dubrovnik je napisao/la:
Sa tobom se u vecini stvari slazem pa cak i dobrom dijelu ovog posta izuzev da Tino nema mjesta medju 23 igraca. Prvo dosta je i mladji od vecine nabrojanih a trenutni kvalitet Hajduka po meni nije razlog da bi automatski umanjio njegovo znanje.Takodjer je cinjenica da je Tino u idealnoj momcadi prvog dijela prvenstva cijelog HNLa iako je iz Hajduka. A osim golmana Kalinica Hajduk nema ni priblizno igraca njegove kvalitete. Misljenje vecine navijaca a i struke. Njegovo forsiranje u prvom timu na nekoj kvazi krilnoj poziciji je tragicna pogreska i Safetova glupost. Dosta ga navijaca ne voli i ne zamjeram im ali ja jednostavno o njemu imam drugacije misljenje. Sory
Priznaj da malo gledas i navijacki
Slazem se i ja s tobom u vecini stvari ali s ovim ne. OK, u najboljem je timu, mozda i nije los igrac, ali ja tvrdim da, i ako izbacim licni animozitet, on naprosto kvalitetom nema mjesta medju 23 igraca. Ako na te dvije pozicije, centralnog i ofanzivnog veznog, pozovemo 4 igraca, a to je uobicajena praksa, za svaku poziciju dva igraca, TSS nece biti medju ta 4. Vjerujem da, od deset ljudi, devet ne bi stavilo njega na spisak, opet kazem, objektivno, bez antipatija na racun amidze.
To sto je mlad ne kvalifikuje ga da bude na spisku, mladi su i Prcic, Vrancic, Stilic... pa su i oni diskutabilni, ako nemamo namjeru raditi sto je Susic radio, pozivati 15 veznih igraca, 5 odbrambenih tri golmana i dva napadaca.