Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 27 dec 2014, 12:31

tomasson20 je napisao/la:Prekrasan igrac sredine terena momak sjajnih fizickih predispozicija sjajno pripremljen fudbaler uskoro transfer u bordo ili valenciu ni jedan susic ne moze biti los igrac od seada i safeta papeta do tina svena i matea susica to su sve prvorazredni fudbaleri koje mrze ljudi koji su bili oslobodjebi fizockog u skoli a sad mogu dva na nozi
Jesil bolestan? Budi normalan. Nije vise Verona, sad je i Valencia? Ne budi smijesan, nego ponovi gdje idu zarezi, tacke i to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la JackTheStripper » 27 dec 2014, 12:35

Tino Sven Sušić potpisao ugovor s Bordeauxom!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

pirotehnik
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la pirotehnik » 27 dec 2014, 12:47

amorovski je napisao/la:
tomasson20 je napisao/la:Prekrasan igrac sredine terena momak sjajnih fizickih predispozicija sjajno pripremljen fudbaler uskoro transfer u bordo ili valenciu ni jedan susic ne moze biti los igrac od seada i safeta papeta do tina svena i matea susica to su sve prvorazredni fudbaleri koje mrze ljudi koji su bili oslobodjebi fizockog u skoli a sad mogu dva na nozi
Jesil bolestan? Budi normalan. Nije vise Verona, sad je i Valencia? Ne budi smijesan, nego ponovi gdje idu zarezi, tacke i to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daj ne hrani ga molim te.. zar ne vidis da je trol?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 27 dec 2014, 12:54

JackTheStripper je napisao/la:Tino Sven Sušić potpisao ugovor s Bordeauxom!
Bordeauxom sjajno :lol:
X

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 dec 2014, 21:21

treba biti pozvan pa nek se bori. fin igrac za klupe trenutno. definitivno bolji igrac od sve i jednog u PLBiH a mi bi da zovemo 3-4 iz nase lige sto automatski znaci da treba biti medju 23 TRENUTNO koliko god mi mrzili amidju

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 27 dec 2014, 21:25

KenoRob je napisao/la:treba biti pozvan pa nek se bori. fin igrac za klupe trenutno. definitivno bolji igrac od sve i jednog u PLBiH a mi bi da zovemo 3-4 iz nase lige sto automatski znaci da treba biti medju 23 TRENUTNO koliko god mi mrzili amidju
Cimirot bi sa minutazom koju je dobio Sušić pokazao isto ili više.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 dec 2014, 21:38

haris92 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:treba biti pozvan pa nek se bori. fin igrac za klupe trenutno. definitivno bolji igrac od sve i jednog u PLBiH a mi bi da zovemo 3-4 iz nase lige sto automatski znaci da treba biti medju 23 TRENUTNO koliko god mi mrzili amidju
nisu isti profil igraca a mislim svakako da je Tino bolji igrac od Cimirota kad bi morao birati jednog da igra za "moj" tim

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 27 dec 2014, 21:42

KenoRob je napisao/la:
haris92 je napisao/la:
nisu isti profil igraca a mislim svakako da je Tino bolji igrac od Cimirota kad bi morao birati jednog da igra za "moj" tim
Pa teško je biti profil igrača kao što je Sušić, polivalentan skroz, nakon skoro godinu dana od kako igra za reprezentaciju još uvijek nismo na čisto koja je njegova pozicija. Ne mora biti konkretno Cimirot,sigurno se u našoj PL može iskristalisati par igrača kao što je Tino.
#Miske institucijo!!!!!

od mora do Save
od Drine do Une.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 dec 2014, 22:21

