HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- primasquadra
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
http://m.tuttonapoli.net/esclusive/sime ... tto-218444" onclick="window.open(this.href);return false;
eto link u vezi denija od talijana ...
Brana je bio odličan trener i strašno mi je žao ali mislim da se diglo previše buke i negativne atmosfere oko njegova odlaska.Možda ispadne još bolje , a puno gore neće ako dovedu trenera na njegovoj ili većoj razini . Dosad je uprava dobro radila sve , sad ovaj otkaz Brani se čini kao veoma loš potez ali i to ćemo TEK VIDJETI . Idemo dalje !
eto link u vezi denija od talijana ...
Brana je bio odličan trener i strašno mi je žao ali mislim da se diglo previše buke i negativne atmosfere oko njegova odlaska.Možda ispadne još bolje , a puno gore neće ako dovedu trenera na njegovoj ili većoj razini . Dosad je uprava dobro radila sve , sad ovaj otkaz Brani se čini kao veoma loš potez ali i to ćemo TEK VIDJETI . Idemo dalje !
-
- Kontakt:
Poredjenja radi Karacic je imao cetri remija i jedan poraz u prvih 15 kola sa Sirokim.
Nemoze biti da uprava Sirokog i Zrinjskog nevaljaju a da on valja. Zali te ga, zalim ga i ja, ali nemoj te pretjerivati.
Nemoze biti da uprava Sirokog i Zrinjskog nevaljaju a da on valja. Zali te ga, zalim ga i ja, ali nemoj te pretjerivati.
Ma u pravu si.
Osvajanje titule je bezveze.
Kao i plasman u kup sa Širokim i biti na 3-4 boda od Želje sa Širokim.
Da smo zabili 2 penala i da Dujka nije sjebo protiv Tuzle bili bi prvi ispred Širokog.
Jel i za to kriv Karačić?
Uostalom, da je došao kraj suradnje, zar je ljudski to napraviti preko telefona?
I uprava Širokog a i ovi naši su ispali najveći ljudski sram zbog takvih poteza.
Ovi iz Širokog još više jer probaj se sjetiti šta se tad upravo dogodilo Karačiću u privatnom životu.
Jako nisko i u potpunosti neopravdano.
Osvajanje titule je bezveze.
Kao i plasman u kup sa Širokim i biti na 3-4 boda od Želje sa Širokim.
Da smo zabili 2 penala i da Dujka nije sjebo protiv Tuzle bili bi prvi ispred Širokog.
Jel i za to kriv Karačić?
Uostalom, da je došao kraj suradnje, zar je ljudski to napraviti preko telefona?
I uprava Širokog a i ovi naši su ispali najveći ljudski sram zbog takvih poteza.
Ovi iz Širokog još više jer probaj se sjetiti šta se tad upravo dogodilo Karačiću u privatnom životu.
Jako nisko i u potpunosti neopravdano.
-
- Kontakt:
Nemilosrdne su uprave svih klubova. Vecina trenera su spremni na odkaz u svakom trenu. U pravu si da im obraz ukaljen ostaje, ali nikad se oni nisu dicili dobrotom. U ostalom uprava svakog kluba praca trenera kao i igraca. Ili valjas ili te nema.
I ti ces se smiriti sa vremenom i veseliti uspjesima buducih trenera. Sigurno neces prestati navijati za svoj klub.
I ti ces se smiriti sa vremenom i veseliti uspjesima buducih trenera. Sigurno neces prestati navijati za svoj klub.
Navijati ću ja i dalje za svoj klub,naravno, ali sa ovime su napravili 3 koraka unatrag jer smo s Karačićem imali glavu i rep, lijepu igru i REZULTAT!
Ne vidim tko će doći i ponoviti to, daj Bože da griješim.
Ali ako mi ne osvojimo ove godine naslov, tko će za to biti kriv?
Ne vidim tko će doći i ponoviti to, daj Bože da griješim.
Ali ako mi ne osvojimo ove godine naslov, tko će za to biti kriv?
Bola' okani se vise.
Nama je dosta seljackih uprava i ovakvih poteza. Cuj, oni jednoglasno odlucili se za smjenu, i to preko mobitela mu javili, nisu muda imali ni pozvat ga u Mostar da mu u lice kazu. Cekaju od Maribora razlog za smjenu, ali nisu ga dobili pa su ovako to napravili. I to u vrijeme blagdana...
Oni bi titulu, a Branku je prioritet Europa. A prodaju Crnova i Simeunovica, a dovode poluigrace i oni bi zagarantiranu titulu, ma nek se yebu. I stvarno sa mislio da su Sula i Raspudic solidni ljudi, pa sve izgledalo dobro i ovako se po.seru po svemu.
Karacic je jedan od najboljih trenera kojeg je ovaj klub imao (mozda i najbolji), odnos s navijacima, ma predobar covjek. Hvala mu za sve i sretno mu u daljnjoj karijeri
Karacic Branko
Nama je dosta seljackih uprava i ovakvih poteza. Cuj, oni jednoglasno odlucili se za smjenu, i to preko mobitela mu javili, nisu muda imali ni pozvat ga u Mostar da mu u lice kazu. Cekaju od Maribora razlog za smjenu, ali nisu ga dobili pa su ovako to napravili. I to u vrijeme blagdana...

