Nemamo napadaca ,Klose imaprilika pun qrac nezna dati gola ! Onda u vezi ,nema nikog ,kapten se uvuce previse i nema ko davati lopte ! Kako bi sada pasao Kroos ili neki igra tipa Misketa
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Jebote bolji je Tulic od Gaala ! Onaj Contento nezna centrirati kako je Bog rekao ! NEUTRAL ,BIO SI U PRAVU U VEZI CONTETNA
Nemamo napadaca ,Klose imaprilika pun qrac nezna dati gola ! Onda u vezi ,nema nikog ,kapten se uvuce previse i nema ko davati lopte ! Kako bi sada pasao Kroos ili neki igra tipa Misketa
e bude li sta od toga, roy mi je sljedeci na avataru.
secer nesto puno pohvali doktora Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrta (ja duga imena i prezimena) bivseg punca od "unsere loddar"
valjda ce te carobne rucice srediti u sto brzem roku...ove staklene nozice.
secer nesto puno pohvali doktora Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrta (ja duga imena i prezimena) bivseg punca od "unsere loddar"
Vom Jäger zum Gejagten
Malo je bezobrazno u ovom trenutku ebiga.Al znas mene i kad je najgore ja moram malo vrcnuti koju.geronimo je napisao/la:nemam pojma, mozak mi ne radievo satra se trazeci info za robbena.
haj reci sta vrcavo.
''Ivica i Marica''
P.S kup je vas 160%.Mud probajte bunker mada vam je materijal za to dabog sacuvaj.Mozda vas podcijene zbog ovog sada i tu lezi sansa.
Prvenstvo svezavisi od danasnjeg meca Felixovih.Ako ih dignu neverkuzena mislim.bit ce vam gutavo do bola.Jer ovaj ne ispusta takvu sansu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2010, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Malo je bezobrazno u ovom trenutku ebiga.Al znas mene i kad je najgore ja moram malo vrcnuti koju.geronimo je napisao/la:nemam pojma, mozak mi ne radievo satra se trazeci info za robbena.
haj reci sta vrcavo.
''Ivic i Marica''![]()
P.S kup je vas 160%.Mud probajte bunker mada vam je materijal za to dabog sacuvaj.Mozda vas podcijene zbog ovog sada i tu lezi sansa.
Prvenstvo svezavisi od danasnjeg meca Felixovih.Ako ih dignu neverkuzena mislim.bit ce vam gutavo do bola.Jer ovaj ne ispusta takvu sansu.
Felixovi vec vode 1:0 a za razliku od bayerna ne gube lahko kad povedu
znaju sacuvat rezultat
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
protiv mancestera ce se vidjeti ogromna razlika u kvalitetu 
nažalost tako je ako misliš kvaliteta na strani man.utd,ipak i sa rooneyom(iza messija,ronalda najbolji igrač)dobro su popunjeni na svakoj poziciji vidić,rio,evra,schooles,berbatov,nani puno je tu dobri igrača...sanjinzeljo je napisao/la:protiv mancestera ce se vidjeti ogromna razlika u kvalitetu
ode titula ko sto gledam
joj ovo balonje, veze on nema, cuj umor, pa za one milione koje dobijaju treba da lete svaki dan, a ne da se na to izvlace
uli d ate grom hoce pogodit, pa de malo otvori tu cicijsku kasu i dovedi nekog da valja, a ne ove polovnjace

joj ovo balonje, veze on nema, cuj umor, pa za one milione koje dobijaju treba da lete svaki dan, a ne da se na to izvlace
uli d ate grom hoce pogodit, pa de malo otvori tu cicijsku kasu i dovedi nekog da valja, a ne ove polovnjace
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Hare, bice neizvjesno u svakom takmicenju, pa i u ligi prvaka.
Nemoj misliti da ce Werderani doci u Berlin sa bijelom zastavom. Izuzetno cijenim ovu ekipu, tako da si malo pretjerao sa procentima.
Sto se tice sudara sa Manchom, svasta je moguce. David protiv Golijata, pogotovo kada se uzme u obzir koji igraci nedostaju, aktuelna forma i ost. Ali postoji i faktor iznenadjenja, koliko god fergo i ekipa ozbiljno shvataju Bayern, oni ce olako uci u ovu utakmicu. Bayern ne zna i ne umije igrati bunker, tako da je ta opcija iskljucena.
Davno sam rekao da ce se prvenstvo rijesiti u zadnjem kolu, tako da je sve moguce za sve tri strane...ili mozda cetiri.
@effe je u pravu, prolaz protiv Mufc-a treba traziti na njihovom travnjaku. Koliko god to smijesno izgledalo u ovom trenutku. Ovaj los nastup je zasigurno prouzrokovan blokadom u glavi vise nego neki fizicki umor.
Evo dobre vijesti za Robbena, ne radi se o staroj povredi, nego je sad imao istegnuce misica na drugom mijestu.
Prije pocetka utakmice, na zagrijavanju, je osjecao taj umor u predjelu lista noge. Sam je odlucio da sjedne na klupu za rezervne igrace.
U utorak ce se znati vise, a ako ekipa koja je zaduzena za njega odradi svoj posao kako treba, sanse da zaigra nisu iskljucene.
Sto se tice sudara sa Manchom, svasta je moguce. David protiv Golijata, pogotovo kada se uzme u obzir koji igraci nedostaju, aktuelna forma i ost. Ali postoji i faktor iznenadjenja, koliko god fergo i ekipa ozbiljno shvataju Bayern, oni ce olako uci u ovu utakmicu. Bayern ne zna i ne umije igrati bunker, tako da je ta opcija iskljucena.
Davno sam rekao da ce se prvenstvo rijesiti u zadnjem kolu, tako da je sve moguce za sve tri strane...ili mozda cetiri.
@effe je u pravu, prolaz protiv Mufc-a treba traziti na njihovom travnjaku. Koliko god to smijesno izgledalo u ovom trenutku. Ovaj los nastup je zasigurno prouzrokovan blokadom u glavi vise nego neki fizicki umor.
Evo dobre vijesti za Robbena, ne radi se o staroj povredi, nego je sad imao istegnuce misica na drugom mijestu.
Prije pocetka utakmice, na zagrijavanju, je osjecao taj umor u predjelu lista noge. Sam je odlucio da sjedne na klupu za rezervne igrace.
U utorak ce se znati vise, a ako ekipa koja je zaduzena za njega odradi svoj posao kako treba, sanse da zaigra nisu iskljucene.
Vom Jäger zum Gejagten
- roy_makaay
- Kontakt:
@gero
Eto onda ocekujem gosp.Roya u utorak na avataru ukoliko Rob zaigra
Eto onda ocekujem gosp.Roya u utorak na avataru ukoliko Rob zaigra
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tesko, pretesko nam pada ovaj poraz. Stuttgart se morao pobijediti, i na taj nacin zadrzati prvo mjesto. Sad je vec kasno za to, jer i Schalke trenutno dere L'kusen.
Sto se tice Robbena, zasad nista konkretno. Procitao sam neciji komentar gdje pise da ima nade. Sreca nije povreda takve prirode da bi ga iznijeli sa terena, nego se uspio sam pridici, pa cak i igrati.
Protiv Uniteda bez njega sanse su nam drasticno opale. Nadao sam se da ce biti odmoran i spreman za najveci napor, ali sta je bilo, bilo je.
Sto se tice Robbena, zasad nista konkretno. Procitao sam neciji komentar gdje pise da ima nade. Sreca nije povreda takve prirode da bi ga iznijeli sa terena, nego se uspio sam pridici, pa cak i igrati.
Protiv Uniteda bez njega sanse su nam drasticno opale. Nadao sam se da ce biti odmoran i spreman za najveci napor, ali sta je bilo, bilo je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
ja neznam kako bajern misli da probije odbranu mancestera,kada protiv stutgarta nije pokazao nijednu dobru akciju...sjetite se kako je wolfsburg sa mutd igrao...nije imao nijedne prave sanse a ipak je wolfsburg ofanzivno orijentisana ekipa...bojim se da bajern u te 2 utakmice nece stvoriti ni dvije prave prilike...roben protiv evre pa ako ga prodze protiv vidica ili ferdija. jos povrjedzen...dabogda ljudi
ribery ocigledno hoce da ide,samo sa ovakvom igrom nezna se gdje...mozda u bremen ili dortmund,ali i ne u barcelonu
nazalost naravno!!!ja bi samo volio vidjeti kako ce se rooney pokrivati ili park
; sada cemo vidjeti jeli lahm jedan od najboljih bekova
bice svega samo za bajern nicega dobroga
Iskreno i ako ne simpatisem Schalke sto se njihove igre tice, volio bih da Vam uzmu titulu jer ste glupi za to. Izvinite na izrazu i bez ljutnje (Gero, Ribery, Neutral), jer dva puta zaredom dopustiti da Vam ekipa iz sredine tabele preokrene rezultat, je .... Nezasluzujute nista drugo osim pozicije broj dva. I mislim da ce biti odlucujuca utakmica u Gelsenkirchenu ko ce biti prvak. Na sve ovo jos ste me oborili na kladionici, dva puta zaredom.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
po mom misljenju sljedecu utakmicu ako salke pobjedi umorni bajern,onda je i napokon sampion bundeslige
jednom su vec slavili 2001,pa saznali da je bajern ipak poravnao protiv hamburga...ovaj put ce im se sve poklopiti
sreca ce se vratiti i nece se vise zvati "die knappen"
a ko kaze da ruzno igraju i samo sjeku igru neka pogleda utakmicu protiv leverkusena
a protiv bajerna ce opet treca biti
Napisao sam bio post, međutim konekcija je pala pa je izgubljen. Samo ću reći da sam spominjao nesposobnost Patriote, uprave Bayerna što je pustila Lucia, te da nisu doveli adekvatna pojačanja gdje nam je potrebno.
