Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Bude li on jedan od najvaznijih igraca, bicemo na nivou Moldavije.bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.
Spor, trom, fizicki slab, nema kondicije, nema dovoljno kreativnosti, krije se od lopte i prije svega SOTONA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja mislim da ti imas nekih licnih problema sa njim pa ga ovoliko pljujes, mozda ti je opalio zensku ili nesto slicno?Cartman je napisao/la:Bude li on jedan od najvaznijih igraca, bicemo na nivou Moldavije.bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.
Spor, trom, fizicki slab, nema kondicije, nema dovoljno kreativnosti, krije se od lopte i prije svega SOTONA!
- samoposteno
- Kontakt:
vazno je da imamo pjanica koji igra predobro u romi a u reprezentaciji jel prigusti dobije temperaturu,proljev ili povracaCartman je napisao/la:Bude li on jedan od najvaznijih igraca, bicemo na nivou Moldavije.bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.
Imam, unistio reprezentaciju za koju navijam.bulbasor je napisao/la:Ja mislim da ti imas nekih licnih problema sa njim pa ga ovoliko pljujes, mozda ti je opalio zensku ili nesto slicno?Cartman je napisao/la:Bude li on jedan od najvaznijih igraca, bicemo na nivou Moldavije.bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tino koliko sam upratio nije greske napravio za ovo vrijeme koliko je u reprezentaciji. Nije ni igrao bas puno ali ono sto je igrao pokazao je da zasluzuje poziv. Sada izvlaciti iz konteksta da nismo pobjedili otkako je on tu (ako zaboravimo Iran, Obalu slonovace, Lihtenstajn, Meksiku
) je bas smijesno. Pa moze se to okrenuti i ovako, otkako je Tino u reprezentaciji nismo propustili nijedno Svjetsko prvenstvo.
Ma koga briga ustvari za takve gluposti, momak zna igrati i ne smijemo ga otpisivati. A to da ali ce dobiti poziv ili ne, to je do selektora.

Mii smo a na nivou Moldavije jer imamo 2 boda iz 4 tekme i pregazeni smo i ponizeni protiv Izralea a jedna FUDBALSKA SILA kao sto je KIPAR nas pobjedio u sred Zenice.Cartman je napisao/la:Bude li on jedan od najvaznijih igraca, bicemo na nivou Moldavije.bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.
Ma guse ga u reprezentacijisamoposteno je napisao/la:vazno je da imamo pjanica koji igra predobro u romi a u reprezentaciji jel prigusti dobije temperaturu,proljev ili povracaCartman je napisao/la:Bude li on jedan od najvaznijih igraca, bicemo na nivou Moldavije.bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.

Precijenjen igrac, ja prvi sam ocekivao od njega da ce proigrati kada Miske ode, ali ustvari pokazalo se samo da se on krio iza Misimovica. Sada mu smetaju Medunjanin, smeta Tino, ali da je tu STilic ili neko ko jos nema pasosa (za sta je kriv naravno Safet, jer on radi u CIPSu) bilo bi to puno puno bolje itd itd..
Uglavnom nece ljudi da se pomire sa cinjenicama da smo prosjecna reprezentacija.
Pjanic je bio nas najbolji igrac na SP i jedan od boljih u kvalifikacijama. Ako si ti toliko limitiran da to ne vidis, onda je tvoj problem. U ovim kvalifikacijama los kao i svaki drugi igrac. Sve zbog ovog konja i njegovog amidze.samoposteno je napisao/la:vazno je da imamo pjanica koji igra predobro u romi a u reprezentaciji jel prigusti dobije temperaturu,proljev ili povracaCartman je napisao/la:Bude li on jedan od najvaznijih igraca, bicemo na nivou Moldavije.bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije. Niko od vas nema neki argument protiv njega (osim sto se preziva Susic), nikad niste ni pogledali nijednu utakmicu Hajduka pa da kazete kako je grozan. Inace svaki put kada je zaigrao za reprezentaciju bio je jedan od najborbenijih na terenu, iako je bio pod najvecim pritiskom javnosti.
@Calcio: Nemoj mi odgovarat, tvoje bolesne postove odavno ne citam. Sretno u finalu zlatne kante, konkurent ti je vrlo kvalitetan, ali imas sanse.

