jos sad kad vidim da su dali iz offsidea..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
naravno.. mrzim i Selju i Milana i Lazia i Torina.. ali, njih zajedno ne mrzim kao sto mrzim intera.. 
presmijesan klub!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Quaresma mogo odlucit utakmicu, i to u 94. minuti, al pogodi stativu
drag mi je igrac nenormalno, zao mi je sto nije napravio vise u karijeri
a to da je bio ofsajd kod gola, ne mogu nista reci, jer nisam vidio situaciju
drag mi je igrac nenormalno, zao mi je sto nije napravio vise u karijeri
a to da je bio ofsajd kod gola, ne mogu nista reci, jer nisam vidio situaciju
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Eto Roma na korak do scudetta
Svaka čast...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj jest mi nesto srcu drago kad ovi smradovi gube aaaa

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Luca Toni.
Bravo uprava Bayerna, doveli kloca Gomeza...ccc. A Lucio

Bravo uprava Bayerna, doveli kloca Gomeza...ccc. A Lucio
- sarajlija89
- Kontakt:
vodi palermo jbg....nije bas dobro 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- el_fenomeno
- Kontakt:
jes mi drago sto zijanise .. Volio bih da bilo ko uzme skudeto osim Intera.
jbg..mrzimo i mi vas i intera i sve ostale,osim katanje ja licno..
-Milan campione & andiamo Balotelli-
-Milan campione & andiamo Balotelli-
..Siamo l'armata Rossonera..
Odlicno fenomenalno grande....Sta reci nego fenomenalna pobijeda,cijela je ekipa odigrala herojski,protivnik ne samo da nam je bio Inter nego i sudije,mamicu ih hebem kako ne vidjoese onu trojicu igraca u ofsajdu kod gola Intera....al sreca prati hrabre.....Ona stativa u 93 minutu Intera mi je smanjilo jedno 10 godina zivota kako sam se presjeko.....jos se najezim kad se sjetim stative.....Sad samo hrabro i junacki...ostalo je jos 7 kola do kraja...ja mislim 6 pobijeda i jedan remi ce bit dovoljnoo za Scudeto....!!!!!!!!!!!!!!!
Pazite,al Inter ove sezone nece nista osvojit.....Da se malo onaj Murinjho spusti na zemlju...prepotentni kreeeeteeeennnnnn!!!!!!!!!
Zahfalio bi se svim navijacima koji su vecers dali podrskuu Romu protiv Intera...a posebno Juventusovim posto vidim da su bas navijali za Romu
heheheheheheheh
Pazite,al Inter ove sezone nece nista osvojit.....Da se malo onaj Murinjho spusti na zemlju...prepotentni kreeeeteeeennnnnn!!!!!!!!!
Zahfalio bi se svim navijacima koji su vecers dali podrskuu Romu protiv Intera...a posebno Juventusovim posto vidim da su bas navijali za Romu
Sa takvim pisnjem ni romi-ma se nebi bas dalo previse simpatija.Google je napisao/la:Odlicno fenomenalno grande....Sta reci nego fenomenalna pobijeda,cijela je ekipa odigrala herojski,protivnik ne samo da nam je bio Inter nego i sudije,mamicu ih hebem kako ne vidjoese onu trojicu igraca u ofsajdu kod gola Intera....al sreca prati hrabre.....Ona stativa u 93 minutu Intera mi je smanjilo jedno 10 godina zivota kako sam se presjeko.....jos se najezim kad se sjetim stative.....Sad samo hrabro i junacki...ostalo je jos 7 kola do kraja...ja mislim 6 pobijeda i jedan remi ce bit dovoljnoo za Scudeto....!!!!!!!!!!!!!!!