Potpuno se slazem sa tobom igrac za okvir od 23 igraca trenutno. Ipak imamo dosta boljih srednjaka od njega uz zadrsku da osim njega i Prcica boljih ofanzivnih veznih njihovih godina nemamo. Osim Pjanica koji je nesto stariji. Tino moze valjati u buducnosti i ne bi ga se trebalo odricati prerano. Za prvog tima nije i tu se nema sta puno dodati.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 27 dec 2014, 22:55

dubrovnik je napisao/la:
Potpuno se slazem sa tobom igrac za okvir od 23 igraca trenutno. Ipak imamo dosta boljih srednjaka od njega uz zadrsku da osim njega i Prcica boljih ofanzivnih veznih njihovih godina nemamo. Osim Pjanica koji je nesto stariji. Tino moze valjati u buducnosti i ne bi ga se trebalo odricati prerano. Za prvog tima nije i tu se nema sta puno dodati.
Trenutno nam nije prijeko potreban ali ne moramo ga otpisati,da je ušao u Repku na pravi način vjerovatno bi se na malo drugačiji način gledalo na njega. Kako god, ja mislim da ce se on nalaziti na spisku i novog selektora sto smatram ispravnim sve dok na teren izlazi jedanaest najboljih u tom trenutku pa bio to on,Haso,Huso... Sigurno je da neće uživati povlastice kao kod Safeta ali da može dati svoj doprinos reprezentaciju može pa bilo to sad ili za godinu, dvije...
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 dec 2014, 23:30

edoo3 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Trenutno nam nije prijeko potreban ali ne moramo ga otpisati,da je ušao u Repku na pravi način vjerovatno bi se na malo drugačiji način gledalo na njega. Kako god, ja mislim da ce se on nalaziti na spisku i novog selektora sto smatram ispravnim sve dok na teren izlazi jedanaest najboljih u tom trenutku pa bio to on,Haso,Huso... Sigurno je da neće uživati povlastice kao kod Safeta ali da može dati svoj doprinos reprezentaciju može pa bilo to sad ili za godinu, dvije...
Tocno tako i ja mislim. Nista vise ni manje. Gledam Hajduk i navijam za njega i mislim da Tino nije los igrac i da moze postati i bolji ako se proda u ozbiljan klub. Ludost bi bila otpisati ga do kraja.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 dec 2014, 00:19

dubrovnik je napisao/la: Tocno tako i ja mislim. Nista vise ni manje. Gledam Hajduk i navijam za njega i mislim da Tino nije los igrac i da moze postati i bolji ako se proda u ozbiljan klub. Ludost bi bila otpisati ga do kraja.
Tino Susic ne zasluzuje da bude medju 23 igraca reprezentacije.
Objektivno, na toj poziciji imamo barem 4-5 igraca koji su kvalitetniji i igraju na visem nivou. Pjanic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Vrancic, Prcic, Stilic su redom bolji igraci od TSS i igraju na ozbiljnijem nivou. Ja vjerujem da ti pratis Hajduk ali Hajduk je , trenutno, dva koplja ispod Dinama i Rijeke, a i pitanje je da li je TSS najbolji igrac takvog Hajduka.
Subjektivno, smatram da je on bio okidac za najtezu krizu posljednjih godina u koju je reprezentacija dosla i simbol Susicevog nerada i nepotizma.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 dec 2014, 00:20

SjeverniVjetar je napisao/la:Tino Susic ne zasluzuje da bude medju 23 igraca reprezentacije.
dalje nisam čitao :facepalm:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 dec 2014, 00:48

