Nova Godina

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Consigliere
Kontakt:

Re: Nova Godina

Post Postao/la Consigliere » 30 dec 2014, 00:05

jasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora :mrgreen:
Ma, sve zavisi i u kojem si dobu . Evo moji starci, ljudi srednjih godina, imaju izbora i opcija bezbroj... ali oni ce lagano kuci, TV program, docekat Novu, stara ce u pola jedan na spavanje, stari ostat da gleda filmove...
Ja ih pitam hoce li negdje ove godine? Oboje su se slozili da im se najvise mrsko spremati :mrgreen:

Ja sada sigurno necu propustiti dobru festu, ali da moram, puno lakse bi to podnio nego u trecem srednje, recimo...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2014, 00:10

Meni iskreno svejedno, msm svako malo napravimo feštu, eto u petak sam došao kući u 5 ujutru, drugar slavio rodjendan, znači u kafani gdje su sve pive od pola litra 1.5 marka mi smo nabili ceh od skoro 200 stoje. Nova godina nema šanse da bude bolja od toga tako da mi zaista ne bi bio problem provesti je sa mamom i tatom, popit sa njima čašu-dvije vina i malo konjaka, gledat filmove i novogodišnji program.

Slavicu ove godine samo zato što ja imam fin prostor u podrumu kuci, extra opremljen za pit i za fešte a oni nemaju gdje, tako da cu im ja ustupit. Mogao sam i sa pichkama ali više volim jarane jbg. :mrgreen:

Vidjećete i vi omladinci, što više budete starili više će vas bolit qurac za sve.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 30 dec 2014, 00:12

Marsale i consigliere sa uzivancijom citam vase postove.
Nemoj se ljutit marsale sta ja vamo pisem za arsenal. Nerviraju mi ovi neki topnici. Ti si ekstra momak. :)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2014, 00:15

Curry je napisao/la:Marsale i consigliere sa uzivancijom citam vase postove.
Nemoj se ljutit marsale sta ja vamo pisem za arsenal. Nerviraju mi ovi neki topnici. Ti si ekstra momak. :)
Ma ne brini, ne shvatam ja to ništa lično. Ipak smo mi navijači i normalno da neke timove više mrzimo i slično. Kad me ne nervira Bluesforever i onaj Caereulus ne nerviraš ni ti vjeruj mi. Samo ti piši, dok se ne vrijeđamo i ne spominjemo matere sve je extra :thumbup:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 dec 2014, 10:14

Mislim da je marsal deseti lik kojem se ovaj doticni ulizuje :mrgreen:

87.1 postova dnevno, dan te yebo :rol:

Helemnejse, i ovu godinu cu s drustvom, kuci kod jednog prijatelja, kao sto kolega gore rece, daleko od gradskih papaka. Mali mi je cura predstavljala Problem, zeli da budemo zajedno, ali nista od toga ovaj put :mrgreen:
naprijed rejal

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2014, 10:31

E ne mogu da vjerujem kako ce neki ostati kuci i nista ne raditi. Pijem i ja cesto, zaglavim vikendom redovno do 3 sata neka po disku ili kafanama, a nista ne ocekujem od Nove ali ipak cu slaviti, doci kuci ujutru. Nova godina je ipak

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 dec 2014, 10:48

Kod jarana na vikendici. Sto ovi rekose.. sto dalje od grada i krkanluka.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 dec 2014, 10:52

tuzlak1987 je napisao/la:E ne mogu da vjerujem kako ce neki ostati kuci i nista ne raditi. Pijem i ja cesto, zaglavim vikendom redovno do 3 sata neka po disku ili kafanama, a nista ne ocekujem od Nove ali ipak cu slaviti, doci kuci ujutru. Nova godina je ipak
Mlad si ti još :mrgreen:

Isto da je NG neki aman zaman dan kad se sve želje ostvaruju, a ne obična glupost :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 30 dec 2014, 10:56

Malo do čaršije nešto prije ponoći,vidjeti se sa curom i nazad kući,kako ja, tako i ona. Niti mi je ovaj datum nešto bitan,niti imam volje da nešto previše to obilježavama.Još kad na sve to dodam da ne konzumiram alkohol, onda zaista mi ne igra veliku ulogu gdje ću biti.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2014, 11:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:E ne mogu da vjerujem kako ce neki ostati kuci i nista ne raditi. Pijem i ja cesto, zaglavim vikendom redovno do 3 sata neka po disku ili kafanama, a nista ne ocekujem od Nove ali ipak cu slaviti, doci kuci ujutru. Nova godina je ipak
Mlad si ti još :mrgreen:

Isto da je NG neki aman zaman dan kad se sve želje ostvaruju, a ne obična glupost :mrgreen:
Ma dobro i nisam bas toliko mlad :rol:

Ne ocekujem ni ja nista ali eto napraviti sebi lijepu atmosferu za tu Novu, a ne ostati kod kuce. Kazem ti i meni je dosadno izlaziti vikendom, zaglavim redovno, dosadilo je ali Nova Godina ipak ima svoju neku car

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 dec 2014, 11:13

tuzlak1987 je napisao/la:dosadilo je ali Nova Godina ipak ima svoju neku car
Ma meni i nema, da budem iskren :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2014, 11:19

Vjerovatno znas da je kod slabijeg pola potpuno druga stvar u glavi. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 dec 2014, 11:21

tuzlak1987 je napisao/la:
Vjerovatno znas da je kod slabijeg pola potpuno druga stvar u glavi. :mrgreen:
Vakum?

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 30 dec 2014, 11:24

Nova Godina, nije kao prije slavim u krugu porodice, tako je najbolje ;)
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2014, 11:26

Ne mislim u tom smislu vec na novu godinu bas gledaju kao na novi pocetak ako je bila ova losa, traze musko rame da bude tu pa se cesto desavaju nevjerovatni prolazi. Ako zelis kod zenske osobe da pokusas nesto po meni je ta noc odlicna za tako nesto..

Ne mogu se sjetiti Nove godine kada se tako nesto nekom nije desilo, bar tu gdje sam ja slavio. Meni je proslo iz vedra nema zadnje dvije nove godine

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 30 dec 2014, 11:29

Sveti je napisao/la:Mislim da je marsal deseti lik kojem se ovaj doticni ulizuje :mrgreen:

Helemnejse, i ovu godinu cu s drustvom, kuci kod jednog prijatelja, kao sto kolega gore rece, daleko od gradskih papaka. Mali mi je cura predstavljala Problem, zeli da budemo zajedno, ali nista od toga ovaj put :mrgreen:
Ti si ludji od onog sto je curu pustio samu na Colin koncert :mrgreen: :mrgreen: pa gdje ces je bolan ostaviti samu za novu godinu..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 dec 2014, 11:37

tuzlak1987 je napisao/la: Ne mogu se sjetiti Nove godine kada se tako nesto nekom nije desilo, bar tu gdje sam ja slavio. Meni je proslo iz vedra nema zadnje dvije nove godine
A ja se ne mogu sjetiti kad se nekom nešto tako desilo, bila NG ili ne, a o sebi da ne pričam, jer sam ih slavio, i nikad ništa nije bilo. Vjerovatno žene sa kojima se ti družiš imaju nešto drugo u glavi za razliku od ovih sa kojima sam ja slavio :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2014, 11:40

tuzlak1987 je napisao/la: Ne mogu se sjetiti Nove godine kada se tako nesto nekom nije desilo, bar tu gdje sam ja slavio. Meni je proslo iz vedra nema zadnje dvije nove godine
A ja se ne mogu sjetiti kad se nekom nešto tako desilo, bila NG ili ne, a o sebi da ne pričam, jer sam ih slavio, i nikad ništa nije bilo. Vjerovatno žene sa kojima se ti družiš imaju nešto drugo u glavi za razliku od ovih sa kojima sam ja slavio :mrgreen:
A da se razumijemo nisu "rave" sto bi se reklo. Vec normalne cure koje su za veze stabilne..
Vjerovatno si bio mozda malo vise rezervisan. Ali uglavnom ne slavim Novu radi toga sigurno vec samo znam da se one vise trude oko toga i da imaju neke svoje teorije sto se tice Nove Godine i zele da im bude specijalna noc

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 dec 2014, 11:47

bulbasor je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Mislim da je marsal deseti lik kojem se ovaj doticni ulizuje :mrgreen:

Ti si ludji od onog sto je curu pustio samu na Colin koncert :mrgreen: :mrgreen: pa gdje ces je bolan ostaviti samu za novu godinu..
vjeruj da mi se to po glavi motalo, zato ona ostaje kod kuće, a ja ću malo kasnije otić do nje. Yebiga, što je sigurno sigurno je :mrgreen:
naprijed rejal

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 30 dec 2014, 11:55

Propao dogovor za kucnu varijantu i ostaje ona najgora opcija, grad. :sick:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 2 gosta.