji i na trenutak pomislili da gore ne moze biti , mi smo u stvari uvideli koliko smo naivni i glupi. Pamte svi onu farsu od izbora kad je Lukic bio jedini kandidat , kad smo svi koji se vrtimo tu oko Zvezde izasli na te izbore i glasali ili precrtavali listic . Pre nekoliko dana u Crvenoj Zvezdi su ponovo bili izbori , vecina to i ne zna, ne zna iz prostog razloga sto je od armije navijaca na biraliste izaslo samo 243 osobe ! Nas novi predsednik zove se Svetozar Mijailovic , pobedio je u trci za predsednika sa citavih 196 glasova ! Jos jedan u nizu ciji motiv za kandidaturu necemo saznati iz prostog razloga jer u Zvezdi vise nema sta da se ukrade , u muzeju ima ali nadamo se da klupski funkcioneri nisu spali na tako niske grane kao jedan TV voditelj kome ni ovaj poduhvat nije bio stran. Citiracu novinara jednog srpskog portala " Ukoliko delegati Skupštine na sednici zakazanoj za 21. decembar potvrde rezultate izbora sa sramno malom izlaznošću (a po Statutu je dovoljan i jedan glas da neko postane predsednik Zvezde), Svetozar Mijailović dobiće mandat da ugasi svetlo. Svetlo koje ionako gori veštački, jer su dugovi za struju milionski, a i pored toga, prostorije na stadionu u Ljutice Bogdana greju se klimama, na struju, jer je sistem grejanja u kvaru, a za popravku je potrebno 800.000 dinara. Mnogo. Pojedinci iz vrha rukovodstva ipak imaju neodložna putovanja širom Evrope. Na račun Zvezde, naravno. Putovanja koja su mnogo skuplja od popravke sistema grejanja na stadionu.A kada Toza bude ugasio svetlo, na stadionu, u mraku, možda ostane jedan čovek. Zagledan u "Avalicu" preko puta, s tompusom u ruci, zamišljaće sebe u fotelji u Nionu, tik do Mišela Platinija, u žustroj debati o promeni sistema Lige šampiona. Zamišljaće još mnogo toga što je moglo da mu se dogodi u životu da 2008. godine nije morao da ode na školovanje u Ameriku.Za to vreme, u nekom mnogo skromnijem okruženju, s cigaretom među prstima, iskreni zvezdaš pitaće se šta se to dogodilo i gde su oni silni ruski oligarsi i arapski milioneri koji čekaju u redu da "strovale" pun džak para u klub…."
Zapamti zvezdasu, zapamti cigane dobro ova imena : Toplica Spasojevic, Dan Tana, Miroslav Miskovic , Dragi Micovic, Sasa Kozic, Nebojša Leković, Zoran Damjanovic, Vladan Lukic, Andrija Kleut, Ivan Adžić,Goran Vesić,Slaviša Kokeza,Ivica Tončev,Zvezdan Terzić... kad budes spucao 5 banki u dupe i pogledas svog klinca u oci, koji ce verovatno navijati za Celzi ili MU , ti mu reci da je nekad na brdovitom Balkanu bio jedan klub od koga je cela Evropa drhtala i koji niko nije mogao da pobedi kada igra na svom terenu u evropskim takmicenjima . Do te proklete 1991. godine to su uspeli samo fudbaleri Barselone i Benfike , bila je to senzacija . Kad svojoj deci budes besedio o najvecem klubu koji je ova , i ona i ona pre nje drzava imala pomeni im i Darka Panceva, Dejana Savicevica, Rajka Mitica, Dragoslava Sekularca , Vladimira Bearu , Seada Susisca, Duleta Savica, Vladimira Petrovica , Srebrenka Repcica, Miodraga Belodedica, Zivana Ljukovcana, Tomislava Ivkovica , Roberta Prosineckog , Refika Sabanadzovica, Dragisu Binica , Ljubisu Spajica, Srdjana Mrkusica, Antuna Rudinskog, Belu Palfija, Kirila Dojcinovskog, Branka Zebeca, Slavoljuba Muslina, Zdravka Borovnicu, Dragoslava Stepanovica, Boska Djurovskog, Marka Elsnera, Rajka Janjanina, Sulejmana Halilovica, Husrefa Musemica, Gorana Jurica, Sinisu Mihajlovica, Dejana Stankovica, Vladimira Jugovica, Nemanju Vidica, Nikolu Zigica... ali oni nikad nece ici u isti kontekst sa gore navedenima jer sve sto su oni stvorili ovi funkcionercici su uspeli da uniste !
