Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la emir79 » 28 dec 2014, 19:22

Naravno svi su bolji, a Tino je slucajno u timu jesenjeg dijela ;)

slika
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2014, 19:33

emir79 je napisao/la:Naravno svi su bolji, a Tino je slucajno u timu jesenjeg dijela ;)

slika
Opet nepotizam :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 dec 2014, 19:46

Sila i od lige i od igrača :D Najviše igrača iz Dinama,koji se igra s Hajdukom, i bježat će mu na kraju sezone preko 20 bodova,a čim izađu u Europu taj isti Dinamo dobija šamare od solidnih europskih klubova! A s druge strane imamo Hajduk kojeg šamaraju klubovi tipa Dila Gori,a inače Gruzija je poznata fudbalska sila :D U našoj repki ni jedan igrač iz HNL-a po kvaliteti ne moze ni prismrdit prvih 11... A to što vama Pape nedostaje,stvarno mi je žao :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 dec 2014, 19:52

Bolja je Makedonska liga , ta ce HNL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 dec 2014, 19:52

rishaaa je napisao/la:Sila i od lige i od igrača :D Najviše igrača iz Dinama,koji se igra s Hajdukom, i bježat će mu na kraju sezone preko 20 bodova,a čim izađu u Europu taj isti Dinamo dobija šamare od solidnih europskih klubova! A s druge strane imamo Hajduk kojeg šamaraju klubovi tipa Dila Gori,a inače Gruzija je poznata fudbalska sila :D U našoj repki ni jedan igrač iz HNL-a po kvaliteti ne moze ni prismrdit prvih 11... A to što vama Pape nedostaje,stvarno mi je žao :D
odakle Hrvatska crpi igrace za reprezentaciju :?: ne treba generalizirati stvari ,nasa repka je uvijek imala igraca iz hnl i prije susica ,od bakira besirevica ,ede mujcina pa do pandze ibricica itd

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 28 dec 2014, 20:07

rishaaa je napisao/la:Sila i od lige i od igrača :D Najviše igrača iz Dinama,koji se igra s Hajdukom, i bježat će mu na kraju sezone preko 20 bodova,a čim izađu u Europu taj isti Dinamo dobija šamare od solidnih europskih klubova! A s druge strane imamo Hajduk kojeg šamaraju klubovi tipa Dila Gori,a inače Gruzija je poznata fudbalska sila :D U našoj repki ni jedan igrač iz HNL-a po kvaliteti ne moze ni prismrdit prvih 11... A to što vama Pape nedostaje,stvarno mi je žao :D
Tačno tako, za Avdiju je Sušić inekako imao alibi, slabi smo na njegovoj poziciji, Mujdza nije bio u formi ali guranje Tina u prvih jedanaest je jedna od njegovih većih gluposti i to ondje gdje smo mi objektivno najjači, sredina terena sa radilicom besicem i znalcima poput medunjanina i Pjanica.Uz to jedan Salihovic je bio na klupi a njemu Tino moze samo kopacke čistiti. Za njega pored ovih momaka nema mjesta jos ako Mesa pozove Stilica uz to dolazi i Vrancic.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 dec 2014, 20:23

mislis na sve igrace iz HNL-a ili na ove sto mogu za nas igrati?? ako je ovo prvo onda si smjesan, Brozovic igra za Hrvatsku, a da ne moze u nas prvi tim. ili Kramaric, Soudani,cak mozda i Ademi. ti ko da si prespavao zadnjih 20 godina, pa ne znas koliko je dobrih igraca izbacio taj HNL. citava reprezentacija Hrvatske je nastala tamo. nasi mladi talenti mogu biti sretni ako pobjegnu od nasih kvazi-trenera koji proteziraju babine sinove i dodju u ruke trenera Dinama, Rijeke, Hajduka, Osijeka, Lokomotive,Zagreba, itd..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 dec 2014, 20:23

Sad će ti reći da je mislio samo na naše :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 dec 2014, 21:44

maximusdecimus je napisao/la:
mislis na sve igrace iz HNL-a ili na ove sto mogu za nas igrati?? ako je ovo prvo onda si smjesan, Brozovic igra za Hrvatsku, a da ne moze u nas prvi tim. ili Kramaric, Soudani,cak mozda i Ademi. ti ko da si prespavao zadnjih 20 godina, pa ne znas koliko je dobrih igraca izbacio taj HNL. citava reprezentacija Hrvatske je nastala tamo. nasi mladi talenti mogu biti sretni ako pobjegnu od nasih kvazi-trenera koji proteziraju babine sinove i dodju u ruke trenera Dinama, Rijeke, Hajduka, Osijeka, Lokomotive,Zagreba, itd..
I ja mislim da je @maximus mislio na igrace koji mogu igrati za BiH (jer se i prica, valjda, o nasoj repki i nasim igracima), ako je tako onda je u pravu.
Tvoj post je na mjestu, ali ovo boldirano ipak nisi u pravu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2014, 22:09