Zahfalio bi se svim navijacima koji su vecers dali podrskuu Romu protiv Intera...a posebno Juventusovim posto vidim da su bas navijali za Romuheheheheheheheh
ili u prevodu nemoj sam sebe za guzicu da ugrizes.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- _forzamilan_
- Kontakt:
lav jašin je najbolji golman svih vremena.sarajlija89 je napisao/la:ma dobar je cezar nema sta tu..i za mene je nabolji golman na svijetu trenutno..tj ove dvije sezone...iz razloga sto je gigi bio povrijedjen cesto...nema se sta tu diskutovat buffon je najbolji golman svih vremena tako da....
al ove dvije sezone nije mnogo branio..i to je to
eh kako mi je sad žao zbog onog glupog poraza protiv parme, sad je milan mogo rahat bit prvi.
sutra još jedan derbi milan-lazio. lazio nije milana dobio duuuugo, milan sutra bez dosta važnih igrača ali uvjeren sam u pobjedu moga tima.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
tekma katastrofalna , prvi pogodak za romu poslije greske cesara , izjednacenje intera poslije akcije u kojoj je militto bio u offsisde , drugi pogodak za romu poslije greske lucia glupo izbija loptu ona pada tadeiu na sut ali lopta dolazi do tonia a on majstorski salje loptu u mrezu , pored one stative na kraju tekme inter imao jos dva pogodjena okvira ali tekma losa ni jedna ekipa nije napravila dvije smisljene i uigrane akcije sve je bilo na igru u sredini sa puno prekrsaja sa puno glume , nervoze i sa veoma losim sudijom. sve u svemu nije bilo za gledanje , cestitam romi na pobjedi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svaka cast za pobjedu....naprijed roma,
imate moju podrsku
daj Boze pa da osvojite skudeto
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Evil Genius
- Kontakt:
je - bo - te
nakon ofsajda i gola intera izaso sam van jer nisam mogo gledat tekmu dalje - dolazim kuci, provjeravam rezultat (poprilicno alkoholiziran jer sam proveo vece uz dosta lose vino i zabranio sam drustvu da govori o utakmici i rezultatu) i vidim da ga je simulacioni zabio . . . pa covjece ne mogu da vjerujem, ne znam stvarno sta se desavalo u zadnjih 20-ak minuta al' ono sto sam vidio je da je roma igrala junacki protiv trenutno najjaceg tima u italiji i protiv sudija
prvo poluvrijeme smo ih rasuli, drugo se povukli i eto provukli i ne mogu opisat kolko sam sretan zbog ove pobjede . . . hvala juventinima koji su bili uz nas protiv intera, hvala ranieriju, hvala toniju, hvala de rossiju - il capitano futuro, zivotinja, ikona
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Roma se vraća u Ligu prvaka, a sad titula je jako blizu, treba iskoristiti priliku
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Evil,bolje sto nisi gledao tih poslednjih 20 minuta..ja sam hebo i sudije i sve kako mogu onako navlacit za inter....dva cisto ofsajda Interovim igracima nisu svirali...kivu je zasluzio crveni karton kod udaranja Tonija na zemlji namijerno...onda Milito u 93 minutu je strefioo stativu....!!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
ma brate evo gledam klipove i intervjue i ne mogu da vjerujem kakve su nepravde radjene protiv rome, prvo onaj ofsajd kod gola je bio ocigledan ko bayernov protiv fiorentine (malo sam pretjero al' je bio ocigledan), pa onda penal nad brighijem je komotno mogo bit sviran, motta, samuel il' prodana dusa chivu su mirne duse mogli dobit crvene kartone - najgore je sto ovo nije prvi put da se to desava, 5 **** godina gledam kako se inter provlaci kod sudija, ovaj klip to fino pokazuje mesari !
u scudetto vjerujem vise no ikad al' brate ako ga i ne osvojimo pokazali smo ko smo i sta smo
ljubav - strast - roma
u scudetto vjerujem vise no ikad al' brate ako ga i ne osvojimo pokazali smo ko smo i sta smo
ljubav - strast - roma
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 28 mar 2010, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Nevjerovatno kako Inter gubi pred svaki mec u LP.
Ima sad da raznesu CSKA.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ja sam jedan od rijetkih koji je vijerovao da Roma moze i na -11bodova da se vrati u borbu za Scudeto...cak sam i na ovom forumu piso i na drugim gdje ima vise fanova Rome....al sad i kad ne bi osvojili Scudeto pokazali smo,da smo najbolji Italiajnski klub,klub koj nema ni jednu mrlju u svojoj histori,svaku smo pobijedu zasluzeno izborili na terenu a ne pored terena i da neko drugi pobijedjuje za nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.