ONCE UPON A TIME IN YUGOSLAVIA & SERBIA
Zapamti zvezdasu, zapamti cigane dobro ova imena : Toplica Spasojevic, Dan Tana, Miroslav Miskovic , Dragi Micovic, Sasa Kozic, Nebojša Leković, Zoran Damjanovic, Vladan Lukic, Andrija Kleut, Ivan Adžić,Goran Vesić,Slaviša Kokeza,Ivica Tončev,Zvezdan Terzić... kad budes spucao 5 banki u dupe i pogledas svog klinca u oci, koji ce verovatno navijati za Celzi ili MU , ti mu reci da je nekad na brdovitom Balkanu bio jedan klub od koga je cela Evropa drhtala i koji niko nije mogao da pobedi kada igra na svom terenu u evropskim takmicenjima . Do te proklete 1991. godine to su uspeli samo fudbaleri Barselone i Benfike , bila je to senzacija . Kad svojoj deci budes besedio o najvecem klubu koji je ova , i ona i ona pre nje drzava imala pomeni im i Darka Panceva, Dejana Savicevica, Rajka Mitica, Dragoslava Sekularca , Vladimira Bearu , Seada Susisca, Duleta Savica, Vladimira Petrovica , Srebrenka Repcica, Miodraga Belodedica, Zivana Ljukovcana, Tomislava Ivkovica , Roberta Prosineckog , Refika Sabanadzovica, Dragisu Binica , Ljubisu Spajica, Srdjana Mrkusica, Antuna Rudinskog, Belu Palfija, Kirila Dojcinovskog, Branka Zebeca, Slavoljuba Muslina, Zdravka Borovnicu, Dragoslava Stepanovica, Boska Djurovskog, Marka Elsnera, Rajka Janjanina, Sulejmana Halilovica, Husrefa Musemica, Gorana Jurica, Sinisu Mihajlovica, Dejana Stankovica, Vladimira Jugovica, Nemanju Vidica, Nikolu Zigica... ali oni nikad nece ici u isti kontekst sa gore navedenima jer sve sto su oni stvorili ovi funkcionercici su uspeli da uniste !
ONCE UPON A TIME IN YUGOSLAVIA & SERBIA
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ajde ti lagano da se pokupis iz Zvezde, pa na livadu neku da "teras" loptu sa tebi ravnima. Kakav jazavac, neverovatno, saplice se o loptu po terenu, a dozvolio sebi neke analize„Pojedinci su sebi dozvolili previše, nekorektno komentarisali mnoge stvari vezane za neefikasnost. Svašta se izjavljivalo u medijima: te Rakić nije zamena za Mrđu, ovaj za Milijaša, onaj za Ninkovića. Možda nije ni Lalatović za Slavišu Stojanovića. Kažem, možda. Stalno smo se vraćali unazad umesto da guramo napred i svakim danom unapređujemo igru. Ovo poslednje je glavni razlog ovosezonskog neuspeha, iako su mesecima mene spominjali kao glavnog krivca. Evo, prihvatam odgovornost što je Zvezda postigla 18 golova. Ne kažem sarkastično, već iskreno priznajem i za razliku od nekih ne tražim alibi za bledunjavu polusezonu. Bilo i prošlo, biće bolje na proleće“, rekao je Rakić, a prenosi Sportski žurnal.
Predstavnici udruzenja gradjana " Delije Sever" primili su zahvalnicu Zavoda za transfuziju krvi kao organizatori najhumanije akcije u 2014. godini .
Terzić: Ne polemišem preko medija, ovde sam da vratim Miljanićev, Mitićev i Bugarčićev sistem!

Bruka sts rade od kluba.
[youtube][/youtube]
p.s. Pecnik otisao. Odlazi ii Lazic. U ponedeljak predstavljanje Cvetkovica i Lukovica, stize i napadac Parker . Verovatno i Kovacevic odlazi.