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Tocno tako i ja mislim. Nista vise ni manje. Gledam Hajduk i navijam za njega i mislim da Tino nije los igrac i da moze postati i bolji ako se proda u ozbiljan klub. Ludost bi bila otpisati ga do kraja.
Tino Susic ne zasluzuje da bude medju 23 igraca reprezentacije.
Objektivno, na toj poziciji imamo barem 4-5 igraca koji su kvalitetniji i igraju na visem nivou. Pjanic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Vrancic, Prcic, Stilic su redom bolji igraci od TSS i igraju na ozbiljnijem nivou. Ja vjerujem da ti pratis Hajduk ali Hajduk je , trenutno, dva koplja ispod Dinama i Rijeke, a i pitanje je da li je TSS najbolji igrac takvog Hajduka.
Subjektivno, smatram da je on bio okidac za najtezu krizu posljednjih godina u koju je reprezentacija dosla i simbol Susicevog nerada i nepotizma.
Sa tobom se u vecini stvari slazem pa cak i dobrom dijelu ovog posta izuzev da Tino nema mjesta medju 23 igraca. Prvo dosta je i mladji od vecine nabrojanih a trenutni kvalitet Hajduka po meni nije razlog da bi automatski umanjio njegovo znanje.Takodjer je cinjenica da je Tino u idealnoj momcadi prvog dijela prvenstva cijelog HNLa iako je iz Hajduka. A osim golmana Kalinica Hajduk nema ni priblizno igraca njegove kvalitete. Misljenje vecine navijaca a i struke. Njegovo forsiranje u prvom timu na nekoj kvazi krilnoj poziciji je tragicna pogreska i Safetova glupost. Dosta ga navijaca ne voli i ne zamjeram im ali ja jednostavno o njemu imam drugacije misljenje. Sory

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 dec 2014, 00:54

Ima mjesta u repki kad nam treba 7. po redu centralni vezni. Dakle 6 boljih imamo. Nek on briljira u Hajduku i nek je sto dalje od nase reprezentacije.
Celik!3,2,2.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 dec 2014, 01:26

dubrovnik je napisao/la: Sa tobom se u vecini stvari slazem pa cak i dobrom dijelu ovog posta izuzev da Tino nema mjesta medju 23 igraca. Prvo dosta je i mladji od vecine nabrojanih a trenutni kvalitet Hajduka po meni nije razlog da bi automatski umanjio njegovo znanje.Takodjer je cinjenica da je Tino u idealnoj momcadi prvog dijela prvenstva cijelog HNLa iako je iz Hajduka. A osim golmana Kalinica Hajduk nema ni priblizno igraca njegove kvalitete. Misljenje vecine navijaca a i struke. Njegovo forsiranje u prvom timu na nekoj kvazi krilnoj poziciji je tragicna pogreska i Safetova glupost. Dosta ga navijaca ne voli i ne zamjeram im ali ja jednostavno o njemu imam drugacije misljenje. Sory
Priznaj da malo gledas i navijacki ;)
Slazem se i ja s tobom u vecini stvari ali s ovim ne. OK, u najboljem je timu, mozda i nije los igrac, ali ja tvrdim da, i ako izbacim licni animozitet, on naprosto kvalitetom nema mjesta medju 23 igraca. Ako na te dvije pozicije, centralnog i ofanzivnog veznog, pozovemo 4 igraca, a to je uobicajena praksa, za svaku poziciju dva igraca, TSS nece biti medju ta 4. Vjerujem da, od deset ljudi, devet ne bi stavilo njega na spisak, opet kazem, objektivno, bez antipatija na racun amidze.
To sto je mlad ne kvalifikuje ga da bude na spisku, mladi su i Prcic, Vrancic, Stilic... pa su i oni diskutabilni, ako nemamo namjeru raditi sto je Susic radio, pozivati 15 veznih igraca, 5 odbrambenih tri golmana i dva napadaca.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 28 dec 2014, 01:34

Evo kako ja to vidim, ako njega stavimo na spisak onda se moramo odreći nekog drugog veznjaka pod uslovom da je spisak normalan dakle bez 15 veznjaka. Eh sad realno gledajući on ne moze izbaciti Pjanica, Bešića i medunjanina,ne znamo sta ce biti sa stilicem a Vrancic i Prcic imaju prednost jer igraju u jačim ligama i klubovima. Dakle realna osnova za njegov poziv ne postoji.
#Miske institucijo!!!!!

od mora do Save
od Drine do Une.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2014, 02:33

Ma nista, nakon Mesinog poziva.Valja malo o nepotizmu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 28 dec 2014, 02:42

harishp je napisao/la:Ma nista, nakon Mesinog poziva.Valja malo o nepotizmu.
Sta ima u Han Pijesku :?: :rol:
X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2014, 03:37

Koji je sad ovaj klinac..ovaj klon.Jest Zamora :urnebes:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron i 24 gosta.