Mislim da se ovaj put i Meša nešto pita, tj. napokon bi iz 5 godina pasive, prešli u aktivno vrbovanje igrača. Bar mi se tako čini iz njegove priče, Savez treba da posluži samo kao servis na relaciji selektor-igrač.rishaaa je napisao/la:Znajući naš savez biće to novi dokaz nesposobnostiMartiću želimo puno sreće u nastavku karijere,samo čekam taj naslov
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
-
SjeverniVjetar
Izgleda da nije nastupao za Svicu, znaci samo drzavljanstvo srediti, dati pasos i moze igrati za nas.
gledao sam ga protiv Zuke, proslo kolo, dobar, mozda medju najboljim na trenu, do negdje pred poluvrijeme, kada se povrijedsio.
Dosta ostar, a ima i brzine...bez pretjerivanja , na nivou Mujdze.
gledao sam ga protiv Zuke, proslo kolo, dobar, mozda medju najboljim na trenu, do negdje pred poluvrijeme, kada se povrijedsio.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo sto jos ne vidim da je on standardan u Veroni (ne znam do cega je) ali treba ga kaparisati.
Povreda, slično kao Mujdža, jednu igra pa pet ne igra.Goalgetter je napisao/la:Samo sto jos ne vidim da je on standardan u Veroni (ne znam do cega je) ali treba ga kaparisati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
SjeverniVjetar
Ma standardan je ,nego ga povrede muce, pa pauzira par kola. Proslu tekmu se povrijedio pred kraj poluvremena.Goalgetter je napisao/la:Samo sto jos ne vidim da je on standardan u Veroni (ne znam do cega je) ali treba ga kaparisati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicno, taman selektor nece biti na mukama, jednom Martic igra, jednom Mujdza.Virtu4l je napisao/la:Povreda, slično kao Mujdža, jednu igra pa pet ne igra.Goalgetter je napisao/la:Samo sto jos ne vidim da je on standardan u Veroni (ne znam do cega je) ali treba ga kaparisati.
Dobro,malo je bilo pretjerivanja,Mujdza je boljiSjeverniVjetar je napisao/la:Izgleda da nije nastupao za Svicu, znaci samo drzavljanstvo srediti, dati pasos i moze igrati za nas.![]()
Sto se tice Martica,tu je sve jasno,liga i klub za koji igra njegova su referenca.Drruga stvar bi bila da mi imamo 30 igraca koji igraju u ligama petice,na zalost nemamo ni 23 zato trebamo kupiti sve koje imamo.
Jel Martić može igrati odmah čim dobije BiH pasoš (vjerovatno ga nema - pasoš)
, jer koliko vidim nije igrao ni za jednu repku do sad?
Jednostavnije ne mora li čekati dozvole FIFE/UEFE?
-
SjeverniVjetar
Pogledaj ga, ja sam se bas iznenadio...brzina, agresivnost, a i dosta ga cijene.Rusilac je napisao/la:Dobro,malo je bilo pretjerivanja,Mujdza je boljiSjeverniVjetar je napisao/la:Izgleda da nije nastupao za Svicu, znaci samo drzavljanstvo srediti, dati pasos i moze igrati za nas.![]()
Dosta ostar, a ima i brzine...bez pretjerivanja , na nivou Mujdze.![]()
Sto se tice Martica,tu je sve jasno,liga i klub za koji igra njegova su referenca.Drruga stvar bi bila da mi imamo 30 igraca koji igraju u ligama petice,na zalost nemamo ni 23 zato trebamo kupiti sve koje imamo.
Zao mi samo sto Hajdukovog talenta, Avdiju, nece Meša pozvat kad Martic aBd dobije papire..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Mislim da moze igrati odmah.Padovan je napisao/la:Jel Martić može igrati odmah čim dobije BiH pasoš (vjerovatno ga nema - pasoš), jer koliko vidim nije igrao ni za jednu repku do sad?
Sve koji vrijede treba pozvati,kaparisati i kasnije prema formi i potrebama.Bitno je da uvijek imamo širok izbor igraca.
Nadam se da ce do marta i utakmice sa Austrijom da bude barem jedan novi igrac, a ovi sto treba da sređuju papire neka krenu na vrijeme a i da se isti kontaktiraju na vrijeme.
Vrancic, Martic, Arslanagic, ... i ostali sa paprima.
Vrancic, Martic, Arslanagic, ... i ostali sa paprima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nadam se da će Meša tražit' prijateljski meč gdje će isprobat' potencijalne reprezentativce, dakle oni najbolji da ne igraju
mislim da bi to bio dobar potez 
Treba kaparisati tog Martića, jer sa Mujdžom se od Francuske nikad ne zna... 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja mislim da sa nasim drzavljanstvom moze igrati samo prijateljske utakmice dok za takmicarske treba dozvola iz fifeRusilac je napisao/la:Mislim da moze igrati odmah.Padovan je napisao/la:Jel Martić može igrati odmah čim dobije BiH pasoš (vjerovatno ga nema - pasoš), jer koliko vidim nije igrao ni za jednu repku do sad?
Sve koji vrijede treba pozvati,kaparisati i kasnije prema formi i potrebama.Bitno je da uvijek imamo širok izbor igraca.
http://instagram.com/p/veQ9x6shrm/
Ivan je vatren vatreni
Mislim da mu srce kuca za Bosnom ko Haretu za Burundijem, ali hajd vjdjećemo šta ce da bude, rezerva smo opet... nije da nismo navikli.
Ivan je vatren vatreni
Mislim da mu srce kuca za Bosnom ko Haretu za Burundijem, ali hajd vjdjećemo šta ce da bude, rezerva smo opet... nije da nismo navikli.
Ma kakvi, on je patriota kao i Sunjic.Sheyi je napisao/la:http://instagram.com/p/veQ9x6shrm/
Ivan je vatren vatreni![]()
Da se razumijemo, boli me qurac je li patriota. Ali me iritiraju ove pateticne price da njemu nesto kuca srce za BiH, a tih prica ce bit, kao sto ih je bilo za Izeta i Medunjanina, a svi znamo pravu istinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
samoposmatram
- Kontakt:
Za Virtu4la. Citiras Boasa koji koristi Polar. Zoves Polar obicnu glupost. Da si jadan malo je reci.
Da znas Man City koristi Polar vec 10 godina, ali nek si ti pametniji od svih strucnjaka profesionalnog fudbala.
Da znas Man City koristi Polar vec 10 godina, ali nek si ti pametniji od svih strucnjaka profesionalnog fudbala.
hebe mi se za srce ako imam izbor izmedju njega i Avdije iz Hajduka ili Anel iz Sturma nemam ja nista od njih sto igraju srcem..Nek igra profesionalno i to je toCartman je napisao/la:Ma kakvi, on je patriota kao i Sunjic.Sheyi je napisao/la:http://instagram.com/p/veQ9x6shrm/
Da se razumijemo, boli me qurac je li patriota. Ali me iritiraju ove pateticne price da njemu nesto kuca srce za BiH, a tih prica ce bit, kao sto ih je bilo za Izeta i Medunjanina, a svi znamo pravu istinu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pusti to, Seferovic ima ljiljane na zidu pa Svicarci sad uzivaju u njegovim igrama, nismo mi...a boli njih kita je li on igra srcem il nogama za njih..Sheyi je napisao/la:http://instagram.com/p/veQ9x6shrm/
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, General505, HariTz, MiranGlasnic, perun, Zgemboo89, Zglavkar i 34 gosta.