Sta je bilo s izborima u Zvezdi?Kako je tako malo ljudi izašlo?
I negdje sam čitao da Zvezda ima 4000 članova...nekako mi je to mala brojka?!
Zato sto je sve farsa,najprostiji moguci odgovor. I dobro si procitao, radi se o 4000 clanova. Nema nista od Zvezde druze, ne po ovom sistemu .SiamoNoi je napisao/la:Sta je bilo s izborima u Zvezdi?Kako je tako malo ljudi izašlo?
I nisu neki izbori kada imaš samo jednog kandidataSiamoNoi je napisao/la:Sta je bilo s izborima u Zvezdi?Kako je tako malo ljudi izašlo?
Sramota sta rade od NAJVECEG kluba na ovim prostorima,e moja Zvezdo kad tebe vode kurte i murte.. 
Kakva drzava, tako i sve ostalo...Krembil je napisao/la:Sramota sta rade od NAJVECEG kluba na ovim prostorima,e moja Zvezdo kad tebe vode kurte i murte..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
"Oformljena je komisija za nabavku i instaliranje novog osvetljenja na stadionu “Rajko Mitić”.
FSS nadmasuje sam sebe iz dana u dan ! Morali su da oforme komisiju da bi sredili reflektore na Marakani
To ne moze svako.
FSS nadmasuje sam sebe iz dana u dan ! Morali su da oforme komisiju da bi sredili reflektore na Marakani
- alan_kardec
- Kontakt:
shvatili ljudi ozbiljnost situacije. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
vise je taj savez uradio za zvezdu od mnogih njenih upravaTribalian je napisao/la:"Oformljena je komisija za nabavku i instaliranje novog osvetljenja na stadionu “Rajko Mitić”.
![]()
FSS nadmasuje sam sebe iz dana u dan ! Morali su da oforme komisiju da bi sredili reflektore na MarakaniTo ne moze svako.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la: vise je taj savez uradio za zvezdu od mnogih njenih uprava
Zadatak tog i takvog saveza nije da uradi vishe ili manje za neki klub od njegovih uprava, vec da organizuje fudbal u zemlji. A on to radi kriminalno - u svakom pogledu.
" $ & Црвена $, & је на " $ 21.12.2014. $ $ ", а " ? је ?, $ је $ $ се " & о спорту " $ " " $ " се & ? " $ ?.
$ $ 4 / $ за % " ? & Црвена $ & су $ у ' " јесте ? % партнера $ & је - $ & " $ &.
' $ је - & ' у $ $ грађана " $ $ & Црвена $ $ у & " ", " се знао ? ? " $ се ?. & Црвена $ је свестан $ су се $ ? " $ " $ ?, $ " " " ' " те нове ?, " $ се " ? ? ' " у $ са " ?.
& Црвена $ $ напоре $ ? " " " спорта $ % $ & ¥ " за стварање $ " у " " стања у ? спорту, а " " " у & Црвена $.
$ & Црвена $
Светозар ?
Kao što se dešava svake zime, i ovog januara će određeni broj igrača napustiti Crvenu zvezdu. Kako prenosi Žurnal, jedan kineski klub želi da u svojim redovima vidi Đorđa Rakića i Gorana Gogića, ali ime tog tima i dalje nije poznato našoj sportskoj javnosti.
Pošto trener Lalatović ne vidi ova dva fudbalera u svojim planovima za prolećni deo sezone, njima su odrešene ruke prilikom pronalaženja nove sredine.
Pošto trener Lalatović ne vidi ova dva fudbalera u svojim planovima za prolećni deo sezone, njima su odrešene ruke prilikom pronalaženja nove sredine.
na balkanu niko ne radi svoj posao... ekonomisti su voditelji, doktori ekonomisti, pravnici sociolozi, psiholozi reditelji, glumci ministriMaGiCa je napisao/la:DANTES je napisao/la: vise je taj savez uradio za zvezdu od mnogih njenih uprava
Zadatak tog i takvog saveza nije da uradi vishe ili manje za neki klub od njegovih uprava, vec da organizuje fudbal u zemlji. A on to radi kriminalno - u svakom pogledu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.