Kloc nevidjeni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 dec 2014, 23:31

Batva je napisao/la: I ja mislim da je @maximus mislio na igrace koji mogu igrati za BiH (jer se i prica, valjda, o nasoj repki i nasim igracima), ako je tako onda je u pravu.
Tvoj post je na mjestu, ali ovo boldirano ipak nisi u pravu.
Ivan Rakitic samo, svi ostali su igrali HNL prije nego sto su usli u reprezentaciju...dobro, i Perisic je otisao sa 18 god u Francusku, al i on je prosao Hajdukovu skolu. eto vam primjer Marina Leovca koji je komotno mogao igrati za nas i kad je Kolasinac povrijedjen sigurno ima mjesto u nasem timu(licno mislim da je bolji na toj poziciji od Lulica i Salihovica). daleko od toga da ne moze kako makedonac kaze "ni prismrditi" u prvih 11, posebno jer smo deficitarni na poziciji lijevog beka. i njega su "otjerali" iz Austrije ko Susica iz belgije, pa se covjek probi kroz HNL i sad je pred pragom milijunskog transfera.et dokaz da igranje u HNL-u ne mora znaciti propast i da kvalitet kad tad ispliva

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 dec 2014, 23:40

bordobijeli je napisao/la: odakle Hrvatska crpi igrace za reprezentaciju :?: ne treba generalizirati stvari ,nasa repka je uvijek imala igraca iz hnl i prije susica ,od bakira besirevica ,ede mujcina pa do pandze ibricica itd
Mislis da se on toga sjeca ? :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 dec 2014, 23:43

harishp je napisao/la:Bolja je Makedonska liga , ta ce HNL.
Kazu ima neki dobar Bosnjo u Vardaru, rastura momak.
Risha, hocemo izvjestaj. :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 dec 2014, 23:43

Tino je klasa iznad pola reprezentativaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2014, 23:44

Sabinho je napisao/la:Tino je klasa iznad pola reprezentativaca.
...San Marina.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 28 dec 2014, 23:49

Sabinho ne odustaje i nakon toliko vremena...

Otišo si Safete ostala je tuga :plac:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 dec 2014, 23:51

Stvarno neznam zasto se na ovom forumu ovoliko pise o tom Tini Svenu.Narod mora naci neki razlog za prepucavanje ono ja sam upravu a ti nisi .Ja sve znam a ti neznas i te cake .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 dec 2014, 23:54

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2014, 23:54

BosnaSTL je napisao/la:Stvarno neznam zasto se na ovom forumu ovoliko pise o tom Tini Svenu.Narod mora naci neki razlog za prepucavanje ono ja sam upravu a ti nisi .Ja sve znam a ti neznas i te cake .
Pise se zato sto je ovaj konj zbog nepotizma, korupcije i kriminala stavljen u prvih 11 ispred igraca iz La Lige, Bundeslige i Ligue 1. Zbog njega je Pjanic stavljen na neprirodnu poziciju, zbog njega je citava igra, atmosfera i koncepcija reprezentacije unistena. Ovo je covjek koji je sa svojim amidzom odgovoran za debakl na SP i katastrofu u ovim kvalifikacijama. Ovo je covjek koji je unistio reprezentaciju, koji je unistio ono za sto su se ostali igraci borili godinama.

OVO JE SOTONA! OTKAD JE U REPREZENTACIJI NE ZNAMO ZA POBJEDU U TAKMICARSKOJ UTAKMICI! ODLAZI!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 dec 2014, 23:59

Cartman je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:Stvarno neznam zasto se na ovom forumu ovoliko pise o tom Tini Svenu.Narod mora naci neki razlog za prepucavanje ono ja sam upravu a ti nisi .Ja sve znam a ti neznas i te cake .
Pise se zato sto je ovaj konj zbog nepotizma, korupcije i kriminala stavljen u prvih 11 ispred igraca iz La Lige, Bundeslige i Ligue 1. Zbog njega je Pjanic stavljen na neprirodnu poziciju, zbog njega je citava igra, atmosfera i koncepcija reprezentacije unistena. Ovo je covjek koji je sa svojim amidzom odgovoran za debakl na SP i katastrofu u ovim kvalifikacijama. Ovo je covjek koji je unistio reprezentaciju, koji je unistio ono za sto su se ostali igraci borili godinama.

OVO JE SOTONA! OTKAD JE U REPREZENTACIJI NE ZNAMO ZA POBJEDU U TAKMICARSKOJ UTAKMICI! ODLAZI!
Sve sto si napisao je Milion i jedan posto tacno .Samo corav covjek to nemoze da vidi ili nece da vidi i ako ga u oci bode.Kako seamo moze po cjeli dan prepucavat o tom nikako mi nije jasno .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10 i 33 gosta.