SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Mene niko ne želi ovakvog arogantnog u svom timu, osim naravno moje sadašnje ekipe. 
Moje pretpostavke:
Formula
Joint FC
Jedinstvo.M
Heroji
Red Bavarian
Delfin
Mislih.U
Cekicari
Formula
Joint FC
Jedinstvo.M
Heroji
Red Bavarian
Delfin
Mislih.U
Cekicari
Tesko brate,nema nam Papilona,nas mozes odpisati.hordas77 je napisao/la:Moje pretpostavke:
Formula
Joint FC
Jedinstvo.M
Heroji
Red Bavarian
Delfin
Mislih.U
Cekicari
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Vrijeme parova za kup
Birmingham-Arsenal 16:00-17:45
Hull-Fulham 16:00-17:45
Marseille-Bordeaux(kup) 20:50-22:35
AS Roma-Inter 18:00-19:45
Bayern-Stuttgart 15:30-17:15
Leverkuzen-Schalke 18:30-20:15
Malaga-Tenerife 18:00-19:45
Produzeci:
Chelsea-Aston Villa 16:00-17:45
Palermo-Bologna 20:45-22:30
Hertha-Dortmund 15:30-17:15
Mallorca-Barcelona 20:00-21:45
Birmingham-Arsenal 16:00-17:45
Hull-Fulham 16:00-17:45
Marseille-Bordeaux(kup) 20:50-22:35
AS Roma-Inter 18:00-19:45
Bayern-Stuttgart 15:30-17:15
Leverkuzen-Schalke 18:30-20:15
Malaga-Tenerife 18:00-19:45
Produzeci:
Chelsea-Aston Villa 16:00-17:45
Palermo-Bologna 20:45-22:30
Hertha-Dortmund 15:30-17:15
Mallorca-Barcelona 20:00-21:45
Lijepe kup utakmice : imaju svi želju za dokazivanjem 
Jesam majstor pogodio Birmingham-Arsenal 1.1 i tako Formula vodi 1:0 i na pragu je jos jednoga iznenadjenja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pogodila sam i ja, al je pogodio i ovaj protivnicki igracDevil je napisao/la:Jesam majstor pogodio Birmingham-Arsenal 1.1 i tako Formula vodi 1:0 i na pragu je jos jednoga iznenadjenja.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
bravo majstore!!!!!!!!!!!!Devil je napisao/la:Jesam majstor pogodio Birmingham-Arsenal 1.1 i tako Formula vodi 1:0 i na pragu je jos jednoga iznenadjenja.
LFC je napisao/la:bravo majstore!!!!!!!!!!!!Devil je napisao/la:Jesam majstor pogodio Birmingham-Arsenal 1.1 i tako Formula vodi 1:0 i na pragu je jos jednoga iznenadjenja.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Čini mi se da je Stolac već osigurao pobjedu...Vodimo 3-1...Bravo Lejla... 
- __Liedson__
- Kontakt:
Mislioci ispadaju...
Opet taj Crazy Legs

Opet taj Crazy Legs
nesto sam skontao...nikada necu igrati prvi ove kup tekme...desavaju se slucajevi da se copy neki rezultati,tako da moja prognoza nema nikakvog smisla
moj prijedlog je da e stavljaju razlicite tekme...zasto? ev npr sad je rezultat 1-0 ,lupam,i ostala jedna tekma...i ja i drugi prtivnik odigramo isti rez....dakle nema smisla dalje cekati jer ni moj ni njegov rez ne vrijede ....ako ja pogodim pogodit ce i on
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nema veze buraz dok vodimo necemo se ljutiti.johnnyHZ je napisao/la:nesto sam skontao...nikada necu igrati prvi ove kup tekme...desavaju se slucajevi da se copy neki rezultati,tako da moja prognoza nema nikakvog smislamoj prijedlog je da e stavljaju razlicite tekme...zasto? ev npr sad je rezultat 1-0 ,lupam,i ostala jedna tekma...i ja i drugi prtivnik odigramo isti rez....dakle nema smisla dalje cekati jer ni moj ni njegov rez ne vrijede ....ako ja pogodim pogodit ce i on
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Evo BackSpace 100% regularno vrijeme 0-0, sada gledam sto se tice produzetaka sada je 1-1, ali zeznuto....Palermo-Bologna 2-1 da hoce tako ostati ilida Bologna izjednaci onda bi mi vodili xD
a nee neljutim se ja baDevil je napisao/la:Nema veze buraz dok vodimo necemo se ljutiti.johnnyHZ je napisao/la:nesto sam skontao...nikada necu igrati prvi ove kup tekme...desavaju se slucajevi da se copy neki rezultati,tako da moja prognoza nema nikakvog smislamoj prijedlog je da e stavljaju razlicite tekme...zasto? ev npr sad je rezultat 1-0 ,lupam,i ostala jedna tekma...i ja i drugi prtivnik odigramo isti rez....dakle nema smisla dalje cekati jer ni moj ni njegov rez ne vrijede ....ako ja pogodim pogodit ce i on
evo devil,drugim golom marseja pobjedjujemo upravo zbog ovoga gore napisanog jer rezultat 2-1 imaju jedan nas i jedan njihov igrac
tako da teoretski rez moze biti ili 1-0 ili 2-1
znaci POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

znaci POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Nista ni od produzetaka i tu je 0-0, Palermo poveo 3-1...Idemo penali xD...Ajde golmane da te vidimo sad 
ev novog iznenadjenja mumija, na produzetke pobjeda 3-2 protiv heroja... zavidovicaninu bez tebe smo jaci 
pojacao si nam ekipu odlaskom!

pojacao si nam ekipu odlaskom!
pobjeda s igracem manje i to na produzetkeaddebisi je napisao/la:ev novog iznenadjenja mumija, na produzetke pobjeda 3-2 protiv heroja... zavidovicaninu bez tebe smo jaci
pojacao si nam ekipu odlaskom!![]()
nema veze heroji su super bez igraca manje igrali
cestitam na pobjedi
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Ajd mars xD.....Evo i mi smo prosli sad na penale, dabogda protiv vas igrali pa da popusite xDaddebisi je napisao/la:ev novog iznenadjenja mumija, na produzetke pobjeda 3-2 protiv heroja... zavidovicaninu bez tebe smo jaci
pojacao si nam ekipu odlaskom!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.