Oni bi titulu, a Branku je prioritet Europa. A prodaju Crnova i Simeunovica, a dovode poluigrace i oni bi zagarantiranu titulu, ma nek se yebu. I stvarno sa mislio da su Sula i Raspudic solidni ljudi, pa sve izgledalo dobro i ovako se po.seru po svemu.
Karacic je jedan od najboljih trenera kojeg je ovaj klub imao (mozda i najbolji), odnos s navijacima, ma predobar covjek. Hvala mu za sve i sretno mu u daljnjoj karijeri
Karacic Branko

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
aj sad se smiri malo , nije ti ovo bundesliga . ruku na srce nismo ni imali bolje uprave .Lillard je napisao/la:Bola' okani se vise.
Nama je dosta seljackih uprava i ovakvih poteza. Cuj, oni jednoglasno odlucili se za smjenu, i to preko mobitela mu javili, nisu muda imali ni pozvat ga u Mostar da mu u lice kazu. Cekaju od Maribora razlog za smjenu, ali nisu ga dobili pa su ovako to napravili. I to u vrijeme blagdana...![]()
Karacic Branko
Pa zato i kazem da sam se razocarao...
Bilo je svakakvih uprava, ova se cinila jako dobra, stadion se poceo uredjivat i onda dodje ovo..
Bilo je svakakvih uprava, ova se cinila jako dobra, stadion se poceo uredjivat i onda dodje ovo..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
i sam sam ostao razočaran i dalje sam ali opet previše buke i priče oko ovoga , doće novi trener i to je to .
Žalosno je ako ti stvarno tako razmišljaš.
Pitanje jedno - tko je glavni odgovoran ako ne osvojimo naslov nakon ovog poteza?
Jel tad i ja mogu reći - doći će nova uprava jer ova mora otići?
Pitanje jedno - tko je glavni odgovoran ako ne osvojimo naslov nakon ovog poteza?
Jel tad i ja mogu reći - doći će nova uprava jer ova mora otići?
Krsticevicprimasquadra je napisao/la:i sam sam ostao razočaran i dalje sam ali opet previše buke i priče oko ovoga , doće novi trener i to je to .
-
- Kontakt:
Trener je odgovoran za rezultate. Uprava odgovorna za ekonomsko poslovanje.
A to sto je Karacic se udvarao navijacima je normalno. Jer to moze samo ojacati njegovu poziciju u klubu.
Moze te pricati sta hocete, ali Franjo i Dragan su isto bili dobri treneri i voljeni, ali niko danas neplace za njima.
A to sto je Karacic se udvarao navijacima je normalno. Jer to moze samo ojacati njegovu poziciju u klubu.
Moze te pricati sta hocete, ali Franjo i Dragan su isto bili dobri treneri i voljeni, ali niko danas neplace za njima.
I čovjek je imao super rezultate a smijenjen je.
Kao jer nije htio osvojit naslov
Zato pitam - ako ga je uprava smijenila jer im je cilj naslov, a ako novi izbor to ne uspije napraviti - tko je odgovoran za to?!
Kao jer nije htio osvojit naslov

Zato pitam - ako ga je uprava smijenila jer im je cilj naslov, a ako novi izbor to ne uspije napraviti - tko je odgovoran za to?!
- primasquadra
- Kontakt:
upravaHercUSrcu je napisao/la:I čovjek je imao super rezultate a smijenjen je.
Kao jer nije htio osvojit naslov![]()
![]()
![]()
![]()

E pitati ću te to opet ukoliko nedaj Bože ne osvojimo naslov a oni ne daju ostavku.
-
- Kontakt:
To ce biti prva uprava u istoriji fudbala koja se povukla iz kluba zbog sportskih rezultata.
Simeunovic kaze da ima ugovor jos godinu dana,nije li nedavno izasao clanak da je produzio ugovor?
Politika.. Jebli ih i Čović i Kolinda, nek se nose svi u **** materinu.
-
- Kontakt:
Zna li se koliko bi okvirno zrinjski mogao dobiti za njega?FairBet je napisao/la:Simeunovic kaze da ima ugovor jos godinu dana,nije li nedavno izasao clanak da je produzio ugovor?
Ako bi prelazio ne bi to bile velike pare, možda 700-800 tisuća eura maksimalno, jer nebi Napoli bio ovo što jest da je dovodio igrače direkt iz PL i odma ih stavljao u prvu postavu.BordoArmy88 je napisao/la: Zna li se koliko bi okvirno zrinjski mogao dobiti za njega?

Oni su skontali da Deni ima potencijala i to velikog, mlad je, ako bi se posvetio sad baš nogometu da uspije, i prestao provoditi noći u Ping Pantheru i ostalim Mostarskim noćnim klubovima, dobro dobrooo poradio na svojoj fizičkoj spremi, mislim da bi Napoli od njega mogao napraviti pristojnog igrača za Seriu A, il' bar vrlo dobrom za Seriu B.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.