FORUMAŠ GODINE 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE 2014 - DISKUSIJE
boccaccio - DukeOfWellington 41:47
rio_Ferdy88 - vedator 34:53
rio_Ferdy88 - vedator 34:53
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za finale treba ocekivati i podjelu paketa raznovrsnog sadrzajaSabinho je napisao/la:Cuj pozivaju na glasanje

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
DUke je svakako kvalitetniji forumaš od dotičnog, i bolje postove piše
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
vojvoda je par godina već najbolji forumaš duplog sportatopnik1 je napisao/la:DUke je svakako kvalitetniji forumaš od dotičnog, i bolje postove piše

naprijed rejal
Laz je da pise bolje postove...
...samo sto @boccaccio pise na jednoj temi I opcenito na jednom PDFu....pise vam I Vojvoda na Zeljinoj temi pa bujrum uporedite tamo ko pise najbolje analize I strucna misljenja, msm da ce te se dobro zaebati onda....a normalno da bi bilo bolje da pise na vise tema, al covjeku mozda I nije interesantan strani fudbal, a za teme zabavnog karaktera vjerovatno je isuvise star....pa prvi I moj stari urijetko nekad pogleda utakmicu EPL, njemacke I to je to (dobro LP uvijek gleda).... al zato domacu ligu sve moguce dostupne utakmice prati (Arena, BHRT, MojaTV)....jbg ne mozes nekom suditi na osnovu tog sto voli I sto prati, I pisati ovaj pise bolje postove kad nisi upoznat sa kvalitetom drugog...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Da ali ostatak foruma nema nikakve koristi od njegovog pisanja i analiziranja na Zeljinoj temi dok @Duke zaista odlicno pise o skoro svim sportovima. Kako vi to shvatate trebao je sa teme svakog kluba da predloze po jednog svog forumasa i logicno koji klub ima najvise forumasa njihov ce izabranik biti pobjednik.MrMuscle je napisao/la:Laz je da pise bolje postove......samo sto @boccaccio pise na jednoj temi I opcenito na jednom PDFu....pise vam I Vojvoda na Zeljinoj temi pa bujrum uporedite tamo ko pise najbolje analize I strucna misljenja, msm da ce te se dobro zaebati onda....a normalno da bi bilo bolje da pise na vise tema, al covjeku mozda I nije interesantan strani fudbal, a za teme zabavnog karaktera vjerovatno je isuvise star....pa prvi I moj stari urijetko nekad pogleda utakmicu EPL, njemacke I to je to (dobro LP uvijek gleda).... al zato domacu ligu sve moguce dostupne utakmice prati (Arena, BHRT, MojaTV)....jbg ne mozes nekom suditi na osnovu tog sto voli I sto prati, I pisati ovaj pise bolje postove kad nisi upoznat sa kvalitetom drugog...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Neandertalac
- Kontakt:
Slazem se . Ja sam recimo glasao za vojvodu upravo iz tog razloga sto je raznovrstan , i jos kao plus dodas da je ZeljovacSabinho je napisao/la:Da ali ostatak foruma nema nikakve koristi od njegovog pisanja i analiziranja na Zeljinoj temi dok @Duke zaista odlicno pise o skoro svim sportovima. Kako vi to shvatate trebao je sa teme svakog kluba da predloze po jednog svog forumasa i logicno koji klub ima najvise forumasa njihov ce izabranik biti pobjednik.MrMuscle je napisao/la:Laz je da pise bolje postove......samo sto @boccaccio pise na jednoj temi I opcenito na jednom PDFu....pise vam I Vojvoda na Zeljinoj temi pa bujrum uporedite tamo ko pise najbolje analize I strucna misljenja, msm da ce te se dobro zaebati onda....a normalno da bi bilo bolje da pise na vise tema, al covjeku mozda I nije interesantan strani fudbal, a za teme zabavnog karaktera vjerovatno je isuvise star....pa prvi I moj stari urijetko nekad pogleda utakmicu EPL, njemacke I to je to (dobro LP uvijek gleda).... al zato domacu ligu sve moguce dostupne utakmice prati (Arena, BHRT, MojaTV)....jbg ne mozes nekom suditi na osnovu tog sto voli I sto prati, I pisati ovaj pise bolje postove kad nisi upoznat sa kvalitetom drugog...

Btw ovaj Topnik1 @ je pravi troll poremeceni . Prica nesto o lobiranju , a zadnjih dvadeset postova mu je usmjereno na ne-izbor boccacia na svim mogucim temama . Kakav bolesnik ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
tvoj nik dovoljno govori o tebi. 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako je to sve sto imas da kazes , onda cu pored troll , ulizica , smeker , dodati i ogranicen ...topnik1 je napisao/la:tvoj nik dovoljno govori o tebi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Ako je to sve sto imas da kazes , onda cu pored troll , ulizica , smeker , dodati i ogranicen ...topnik1 je napisao/la:tvoj nik dovoljno govori o tebi.
Zanimljiva psihoanaliza obzirom da te nisam dvaput primijetio na forumu, kamoli imao diskusiju sa tobom.
A i šta da kažem liku koji u jednom postu em izvrijeđa me bez potrebe em iznese x neistina

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
a shvatite manijake, ovo im je jedina titula koju mogu da osvoje 

za koga glasati rio - vedator
dao sam glas Riu, al mislim da vedator zaslužuje nagradu zbog silnih uploada

dao sam glas Riu, al mislim da vedator zaslužuje nagradu zbog silnih uploada
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Šteta što nemaa nagrada za najvećeg papka u ljubavi, da se i ti nečemu obraduješjasmin10 je napisao/la:a shvatite manijake, ovo im je jedina titula koju mogu da osvoje
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
jasmin10 je napisao/la:a shvatite manijake, ovo im je jedina titula koju mogu da osvoje

1946
prije cu se ja aBd usreciti u ljubavi, nego sto cete vi vise ista osvojitishzna je napisao/la:Šteta što nemaa nagrada za najvećeg papka u ljubavi, da se i ti nečemu obraduješjasmin10 je napisao/la:a shvatite manijake, ovo im je jedina titula koju mogu da osvoje

rece lik iz Jablanice 

nemas vise od 13 godina ?Nydalen je napisao/la:rece lik iz Jablanice
- ultrassa1921
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:a shvatite manijake, ovo im je jedina titula koju mogu da osvoje

Manijaci Zeljini
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme za finale. Još samo 3 dana su do nove.
Slažem se, ne može se ovdje ništa promijeniti,
boccaccio - DukeOfWellington 44:56
rio_Ferdy88 - vedator 40:61
boccaccio - DukeOfWellington 44:56
rio_Ferdy88 - vedator 40:61
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.