Ako odu najtrofejniji trener nase lige, Osim, i trener koji je osvojio proslu sezonu, Karacic, onda to slobodno imam pravo nazvati - slabljenje Premijer lige BiH. Sa druge strane, Crnov je najbolji igrac Zrinjskog, ako ne grijesim, tako da je odmah i taj klub oslabljen, a time i liga u kojoj svakako nemamo plaho kvalitetnih igraca i trenera.aS_Roma je napisao/la:A joj joj svasta za pročitati.Batva je napisao/la:Amar Osim ode u Katar, Zrinjski otpustio trenera, a vjerovatno im ode i ponajbolji igrac, Crnov. Nema sumnje da ce biti oslabljena Premijer liga od proljeca.
Za Slobodu nimukajet, jos uvijek.
Amar Osim ako ode i Karacic znaci liga je slabija radi cega ???![]()
Bit ce manje štimanja od Osima pa vam zao sigurno sto ide![]()
Karacic prosjek od trenera mozda i bolje ime dovedu, a on ne igra fudbal niti se radi njega dolazi na stadione.
Crnov ? Zasto bi odlazak jednog igraca toliko spustio ovu ligu bas bi volio znati ?
Imat ces priliku da gledas Benku, mozda i Kelavu i ostale poznatije i bolje igrace
To sto je Sarajevo sve jace i jace, a ostali klubovi sve slabiji ne ide u prilog nasoj Ligi, nego Sarajevu. A sam kvalitet nasi klubovi pokazu igranjem utakmica u Evropi.
Cuj Benku (31) cu gledati. Odigrao malo u Nurembergu, a zatim Belgija, Hrvatska, Kina, Saudi Arabija, i onda vrhunac BiH. Kao da Sneider dolazi, ili Torres, pa eto wow.
Uostalom, nebitan mi je i on i Sarajevo, vec sam samo podijelio info za one koji nisu procitali o pomenutim trenerima, onako info vise nije na odmet. A sve to u iscekivanju vijesti o Slobodi.