Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
Vala nemam želje da je slavim. Idem sa nekim jaranima i jaranicama u stan, ali nekako bih najradije ostao kući i te pare potrošio na grickalice i sokove i uzeo gledati neke filmove.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Marsal
- Kontakt:
Hvala kralju na lijepim rijecima. Abd kad budem dolazio u Sarajevo vizu ganjat popicemo stogod.Curry je napisao/la:Marsale,podrzavam tvoju odluku i ponosim se tobom. Sretan je ko te ima za prijatelja i ja bih isto uradio. Zovi na pivu u johnny nekad
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nova godina-najvece razocarenje u godini.
Oni sto odu negdje ne provedu se kako zele, tj. imaju prevelika ocekivanja pa im u tome prodje vecer u nista dok oni sto ostanu doma syebavaju se zato sto su ostali doma.
http://www.tarzanija.com/69-novogodisnj ... a-tarzane/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni sto odu negdje ne provedu se kako zele, tj. imaju prevelika ocekivanja pa im u tome prodje vecer u nista dok oni sto ostanu doma syebavaju se zato sto su ostali doma.
http://www.tarzanija.com/69-novogodisnj ... a-tarzane/" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato spustis ocekivanja, i ne moze te nista razocarati ili iznenaditi.
Svima mrsko, al svi idu negdje. Tako i ja. Trazili neku vikendicu, kucu bilo sta i nea nista... Sad ko svake godine izac i gotovo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Gubi ng draz kakvu je imala prije kad se mjesec dana prije pricalo gdje ces sta ces kako ces i jedva cekas da dodjeshzna je napisao/la:Vala nemam želje da je slavim. Idem sa nekim jaranima i jaranicama u stan, ali nekako bih najradije ostao kući i te pare potrošio na grickalice i sokove i uzeo gledati neke filmove.
Marsale dogovoreno
Mi nadjemo prazan prostor (prazna zgrada, bivsi kafic bio i ima 4 sprata) 6-7 nas, 100KM sprat. Trebalo biti trebi na ostala 3 sprata makar 40 i qrac.Goalgetter je napisao/la:Zato spustis ocekivanja, i ne moze te nista razocarati ili iznenaditi.
Taj covjek sto iznajmljuje se predomisli i otkaci nas sve 4-5 dana prije nove a ostalo sve puno
Nije ni pocela 2015. a vec grozna
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ko i zadnjih par novi, sa curom kod jarana i njegove cure (zene sad ) tamam nas 4 i kuca na dva sprata
njem jedan meni jedan..
kak' ce bit, pijes yebes, pijes yebes, pijes yebes, kad ne mognem vise pit boli me tuki necu onda moci ni yebat
u subotu me ocekuju kuci kad dodjem seb
kak' ce bit, pijes yebes, pijes yebes, pijes yebes, kad ne mognem vise pit boli me tuki necu onda moci ni yebat
u subotu me ocekuju kuci kad dodjem seb
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Goalgetter
- Kontakt:
Poznato mi je to.Otelo je napisao/la:Mi nadjemo prazan prostor (prazna zgrada, bivsi kafic bio i ima 4 sprata) 6-7 nas, 100KM sprat. Trebalo biti trebi na ostala 3 sprata makar 40 i qrac.Goalgetter je napisao/la:Zato spustis ocekivanja, i ne moze te nista razocarati ili iznenaditi.
Taj covjek sto iznajmljuje se predomisli i otkaci nas sve 4-5 dana prije nove a ostalo sve puno![]()
Nije ni pocela 2015. a vec grozna
Ja sreca, imamo jedan dom ovdje od Mjesne zajednice, i njega svake godine iznajmimo, bude nas 20-25, sve sam organizujes, pa ne moramo iznajmljivati neke prostore, stanove i tako to, pa strepis hoce li te zayebati.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Trebao s curom,ali ybg ode ona u Budvu,moze ona heh,imao jos par opcija s jaranima,ali znam da ce se oni napit napusit i sta sve ne,a ja ne pijem,tako da ce mi u najavi biti dosadno slusati neke njihove gluposti sto su njima smjesne a meni
ybg,tako sam odlucio kuci ostati,ionako prazan stan,uzet jednu jumbo picu,grickalica,sokova,zayebancija i gledat filmove,u 00:00 izaci ispred zgrade popalit sto imam(ako nista tu sam se dobro spremio) i oko 1 na spavanac

Manijaci Zeljini
Ma i ovo smo organizirali nekako sa vrata na nos
Koji sam baksuz ostat cu uz serije, a i bolje i to nego da gledam kako se zvalje u ponoc
Pa tebi je super

Koji sam baksuz ostat cu uz serije, a i bolje i to nego da gledam kako se zvalje u ponoc
Pa tebi je super
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hahahah, kao da sam ja pisao ovaj dio postaGoalgetter je napisao/la:Poznato mi je to.Otelo je napisao/la:Mi nadjemo prazan prostor (prazna zgrada, bivsi kafic bio i ima 4 sprata) 6-7 nas, 100KM sprat. Trebalo biti trebi na ostala 3 sprata makar 40 i qrac.Goalgetter je napisao/la:Zato spustis ocekivanja, i ne moze te nista razocarati ili iznenaditi.
