KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2014 - DISKUSIJE
Ovaj Curry se je vec kandidovao za kantu 2015. Ima ga na svakoj temi a nista pametno da napise.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Anthony davis is that you ?Sveti je napisao/la:Virtualov šegrt, šta ti je tu čudno.Papastathopoulos je napisao/la:ko je ovaj @curry oltar te ****, za 4 dana 350 postova ?
Curry je napisao/la:Anthony davis is that you ?Sveti je napisao/la:Virtualov šegrt, šta ti je tu čudno.Papastathopoulos je napisao/la:ko je ovaj @curry oltar te ****, za 4 dana 350 postova ?

harishp ko Duncan

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Curry je napisao/la:Anthony davis is that you ?Sveti je napisao/la: Virtualov šegrt, šta ti je tu čudno.![]()
![]()
![]()
jao što me nasmija
![]()
harishp ko DuncanKad se ti vracas? Falis u odbrani
Znaš mene. Samo me playoff zanima.Curry je napisao/la: Kad se ti vracas? Falis u odbrani
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Odlika velikih igraca + ne cupas obrve
respect for you 

Reče čovjek kojem su Banovići drugi dom.Cartman je napisao/la:Saurman konstantan ko United pod Fergusonom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakve to veze ima sa izborom zlatne kante momcino?Saurman je napisao/la:Reče čovjek kojem su Banovići drugi dom.Cartman je napisao/la:Saurman konstantan ko United pod Fergusonom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako nema,pa ti bi trebao biti među prvim kandidatima za ovu prestižnu nagradu.Cartman je napisao/la:Kakve to veze ima sa izborom zlatne kante momcino?Saurman je napisao/la:Reče čovjek kojem su Banovići drugi dom.Cartman je napisao/la:Saurman konstantan ko United pod Fergusonom.
A eto ipak nisam, dok ti jesi svake godine.Saurman je napisao/la:Kako nema,pa ti bi trebao biti među prvim kandidatima za ovu prestižnu nagradu.Cartman je napisao/la:Kakve to veze ima sa izborom zlatne kante momcino?Saurman je napisao/la:
Reče čovjek kojem su Banovići drugi dom.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Meni ste obojica iskreno cool i kvalitetni forumasi,takvi se ne bi trebali svadjati.
Zato ovo glasanje i nema veze sa realnošću.Cartman je napisao/la: A eto ipak nisam, dok ti jesi svake godine.
Ne bih se bas slozio saurmane. Mozda ti ne zasluzujes biti ovdje,ali ovom haretu treba dati 4 kante.
Ovaj post je napisao anthony davis. Ukoliko zelis da ga procitas,moras pocupati obrve
Lik me stavio na listu ignoriranih,a realno svi znamo da ga zanima sta pisem i da procita na kraju. Kakva botina 

Barem nisam feminiziran 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.