Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Opet se cutnjak pali 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Cartman je bio histerično protiv Hajrovića pa nas Izetov gol odvede u Brazil.Tino Sušić zna igrat lopte,nije za prvih 11,ali dobar je igrač i zaslužuje biti među 22-23 na spisku.Šta će biti u budućnosti to ne znam.Ja mu želim sve najbolje.
Da dodam,bio sam jedan od rijetkih protiv imenovanja Sefeta za selektora i uvijek mi je bilo jasno da Pape nije trener.To vezati za Tina i ovako ga vrijeđati kao što radi ovaj papak Cartman je debilno.
Da dodam,bio sam jedan od rijetkih protiv imenovanja Sefeta za selektora i uvijek mi je bilo jasno da Pape nije trener.To vezati za Tina i ovako ga vrijeđati kao što radi ovaj papak Cartman je debilno.
@Cartman brate uz tebe sam.. momirpeh ti se nagovori momacki.. Al istrajat cemo u borbi protiv sotone 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
amorovski je napisao/la:@Cartman brate uz tebe sam.. momirpeh ti se nagovori momacki.. Al istrajat cemo u borbi protiv sotone

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Ceka da kod vas predje. Hajmo Mourinho onakve strasne igre za 'Ajduka se ne mogu tako lako previdit. Pravi naslijednik Lamparda.Zamora je napisao/la:Jeli presao u Bordo, Sevilju, Arsenal, PSGipak voli Hajduk..
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Ceka da kod vas predje. Hajmo Mourinho onakve strasne igre za 'Ajduka se ne mogu tako lako previdit. Pravi naslijednik Lamparda.Zamora je napisao/la:Jeli presao u Bordo, Sevilju, Arsenal, PSGipak voli Hajduk..

X
Ja sam reko i opet cu reci: Ja svoju qitu na panj i sikirom rezem ako ovaj predje u ligu petice. Panj obicni, jedino je Hadzic gori od njega po fudbalskom umijecu. Avdija je za njih dvoje Dani Alves!
Coronados de gloria vivamos,
To je tako.Effenberg je napisao/la:Ja sam reko i opet cu reci: Ja svoju qitu na panj i sikirom rezem ako ovaj predje u ligu petice. Panj obicni, jedino je Hadzic gori od njega po fudbalskom umijecu. Avdija je za njih dvoje Dani Alves!
A taj Hadzic Anel je fakat bruka zesca samo kad se vratimo pa ljetos hoce ga ovaj onaj....koga bolan farbas

X
Ne mogu da vjerujem da ima pojedinaca koji diskredituju Pjanića nauštrb odbrane ovog polu igrača. Čuj da nam ovakav igrač bude nosilac igre 

naprijed rejal
Ko to kazeSveti je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima pojedinaca koji diskredituju Pjanića nauštrb odbrane ovog polu igrača. Čuj da nam ovakav igrač bude nosilac igre

X
Zamora je napisao/la: Ko to kaze![]()
bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije.

naprijed rejal
- samoposteno
- Kontakt:
ma nema puna nam reprezentacija igraca koji igraju u tim klubovima pa u sadasnjem psg nema mjesta ni jedan nas reprezentativacZamora je napisao/la:Jeli presao u Bordo, Sevilju, Arsenal, PSGipak voli Hajduk..
Pocupaj obrve pa malo bolje procitaj moje zadnje postove..Sveti je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima pojedinaca koji diskredituju Pjanića nauštrb odbrane ovog polu igrača. Čuj da nam ovakav igrač bude nosilac igre
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Stara je to želja, već se pisalo da su Francuzi zainteresirani za njega i Jeana Evrarda Koussija
Francuski mediji pišu da je Bordeaux blizu dovođenja Tina Svena Sušića, Hajdukova veznjaka i nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji je bitan eksponat u poljudskom izlogu za ovaj siječanjski prijelazni rok. Stara je to želja, već se pisalo da su Francuzi zainteresirani za njega i Jeana Evrarda Koussija, napadača Bijelih iz Obale Bjelokosti
Ofenzivni vezni bio je najbolji igrač Hajduka u protekloj polusezoni, Francuzi su pratili njegove igre te su jako zadovoljni, tako da bi se transfer uistinu mogao realizirati ove zime. Prednost Sušića je ta što osim što dobro igra, dobro govori i francuski budući da je omladinsku školu prošao u redovima Standarda iz Liegea. Osim Bordeauxa, na nekim portalima spominje se i Sevilla kao interesent za 22-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine
Sa jednog Hrvatskog portala i ova je prica puno realnija nego ona od neki dan. Sta got vecina mislila o njemu sve mu najbolje zelim i da se razvije u super igraca. Mislim da bi onda sve one nase lose price o njemu otisle u drugi plan. Tino sretno.
Francuski mediji pišu da je Bordeaux blizu dovođenja Tina Svena Sušića, Hajdukova veznjaka i nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji je bitan eksponat u poljudskom izlogu za ovaj siječanjski prijelazni rok. Stara je to želja, već se pisalo da su Francuzi zainteresirani za njega i Jeana Evrarda Koussija, napadača Bijelih iz Obale Bjelokosti
Ofenzivni vezni bio je najbolji igrač Hajduka u protekloj polusezoni, Francuzi su pratili njegove igre te su jako zadovoljni, tako da bi se transfer uistinu mogao realizirati ove zime. Prednost Sušića je ta što osim što dobro igra, dobro govori i francuski budući da je omladinsku školu prošao u redovima Standarda iz Liegea. Osim Bordeauxa, na nekim portalima spominje se i Sevilla kao interesent za 22-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine
Sa jednog Hrvatskog portala i ova je prica puno realnija nego ona od neki dan. Sta got vecina mislila o njemu sve mu najbolje zelim i da se razvije u super igraca. Mislim da bi onda sve one nase lose price o njemu otisle u drugi plan. Tino sretno.
Druže ako si čovjek od riječi bojim se da ćeš uskoro ostat bez čundare, da izvinu djeca koja čitaju.Effenberg je napisao/la:Ja sam reko i opet cu reci: Ja svoju qitu na panj i sikirom rezem ako ovaj predje u ligu petice. Panj obicni, jedino je Hadzic gori od njega po fudbalskom umijecu. Avdija je za njih dvoje Dani Alves!

x
Dalo se procitati i da ce zabiti tj. nosati nas tim protiv IzrealaPelo je napisao/la:Druže ako si čovjek od riječi bojim se da ćeš uskoro ostat bez čundare, da izvinu djeca koja čitaju.Effenberg je napisao/la:Ja sam reko i opet cu reci: Ja svoju qitu na panj i sikirom rezem ako ovaj predje u ligu petice. Panj obicni, jedino je Hadzic gori od njega po fudbalskom umijecu. Avdija je za njih dvoje Dani Alves!

X
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, FerdinandF, Google Adsense [Bot], jasmin10, signalidunapark i 62 gosta.