Taj covjek sto iznajmljuje se predomisli i otkaci nas sve 4-5 dana prije nove a ostalo sve puno![]()
Nije ni pocela 2015. a vec groznaZato treba imati plan B.
Ja sreca, imamo jedan dom ovdje od Mjesne zajednice, i njega svake godine iznajmimo, bude nas 20-25, sve sam organizujes, pa ne moramo iznajmljivati neke prostore, stanove i tako to, pa strepis hoce li te zayebati.
ZZ
Tebi djevojka sama ode na Čolin koncert,pa sada u Budvuultrassa1921 je napisao/la:Trebao s curom,ali ybg ode ona u Budvu,moze ona heh,imao jos par opcija s jaranima,ali znam da ce se oni napit napusit i sta sve ne,a ja ne pijem,tako da ce mi u najavi biti dosadno slusati neke njihove gluposti sto su njima smjesne a meniybg,tako sam odlucio kuci ostati,ionako prazan stan,uzet jednu jumbo picu,grickalica,sokova,zayebancija i gledat filmove,u 00:00 izaci ispred zgrade popalit sto imam(ako nista tu sam se dobro spremio) i oko 1 na spavanac
![]()
previse dopustas
- Goalgetter
- Kontakt:
Rahatluk.moj uzor-S.G je napisao/la:Hahahah, kao da sam ja pisao ovaj dio postaGoalgetter je napisao/la: Ja sreca, imamo jedan dom ovdje od Mjesne zajednice, i njega svake godine iznajmimo, bude nas 20-25, sve sam organizujes, pa ne moramo iznajmljivati neke prostore, stanove i tako to, pa strepis hoce li te zayebati.
To i ja upratih,sto i tebe ne povede? I kakvi su ti to jarani ako su ti dosadni ?arelinho je napisao/la:Tebi djevojka sama ode na Čolin koncert,pa sada u Budvuultrassa1921 je napisao/la:Trebao s curom,ali ybg ode ona u Budvu,moze ona heh,imao jos par opcija s jaranima,ali znam da ce se oni napit napusit i sta sve ne,a ja ne pijem,tako da ce mi u najavi biti dosadno slusati neke njihove gluposti sto su njima smjesne a meniybg,tako sam odlucio kuci ostati,ionako prazan stan,uzet jednu jumbo picu,grickalica,sokova,zayebancija i gledat filmove,u 00:00 izaci ispred zgrade popalit sto imam(ako nista tu sam se dobro spremio) i oko 1 na spavanac
![]()
![]()
![]()
previse dopustas![]()
- ultrassa1921
- Kontakt:
a ybg kume,zove ona mene,ali odakle mi kes za budvu hahhaahah,al vjerujem joj dovoljno,dobra je ,slusaarelinho je napisao/la:Tebi djevojka sama ode na Čolin koncert,pa sada u Budvuultrassa1921 je napisao/la:Trebao s curom,ali ybg ode ona u Budvu,moze ona heh,imao jos par opcija s jaranima,ali znam da ce se oni napit napusit i sta sve ne,a ja ne pijem,tako da ce mi u najavi biti dosadno slusati neke njihove gluposti sto su njima smjesne a meniybg,tako sam odlucio kuci ostati,ionako prazan stan,uzet jednu jumbo picu,grickalica,sokova,zayebancija i gledat filmove,u 00:00 izaci ispred zgrade popalit sto imam(ako nista tu sam se dobro spremio) i oko 1 na spavanac
![]()
![]()
![]()
previse dopustas![]()
@cury nisu dosadni trijezni,ali znas i ti kako je kad se neko napije pa ubija pricom
Manijaci Zeljini
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A i sanj'o da ga je prevarilaarelinho je napisao/la:Tebi djevojka sama ode na Čolin koncert,pa sada u Budvuultrassa1921 je napisao/la:Trebao s curom,ali ybg ode ona u Budvu,moze ona heh,imao jos par opcija s jaranima,ali znam da ce se oni napit napusit i sta sve ne,a ja ne pijem,tako da ce mi u najavi biti dosadno slusati neke njihove gluposti sto su njima smjesne a meniybg,tako sam odlucio kuci ostati,ionako prazan stan,uzet jednu jumbo picu,grickalica,sokova,zayebancija i gledat filmove,u 00:00 izaci ispred zgrade popalit sto imam(ako nista tu sam se dobro spremio) i oko 1 na spavanac
![]()
![]()
![]()
previse dopustas![]()
K'o i svake godine, kući biti. Gledati gluposti na TV-u, igrat igrica i čekati 00:00 i vatromet, to malo gledat i ako bude kakva dobra NBA tekma čekati je a ako ne bude ići spavati. Pravo zanimljivo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Aha tooo ma ne znam drug. Moji su vala i pijani zanimljivi.
