Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Elegant
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Elegant » 28 dec 2014, 17:35

Pomoćnici koji će u narednom periodu raditi sa Baždarevićem su Stephane Gilli kao pomoćni trener i skaut, te Dragan Perić, dok će trener golmana i asistenti iz RS-a biti poznati u narednom periodu.
Stephane i Dragan su ranije radili sa Mesom pa je ovo dobra kombinacija, poznaju se i prijateljski i poslovno, imaju zajednickog iskustva u radu.

A sto se tice ovog iz RS to je Tolic najvjerovatnije, Nikic je izabran za U19 zensku reprezentaciju.

Samo da se pocne radit na vrijeme.

:bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 dec 2014, 17:47

Zlo i stetocina Tulic sto dalje od reprezentacije.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 dec 2014, 17:53

Tako nam je, ali sve i da bude ne moze on sam da minira sve i da hoce to ce se odmah vidjeti,

Sem toga nece imati neku jacu ulogu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 dec 2014, 23:11

'ajmo biti malo pozitivni :P
slika

Jest mi drago sto smo se rijesili ovih dresova...

P.s. Miske vrati seeeeeeeee :bih:
Btw, nisam stigao sve upratiti, da li ga je Mesha mozda spominjao?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 dec 2014, 01:38

Miske je decidno ponovio da se ne vraća u repku i da je to završena priča

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 29 dec 2014, 08:38

Chinaglia je napisao/la:Miske je decidno ponovio da se ne vraća u repku i da je to završena priča
Upravo tako.

Jos nemogu da vjerujem u gowna koje nas uvalila kockasta glava. :(
X

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2014, 16:36

Mehmed Bazdarevic prvi uvodi Polar Team System. Ovo je dovoljan razlog da Susic nikad vise nedobije posao. Niko nije zavrsio skolu, vec se uci dok si ziv.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 dec 2014, 17:00

samoposmatram je napisao/la:Mehmed Bazdarevic prvi uvodi Polar Team System. Ovo je dovoljan razlog da Susic nikad vise nedobije posao. Niko nije zavrsio skolu, vec se uci dok si ziv.
Pa tko Safetu ciste glave poslije iskustva nase reprezentacije moze dati posao. On je svoje otrenirao, samo nekakva kamikaza od direktora mu moze ponuditi posao i cekati da ga skrate za glavu gnjevni navijaci. Jos da im pocne skautirati pojacanja tu bi tek bio show. Kad bi poceo sa frazama. Nije igrac od golova i pasova za obrambene igrace. Ili razocarao me ko covjek. Pa tesko da bi i glavu zivu izvukao kad bi u kojem normalnom klubu udario sa svojom logikom.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 dec 2014, 18:48

dubrovnik je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Mehmed Bazdarevic prvi uvodi Polar Team System. Ovo je dovoljan razlog da Susic nikad vise nedobije posao. Niko nije zavrsio skolu, vec se uci dok si ziv.
Pa tko Safetu ciste glave poslije iskustva nase reprezentacije moze dati posao. On je svoje otrenirao, samo nekakva kamikaza od direktora mu moze ponuditi posao i cekati da ga skrate za glavu gnjevni navijaci. Jos da im pocne skautirati pojacanja tu bi tek bio show. Kad bi poceo sa frazama. Nije igrac od golova i pasova za obrambene igrace. Ili razocarao me ko covjek. Pa tesko da bi i glavu zivu izvukao kad bi u kojem normalnom klubu udario sa svojom logikom.
otreniRo kazes. strucno, nema sta.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 dec 2014, 19:26

harixs je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Ne pise otreniro vec otrenirao. Ipak sustinu si razumio a gramatiku cemo ostaviti lingvistima. Ovo je sportski forum i kad bi gramatika bila uvjet 90% nas ne bi ovdje moglo pisati. Ipak mislim da ti je vise od ove rijeci zasmetala sustina posta a to je diranje u nesto u sto ti gledas kao u svoga idola. Ali pravo rijeci na forumu je nesto sto imas i ti i ja. Ti sebi uzimas za pravo da budes lektor pa budi. A sportske cinjenice ne mozes pobiti vec ces morati zivjeti sa njima. Makar dok ti idol ne pronadje posao u ozbiljnom klubu. Do tada ti ostaje lektorat. Jos nesto lingvisticaru prvo pocetno slovo recenice je veliko u Bosanskom, Hrvatskom i Srpskom iako bi ja rekao da je to sve jedan te isti jezik. Pozz.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 dec 2014, 20:57

dubrovnik je napisao/la:
harixs je napisao/la:

Ne pise otreniro vec otrenirao. Ipak sustinu si razumio a gramatiku cemo ostaviti lingvistima. Ovo je sportski forum i kad bi gramatika bila uvjet 90% nas ne bi ovdje moglo pisati. Ipak mislim da ti je vise od ove rijeci zasmetala sustina posta a to je diranje u nesto u sto ti gledas kao u svoga idola. Ali pravo rijeci na forumu je nesto sto imas i ti i ja. Ti sebi uzimas za pravo da budes lektor pa budi. A sportske cinjenice ne mozes pobiti vec ces morati zivjeti sa njima. Makar dok ti idol ne pronadje posao u ozbiljnom klubu. Do tada ti ostaje lektorat. Jos nesto lingvisticaru prvo pocetno slovo recenice je veliko u Bosanskom, Hrvatskom i Srpskom iako bi ja rekao da je to sve jedan te isti jezik. Pozz.
Nije uopste fazon u gramatici nego o tvojoj strucnosti da ti nekom predvidis trenersku karijeru. :D

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2014, 21:07

Hehe mogu zamisliti Dzeku, poslije treninga, kad vidi da je osto dvocifren citav trening.

Steta sto Susic nije koristio Polar. Mozda bi nesto i skonto kad bi vidio da on sam ima najvise brojeve od sikiracije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2014, 21:25

Polar će mu baš mnogo pomoći, Džeko ide na klupu ako Polar statistika tako kaže :lolno:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2014, 21:33

Virtu4l dodji vise sebi. Zalosno postaje. Sto se nepitas zbog cega Dzeke nema ni na klupi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2014, 22:04

Na klupi je zato što u Cityju ne koriste Polar Team System :kafa:

Veličaš jednu totalnu i beskorisnu glupost kao da će nam to donijeti revoluciju. Klubovi možda i imaju neke koristi od toga, ali na reprezentativnm nivou je poprilično beskorisno.

Uostalom Andre Villas Boas je to veoma lijepo objasnio,
"You always have to be very, very careful with statistics. It doesn't mean that we negate them completely; we just don't use them to the extent that people might think.

"We have a scientific department that deals with that but, we don't prepare our training or players based on the physical data we get from matches. The mind and how the player feels is much more important for us, rather than statistical data.

"For me it's useless, but it varies from coach to coach. We all have different approaches."

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 dec 2014, 22:19

Evo BAzdarevicu prilike da rijeci pretvori u djela,da ne bi ostalo na tome da je smao dobar govornik moze poceti već sa Martićem,a nakon toga Arslanagić,Tanković..vrijeme je izuzetno bitno Vrančića čekamo do marta iako je on već u cvajti bio jedan od najboljih veznjaka ali niko se nije sjetio da ode momku i provjeri sta je kud je sličn će se desiti i sa ovim igračima ako se ne reauguje na vrijeme..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2014, 22:21

Martića obavezno mora pokušati dovesti, evo momak se nudi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 dec 2014, 22:28

Aco, jedno nezvanično pitanje, misliš li da će igrati za nas?

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 29 dec 2014, 22:54

Znajući naš savez biće to novi dokaz nesposobnosti :D Martiću želimo puno sreće u nastavku karijere,samo čekam taj naslov :wave:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 29 dec 2014, 22:58

aleksandar_veliki je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Aco, jedno nezvanično pitanje, misliš li da će igrati za nas?
99 posto, do nas je, mislim do Saveza...
Jel mislite na Martica ? ( ja koliko znam Vrancic ceka samo odluku predo je sve )

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, LeCoq, Petardaa, samoposmatram, Sheyi, Zgemboo89 i 77 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []