Da su to rodjene sarajlije nebi mi bilo krivo,nego ih ratni vihor dovede u seher i sad ispade da oni najvise vole sarajevoDenizmare je napisao/la:Ne znam cemu se cudite, kad smo uzeli titulu i kad sam vidio da pehar prvaka stoji u restoranu ( bolje reci kafancugi) jednog od clanova uprave sve mi je bilo jasno. Nismo klub koji smo bili prije rata, samo kukamo,a nemamo nikakvog uticaja u savezu.
I navijaci su krivi da se razumijemo, Hadzibegica smo otjerali kao kera iz uprave prije par godina a puna nam usta bivsih asova. Sad kad ne ide i Skoro je supak.Sta hocemo,kad je sve postavljeno naopako,krajnji ishod i moze biti samo naopak.Nemate pojma ko je Basa,interesdzija provjereno,na zalost imao sam par puta priliku sjediti sa njim.A onaj guto Suman o njemu ne treba trositi rijeci.
Gledao sam 4 utakmice u Evropi i bio sam odusevljen,nisam mogao vjerovati kako su odigrali sa onakvim ekipama. A u nasoj ligi mislio sam da cemo sa onom igrom poderati sve sa5 razlike,ali malo sutra. Jedino sta je ostalo od kluba je grb i HZ za koje jos dvoumim da li su fenomeni ili ludjaci koji mazohisticki hebu svoje zivce. Pozdrav....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
...ODUSTAT CE MO ONOGA TRENUTKA KAD VIDIMO VAS GORE IZA CELIJEEEEE...MI SMO TU I **** VAM MAME...
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!
Denizmare je napisao/la:Ne znam cemu se cudite, kad smo uzeli titulu i kad sam vidio da pehar prvaka stoji u restoranu ( bolje reci kafancugi) jednog od clanova uprave sve mi je bilo jasno. Nismo klub koji smo bili prije rata, samo kukamo,a nemamo nikakvog uticaja u savezu.
I navijaci su krivi da se razumijemo, Hadzibegica smo otjerali kao kera iz uprave prije par godina a puna nam usta bivsih asova. Sad kad ne ide i Skoro je supak.Sta hocemo,kad je sve postavljeno naopako,krajnji ishod i moze biti samo naopak.Nemate pojma ko je Basa,interesdzija provjereno,na zalost imao sam par puta priliku sjediti sa njim.A onaj guto Suman o njemu ne treba trositi rijeci.
Gledao sam 4 utakmice u Evropi i bio sam odusevljen,nisam mogao vjerovati kako su odigrali sa onakvim ekipama. A u nasoj ligi mislio sam da cemo sa onom igrom poderati sve sa5 razlike,ali malo sutra. Jedino sta je ostalo od kluba je grb i HZ za koje jos dvoumim da li su fenomeni ili ludjaci koji mazohisticki hebu svoje zivce. Pozdrav....
Gdje je izlaz???
Sve nam je to jasno nisi nista novo rekao mada nisi sve nabrojao,a mozda i gore od ove dvojice!cena je napisao/la:Denizmare je napisao/la:Ne znam cemu se cudite, kad smo uzeli titulu i kad sam vidio da pehar prvaka stoji u restoranu ( bolje reci kafancugi) jednog od clanova uprave sve mi je bilo jasno. Nismo klub koji smo bili prije rata, samo kukamo,a nemamo nikakvog uticaja u savezu.
Gdje je izlaz???

Moj prijatelju volio bih i ja da znam, ko pita mene i tebe gdje je izlaz. Jedino da dodju ljudi koji stvarno zele dobro klubu bez (prevelikih) interesa za sebe. Mozda poboljsati rad sa mladima i ako prodas nekoga prodati ga za velike pare a ne za sicu. Naci sponzore napraviti bar 2 terena za trening za sve kategorije ,a ne potucati se od nemila do nedraga. Mi nemamo ni marketing ni uticaj ni uticajne ljude, ni bivse asove,ni strucnjake ako hoces,ni ekonomiste,nista. To je ono osnovno kako postavis stvari pa dolaze rezultati,ovako stalna patnja.
Ja sam naveo uzroke svega,ali necu ja postavljati stvari kako treba. Ovo sto sam napisao zna svako, nije neka topla voda,ali kako doci do toga u ovoj zemlji na to ti ne mogu odgovoriti.
Ja sam naveo uzroke svega,ali necu ja postavljati stvari kako treba. Ovo sto sam napisao zna svako, nije neka topla voda,ali kako doci do toga u ovoj zemlji na to ti ne mogu odgovoriti.
Izlaz vidim u BP1946
Nadam se skorom odlasku uprave i dolasku BP na celo kluba
Nadam se skorom odlasku uprave i dolasku BP na celo kluba
mene stvarno iznenadjuju ovi rezultati Sarajeva, svima cijelo vrijeme govorim da se najvise bojim njega, i da ce nam(Borcu) na kraju preoreti titulu u zadnjem kolu ali kako stvari sad stoje izgleda da ostajete ispod 

Dobro kaže jedan član sa našeg foruma: "treba igračima svaki dodir s loptom izviždati na sljedećim mečevima". Dođe im 500 ljudi kao da su domaćini, a oni kao **** igraju. Možda je čak i na neki način dobro što nam se ovo dešava, jer samo ovako možemo pritisnuti otjerati upravu i **** im sve po spisku...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Dobro kaže jedan član sa našeg foruma: "treba igračima svaki dodir s loptom izviždati na sljedećim mečevima". Dođe im 500 ljudi kao da su domaćini, a oni kao **** igraju. Možda je čak i na neki način dobro što nam se ovo dešava, jer samo ovako možemo pritisnuti otjerati upravu i **** im sve po spisku...
Odakle si kralju?
Koda je važno odakle sam ?cena je napisao/la:Odakle si kralju?Zagor je napisao/la:Dobro kaže jedan član sa našeg foruma: "treba igračima svaki dodir s loptom izviždati na sljedećim mečevima". Dođe im 500 ljudi kao da su domaćini, a oni kao **** igraju. Možda je čak i na neki način dobro što nam se ovo dešava, jer samo ovako možemo pritisnuti otjerati upravu i **** im sve po spisku...

edit: @cena - ja reko neka prijetnja, ok !

Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 27 mar 2010, 20:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ma nije vidim Hercegovina pa eto,nista izvini drug.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE......POVEDITE I CALU majku vam vasu nesposobnu

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sve je u zivotu prolazno pa i pojedini clanovi u upravi i naravno "nas" vrli pametnjakovic CALA.Ono danas u travniku je bilo i ne ponovilo se.Ni jedne ozbiljne prilike ne stvoriti za 90 min je sramno. bojim se da samo licni strah moze otjerati calu i ostale uhljupe,kad kazem strah mislim da im trebamo dati do znanja da ovako vise ne ide i da moraju definitivno da se vrse promjene.Niko,niko,niko,ne smije da se zajebava sa svetim imenom i svetim dresom naseg voljenoga kluba.Svu im ljubav prema bordo dresu pokazujemo i pokazivat cemo dok i jedan damar igra u nasim tijelima ali i oni MORAJU to da cijene i da im ta misao bude prva kad lijezu i ujutro kad ustaju.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS
Bruka gore od ovoga ne moze
Nas je cijeli svijet u bordo obojen !

Nas je cijeli svijet u bordo obojen !
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ma dzaba nama ,kad politika stavlja svoje ljude,nego dok god klubovi ne budu privatizirani nema napretka!alibi je napisao/la:Sve je u zivotu prolazno pa i pojedini clanovi u upravi i naravno "nas" vrli pametnjakovic CALA.Ono danas u travniku je bilo i ne ponovilo se.Ni jedne ozbiljne prilike ne stvoriti za 90 min je sramno. bojim se da samo licni strah moze otjerati calu i ostale uhljupe,kad kazem strah mislim da im trebamo dati do znanja da ovako vise ne ide i da moraju definitivno da se vrse promjene.Niko,niko,niko,ne smije da se zajebava sa svetim imenom i svetim dresom naseg voljenoga kluba.Svu im ljubav prema bordo dresu pokazujemo i pokazivat cemo dok i jedan damar igra u nasim tijelima ali i oni MORAJU to da cijene i da im ta misao bude prva kad lijezu i ujutro kad ustaju.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS
HSK Zrinjski Mostar
pitari..nije provokacija stvarno samo bi zelio da pitam kakav bi zauzeli stav da gracic odluci da se vrati i preuzme klub..? koliko vas podrzava i koliko bi podrzalo gracica? a dali imate konkretna imena koja bi zeljeli vidjeti u upravi ako bi kojim slucajem ove otjerali?
-PAJA Fan Club!!
Evo ja ću ti reći koga bi volio u upravi - ljudekoji će donositi u klupske vitrine trofeje bili oni lopovi, reketaši, cigani, jevreji, pakistanci, šiptari.Čovjek koji neće zamazivati ljudima oči izlascima u Evropu.Al' uostalom i mi smo sami krivi daj Bošnji Evrope, da vidi kako igraju tamo neki Šveđani i on zadovoljan.
Konkretno za Gracića, DA VOLIO BIH kakav god on čovjek bio i ja i ti shvatamo da u ovoj ligi se ne isplati ništa pošteno raditi.
Konkretno za Gracića, DA VOLIO BIH kakav god on čovjek bio i ja i ti shvatamo da u ovoj ligi se ne isplati ništa pošteno raditi.
Ton1 je napisao/la:Evo ja ću ti reći koga bi volio u upravi - ljudekoji će donositi u klupske vitrine trofeje bili oni lopovi, reketaši, cigani, jevreji, pakistanci, šiptari.Čovjek koji neće zamazivati ljudima oči izlascima u Evropu.Al' uostalom i mi smo sami krivi daj Bošnji Evrope, da vidi kako igraju tamo neki Šveđani i on zadovoljan.
A Gracic bi nam, bar po meni, leg'o ko budali samar.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ali gracic se nece vratiti, valjda covjek ima planove sa olimpikomThe Game je napisao/la:Ton1 je napisao/la:Evo ja ću ti reći koga bi volio u upravi - ljudekoji će donositi u klupske vitrine trofeje bili oni lopovi, reketaši, cigani, jevreji, pakistanci, šiptari.Čovjek koji neće zamazivati ljudima oči izlascima u Evropu.Al' uostalom i mi smo sami krivi daj Bošnji Evrope, da vidi kako igraju tamo neki Šveđani i on zadovoljan.
A Gracic bi nam, bar po meni, leg'o ko budali samar.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
-
- Kontakt:
valjda zato sto imamo vise trofejaGigant je napisao/la:Navijac sam Sarajeva, ali mi nije jasno zasto si recimo jedog celika stavio ispred zelje...bez jakog zelje nema ni jakog Sarajeva, i to je uvijek tako bilo...Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ono što se desilo u Tuzli je strašno. Ne znam dokad će se nastaviti da imamo ovako cigansku ligu u koj 2,3 kluba liče na nešto. Osnivanjem regionalne lige Sarajevo, Velež, Čelik i hajmo reć i Željo bi dobili priliku da se bore sa pravim protivnicima, a ne sa nekim timovima kao što je Rudar iz Prijedora itd...

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))