Ljudi jedno kratko pitanje.Jel ima kakav bus, kombi ili nesto da vozi na Jahorinu 
Zadnji put kada sam bio uzbudjen za novu godinu imao sam jedno 5-6 godina i vjerovao sam u tu magiju novogodisnje noci. Ocekivao sam jos starca u crvenom koji leti u sankama po svijetu, loce mlijeko, kekse i djeli djeci poklone... Kako je to reko lijep posao. Nisam tada imao imao pretstavu koliki je taj svijet i da je debeli samo marketinski trik jedne ogromne korporacije. Eh, pa onda kicenje jelke i buljenje u one svecice. Pa jedva docekano 12 sati, prskalice i fol filmski maraton na HRT1 gdje zaspis nakon 15 minuta posle odbrojavanja. Ali zato ustanes u 7 buljenje ispod jelke imali sta. E onda paljenje ponovo HRT1 ili HRT2 i gledanje onih boljih crtanih filmova sto su pustali kao i djecijih filmova, komedija i tako cijeli dan uz igru sa vrsnjacima.
I to je bilo to, djeciji praznik...
Danas, kada se malo starije ipak dosadan i besmislen praznik. Vole ga oni kojima treba povod da se nalocu. Onima bez povoda besposlicarima kao meni to je svaki dan. Cak pojavom interneta i taj filmski maraton na TVu je izgubio znacaj. E sada situaciju jedino mjenja ako imas sta da opalis a dace ti samo tada u toj ludoj noci jel ovih dana glumi majku Terezu. Oni sto idu za docek da gledaju vatromet gdje uz to rizikuju neku povredu jel napaljeni klinci bez roditeljskog nadzora bacaju petarde na svakih pola metra su posebna vrsta pacijenta. Mogu shvatiti za Pravoslavnu kada se ispred crkve kuva vino i rakija gdje se grijes za dzabe ali ovu medjunarodnu bez toga zivotnog energenta nista.
Ove godine ima da tucem Stronghold Crusander cijeli dan, posle okrenem dva-tri broja, stare seme ako zele kucnu atmosferu uz vino za dvoje. E ako se uzme da su dve u srecnoj vezi i da sa svojim konjima jedva cekaju separe u nekom klubu a ova treca me ocima gledat ne moze, male su sanse da se ogrebem za snosaj uz vatromet vani. U drugom slucaju vino cu da popijem sam, uz litru rakije, i jos po koje pivo... Nastavim tuci Stronghold a posle 12 LOTR cijelu trilogiju prvi put ove godine.
I to je bilo to, djeciji praznik...
Danas, kada se malo starije ipak dosadan i besmislen praznik. Vole ga oni kojima treba povod da se nalocu. Onima bez povoda besposlicarima kao meni to je svaki dan. Cak pojavom interneta i taj filmski maraton na TVu je izgubio znacaj. E sada situaciju jedino mjenja ako imas sta da opalis a dace ti samo tada u toj ludoj noci jel ovih dana glumi majku Terezu. Oni sto idu za docek da gledaju vatromet gdje uz to rizikuju neku povredu jel napaljeni klinci bez roditeljskog nadzora bacaju petarde na svakih pola metra su posebna vrsta pacijenta. Mogu shvatiti za Pravoslavnu kada se ispred crkve kuva vino i rakija gdje se grijes za dzabe ali ovu medjunarodnu bez toga zivotnog energenta nista.
Ove godine ima da tucem Stronghold Crusander cijeli dan, posle okrenem dva-tri broja, stare seme ako zele kucnu atmosferu uz vino za dvoje. E ako se uzme da su dve u srecnoj vezi i da sa svojim konjima jedva cekaju separe u nekom klubu a ova treca me ocima gledat ne moze, male su sanse da se ogrebem za snosaj uz vatromet vani. U drugom slucaju vino cu da popijem sam, uz litru rakije, i jos po koje pivo... Nastavim tuci Stronghold a posle 12 LOTR cijelu trilogiju prvi put ove godine.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!