- samoposteno
- Kontakt:
ma svi navalili na susica koda je sam igro ove utakmice sto smo izgubili glupost zescabulbasor je napisao/la: Ma guse ga u reprezentaciji![]()
![]()
Precijenjen igrac, ja prvi sam ocekivao od njega da ce proigrati kada Miske ode, ali ustvari pokazalo se samo da se on krio iza Misimovica. Sada mu smetaju Medunjanin, smeta Tino, ali da je tu STilic ili neko ko jos nema pasosa (za sta je kriv naravno Safet, jer on radi u CIPSu) bilo bi to puno puno bolje itd itd..
Uglavnom nece ljudi da se pomire sa cinjenicama da smo prosjecna reprezentacija.
Besic je bio najbolji igrac na SP. U kvalifikacijama Pjanic nije igrao protiv Grcke, i gle cuda, to je mozda najbolja utakmica reprezentacije od kad postojimo. Miske-Medunjanin drzali vezni red perfektno.
Guardian kaze da je bio Pjanic. Miske je u 8 od 10 utakmica kvalifikacija bio medju najgorim na terenu.bulbasor je napisao/la:Besic je bio najbolji igrac na SP. U kvalifikacijama Pjanic nije igrao protiv Grcke, i gle cuda, to je mozda najbolja utakmica reprezentacije od kad postojimo. Miske-Medunjanin drzali vezni red perfektno.
Ako ti mislis da smo bolji bez Pjanica, onda bi ti preporucio da ides na spavanje, da se sutra dignes vrlo rano i odma nazoves doktora. Sretno.
Guardian kaže da je bolji od Nainggolana 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisi me bas razumio. Pjanic je nas najbolji vezni igrac u ovom trenutku, ali ne vrijedi onoliko koliko se pise o njemu ili ne pruza partije u reprezentaciji kakve se od njega ocekuju. On mora imati m*da da preuzme vecu odgovornost na sebe, da se ne krije iza drugih. I nemoj mi sad odgovarati kako ga guse i kako ne igra svoju poziciju. Od kako je otisao Miske ima potpunu slobodu.Cartman je napisao/la:Guardian kaze da je bio Pjanic. Miske je u 8 od 10 utakmica kvalifikacija bio medju najgorim na terenu.bulbasor je napisao/la:Besic je bio najbolji igrac na SP. U kvalifikacijama Pjanic nije igrao protiv Grcke, i gle cuda, to je mozda najbolja utakmica reprezentacije od kad postojimo. Miske-Medunjanin drzali vezni red perfektno.
Ako ti mislis da smo bolji bez Pjanica, onda bi ti preporucio da ides na spavanje, da se sutra dignes vrlo rano i odma nazoves doktora. Sretno.
Nema slobodu, nego prakticki igra krilo zbog ovog Svena idiota.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Znas li ti normalno diskutovati? Moze li neko koga ti ne simpatises biti postedjen vrijedjanja? Nisi nista uvjerljiviji ako neprestavo vrijedjas.Fakat te ne kontam.Cartman je napisao/la:Nema slobodu, nego prakticki igra krilo zbog ovog Svena idiota.
izvinjavam se zbog odstupanja od teme.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 29 dec 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ti onda utakmice gledas previse subjektivno, mislim da je Tino kriv i za to sto je Emenike otresao tvog miljenika, i za gresku onog sudije s Novog Zelanda, vjerovatno je kriv i za poplave koje su se desile, pa i za politicku situaciju u zemlji?Cartman je napisao/la:Nema slobodu, nego prakticki igra krilo zbog ovog Svena idiota.
Ovaj zasluzuje uvrede jer je u reprezentaciji zbog nepotizma. Nema obraza.samo_lijevo je napisao/la:Znas li ti normalno diskutovati? Moze li neko koga ti ne simpatises biti postedjen vrijedjanja? Nisi nista uvjerljiviji ako neprestavo vrijedjas.Fakat te ne kontam.Cartman je napisao/la:Nema slobodu, nego prakticki igra krilo zbog ovog Svena idiota.
izvinjavam se zbog odstupanja od teme.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cartmane, zajedno smo ovdje poslije Nigerije kukali zbog amaterske partije kapitena i ti sad 'ladno optuzis Tina da je sotona i da je kriv zbog ispadanja a (bivsi) kapiten ti je bezgresan...ne zaslujemo ga.
Budimo konsekventni. Fudbal je timska igra, ne moze jedan igrac biti krivac, jedino u nekim vrlo rijetkim situacijama. I Tino moze doprinijeti nasoj ekipi. Daleko od toga da je los kao sto ti govoris, ma znas ti to.

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 29 dec 2014, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
To cemo tek da vidimo.Ali i da je tako opet nema potrebe za takvim pisanjem.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Confiance, Fudo, KarlMarx, Kaunas, L-Train, signalidunapark i 59 gostiju.