Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Ako ode u Bordo sljedeca stanica mu je Arsenal posto Wenger voli da kupuje panjeve iz Francuske pogotovo jos ako ne rijesi pitanje DMF, a Tinki je igrac za sve pozicije na terenu
.

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
pa lik je bio na probi u jednom raspalom hajduku i cini mi se da prvi put nije ni prošao probu.
sutnut iz belgije, eto o kakvom se igraču radi.
Znaci sad je u stampanom izdanju. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Uvijek je i bilo u štampanom izdanju
Izgleda da ćemo ponovo aktivirati medicinsko osoblje na temi ako ovo bude istina,

Izgleda da ćemo ponovo aktivirati medicinsko osoblje na temi ako ovo bude istina,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek je SusiC pa makar bio i Mateo, u inat zgubidanima.
Neznam samo kako vam ne dosadi prebacivat iz supljeg u prazno, ovim nekim sto se kontaju kao ozbiljni forumasi.
Neznam samo kako vam ne dosadi prebacivat iz supljeg u prazno, ovim nekim sto se kontaju kao ozbiljni forumasi.
Sergej Barbarez je pobio te predrasude i u poznim godinama postao najbolji strijelac Bundes Lige i legenda reprezentacije, to sto ti navodis nemora nista znacit, a momak je jos uvjek mlad i ima snasu da kao najbolji igrac prosjecnog Hajduka ode u neki prosjecan evropski klub.jasmin10 je napisao/la:pa lik je bio na probi u jednom raspalom hajduku i cini mi se da prvi put nije ni prošao probu.

Tino Sušić, nouvelle Safet, arrivee en France

Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Da, tako kažu. Samo sto niko ne može doći do stampanog izdanja. Vjerovatno pod rubrikom karikature:)Cartman je napisao/la:Znaci sad je u stampanom izdanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Je li ono Rizah bio 'Francuz'? Daj se javi, efendija, i riješi dileme. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jedan od nosilaca igre ne znaci glavni nosioc igre. Vjerujem da znas to, ali rekoh da i ja jos jednom ponovim.Sveti je napisao/la:Zamora je napisao/la: Ko to kaze
bulbasor je napisao/la:Kako ce samo Cartman i ostala ekipa pljuvaca na ovoj temi pisati kada Tino za par godina postane jedan od nosioca igre reprezentacije.
Da ti bude jos jasnije, koliko ja procitah, pise ZA PAR GODINA. Kada dodas Salihovicu, Medunjaninu, Ibisevicu, Dzeki, pa i Lulicu tih PAR GODINA, i kad vidimo s kakvim igrackim kadrom raspolazemo, onda i nece biti tesko biti jedan od nosilaca.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
To je drugi par cipelaBatva je napisao/la: Jedan od nosilaca igre ne znaci glavni nosioc igre. Vjerujem da znas to, ali rekoh da i ja jos jednom ponovim.
Da ti bude jos jasnije, koliko ja procitah, pise ZA PAR GODINA. Kada dodas Salihovicu, Medunjaninu, Ibisevicu, Dzeki, pa i Lulicu tih PAR GODINA, i kad vidimo s kakvim igrackim kadrom raspolazemo, onda i nece biti tesko biti jedan od nosilaca.

No u pravu si svakako.
naprijed rejal

momirpeh je napisao/la:Ovaj Cartman je bio histerično protiv Hajrovića pa nas Izetov gol odvede u Brazil.Tino Sušić zna igrat lopte,nije za prvih 11,ali dobar je igrač i zaslužuje biti među 22-23 na spisku.Šta će biti u budućnosti to ne znam.Ja mu želim sve najbolje.
Da dodam,bio sam jedan od rijetkih protiv imenovanja Sefeta za selektora i uvijek mi je bilo jasno da Pape nije trener.To vezati za Tina i ovako ga vrijeđati kao što radi ovaj papak Cartman je debilno.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nudim propoziciju 5 za 1 ko hoce da se kladi sa mnom da ovaj panj u slijedece barem 2 godine nece preci u lige 5?
Ima li zainteresovanih?
Ima li zainteresovanih?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Potpisujem, u isto sam ubijedjen..Effenberg je napisao/la:Nudim propoziciju 5 za 1 ko hoce da se kladi sa mnom da ovaj panj u slijedece barem 2 godine nece preci u lige 5?
Ima li zainteresovanih?
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
amorovski je napisao/la:Potpisujem, u isto sam ubijedjen..Effenberg je napisao/la:Nudim propoziciju 5 za 1 ko hoce da se kladi sa mnom da ovaj panj u slijedece barem 2 godine nece preci u lige 5?
Ima li zainteresovanih?

naprijed rejal
Nisam neki kladionicar i ne kladim se nikada. Ipak sam uvjeren da ce Tino vrlo brzo poci u ligu 5. Vjerujem da ce to biti u zimskom prijelaznom roku. Imam poznanika koji radi u Hajduku i potvrdio mi je da ima dosta upita za Tina vec sada.Effenberg je napisao/la:Nudim propoziciju 5 za 1 ko hoce da se kladi sa mnom da ovaj panj u slijedece barem 2 godine nece preci u lige 5?
Ima li zainteresovanih?
Hajduk je trenutno malo nerealan sa odstetnim zahtjevima vjerovao ili ne. Oni pokusavaju od njega zaraditi i vise nego sto je u ovom trenutku realno pa cak bi rekao i vise nego sto on vrijedi. Ali eto vidjet cemo kako ce se to odigrati. Ja mu zelim sve najbolje i mislim da se puno losijih igraca od Tina prodalo iz Hajduka u lige 5.
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: AW: Tino-Sven Sušić
ti si rekao da ces ga na panj,u grah, pa pojesti...zelim da se to ostvari, reprezentacija ce dobiti igraca iz jake lige, a ti neces biti gladan, svima dobroEffenberg je napisao/la:Ja sam reko i opet cu reci: Ja svoju qitu na panj i sikirom rezem ako ovaj predje u ligu petice. Panj obicni, jedino je Hadzic gori od njega po fudbalskom umijecu. Avdija je za njih dvoje Dani Alves!

Re: AW: Tino-Sven Sušić
Pa gdje ce to covjek raditi. To se vise kaze kao postapalica nego kao ozbiljna namjera.maximusdecimus je napisao/la:ti si rekao da ces ga na panj,u grah, pa pojesti...zelim da se to ostvari, reprezentacija ce dobiti igraca iz jake lige, a ti neces biti gladan, svima dobroEffenberg je napisao/la:Ja sam reko i opet cu reci: Ja svoju qitu na panj i sikirom rezem ako ovaj predje u ligu petice. Panj obicni, jedino je Hadzic gori od njega po fudbalskom umijecu. Avdija je za njih dvoje Dani Alves!nego koje su to lige petice? mogu pretpostaviti 4, al koja je peta? ako tinki predje u Bordo da li to znaci da je dosao u ligu petice s obzirom na to da portugalska liga bjezi dosta bodova francuskoj po UEFA renkingu

Mislim da ipak svi drzimo da je Francuska liga liga 5. A nije ni vazno liga je i vise nego ozbiljna. A li ne ide mi iz glave sto ste navalili da razoruzate covjeka.
Majstora sada hoce i Inter
Definitivno je nezasluzljiv....
Izgleda tatko i adjo ne spavaju nocima vec samo rade na promociji doticnog kroz razne medije....
i na kraju kad dobaci do Liersea....

Izgleda tatko i adjo ne spavaju nocima vec samo rade na promociji doticnog kroz razne medije....
i na kraju kad dobaci do Liersea....

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...