@Amerosm
Nisi ništa slagao, ovo me podsjeća na Chelsea, imaju sve, i onda sebi dozvole kiks.
Arjena danas mazlo ubacuje, čudo pa se i Bilal nije ozljedio. Još govorim prije tekme, nadam se da ih neće ubacivati. Odbrana nam je na nivou nekog petoligaša.
@Amerosm
Nisi ništa slagao, ovo me podsjeća na Chelsea, imaju sve, i onda sebi dozvole kiks.
Arjena danas mazlo ubacuje, čudo pa se i Bilal nije ozljedio. Još govorim prije tekme, nadam se da ih neće ubacivati. Odbrana nam je na nivou nekog petoligaša.
Felix igra onako kakav mu je materijal.i to izgleda velika vecina ne konta.
lako je igrati efikasno kad imas Dzeku,onog tada Grafita i Misketa.i plus odbrana je i tada bila kakva je bila.
Ja se samo pitam koliko Magath treba titula da osvoji da bi dokazao da je king od trenera u BL ikada .
Nakon onog cetvrtog mjesta Bayerna sa Magathom trebalo je preci preko svega.Jer bi u ovih par zadnjih godina imali opet makar finalistu u LS.ali kad vi onog budalasa i idiota od crvenpaprikice gotivite.takav ce te grah jos dugo vremena da kusate.Ni vegete i fanta a ni mesa.
lako je igrati efikasno kad imas Dzeku,onog tada Grafita i Misketa.i plus odbrana je i tada bila kakva je bila.
Ja se samo pitam koliko Magath treba titula da osvoji da bi dokazao da je king od trenera u BL ikada .
Nakon onog cetvrtog mjesta Bayerna sa Magathom trebalo je preci preko svega.Jer bi u ovih par zadnjih godina imali opet makar finalistu u LS.ali kad vi onog budalasa i idiota od crvenpaprikice gotivite.takav ce te grah jos dugo vremena da kusate.Ni vegete i fanta a ni mesa.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2010, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Luca Toni. Taj starac zabija nemilice, a tako je lagano pusten u Italiju. Siguran sam da bi sad bio ako ne najefikasniji, jedan od najefikasnijih igraca u BL.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Možemo odmah čestitati Unitedu na prolazu protiv nas. Ja kao najveći optimista postao sam pesimista. Radi onog neanderta, ops Nizozemca koga nazivaju fudbalskim stručnjakom. Hoće li taj Hamit ili Tymo ikad vidjeti prvij 11, ili da se nastavi sa Pranjićem i Mullerom, te Bommelom 
Sve je to sjasi Kurta da uzjase Murta.Ista talasika i boranija.Neutral je napisao/la:Možemo odmah čestitati Unitedu na prolazu protiv nas. Ja kao najveći optimista postao sam pesimista. Radi onog neanderta, ops Nizozemca koga nazivaju fudbalskim stručnjakom. Hoće li taj Hamit ili Tymo ikad vidjeti prvij 11, ili da se nastavi sa Pranjićem i Mullerom, te Bommelom
Sa tim se titule ne osvajaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bayern4ever
- Kontakt:
Ma daj sta cemo im cestitati ima da ih prodjemo nemoj gubiti nadu bezveze , robben bi mogao da zaigra van gaal je rekao ozljeda nije ozbiljnije prirode i rekao je da bi robben mogao da propusti utd sve je to taktika brate moj ako bude ikakve sanse robben igra ne brini se a mi se nikada ne predajemo u stilu njemaca.Neutral je napisao/la:Možemo odmah čestitati Unitedu na prolazu protiv nas. Ja kao najveći optimista postao sam pesimista. Radi onog neanderta, ops Nizozemca koga nazivaju fudbalskim stručnjakom. Hoće li taj Hamit ili Tymo ikad vidjeti prvij 11, ili da se nastavi sa Pranjićem i Mullerom, te Bommelom
BAYERN 4 LIFE
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Pirovog Robbena staviti u igru bi bila najveca glupost koju bi mogli napraviti.bayern4ever je napisao/la:Ma daj sta cemo im cestitati ima da ih prodjemo nemoj gubiti nadu bezveze , robben bi mogao da zaigra van gaal je rekao ozljeda nije ozbiljnije prirode i rekao je da bi robben mogao da propusti utd sve je to taktika brate moj ako bude ikakve sanse robben igra ne brini se a mi se nikada ne predajemo u stilu njemaca.Neutral je napisao/la:Možemo odmah čestitati Unitedu na prolazu protiv nas. Ja kao najveći optimista postao sam pesimista. Radi onog neanderta, ops Nizozemca koga nazivaju fudbalskim stručnjakom. Hoće li taj Hamit ili Tymo ikad vidjeti prvij 11, ili da se nastavi sa Pranjićem i Mullerom, te Bommelom
BAYERN 4 LIFE
Ionako je i Riberu pirov a uz to i bezobrazan sa svojim hocu necu.Tu nema srece niti ce je biti.
Onakav odnos prema klubu u kojem igras,da mi je najrodjeniji otjerao bi ga u pet hiljada pm.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.