FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
vidis ti kako su ti manijaci cudni
sad jos pricaju da im hordasi idu po utakmicama i da ulaze u teren samo kako bi oni igrali pred praznim stadionom
e ako se ovo ne zove KOMPEKS onda stvarno neznam sta je
sad jos pricaju da im hordasi idu po utakmicama i da ulaze u teren samo kako bi oni igrali pred praznim stadionom
Zadnja izmjena: raja_sa_sjevera, dana/u 27 mar 2010, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
Nije nam ni trebalo ono ubij ubij srbina, pored toga sto imamo dosta igraca srpske nacionalnosti, mi bi trebali biti primjer, al' sta je bilo bilo je, bitno je da su nova tri boda tu.
sumnjam da ce biti dvije utakmice.Mozda samo protiv travnika a poslije dolazi Borac.Glupo bi bilo da se mec za titulu igra pred praznim.Isnar je napisao/la:Vjerovatno slicno... mada je kod Borca utrcala cijela armija "navijaca"...Simpatizer je napisao/la:Borac je za ovakav debilizam dobio 2 utakmice kazne, vidjecemo kako ce Savez sada postupiti.
Ma ne vjerujem da je neki "insider", ovo je garant neki napušeni i nalokani degenerik koji, ko da gledam, od jutros se tankuje negdje po trgu oko Happya i cijeli dan smišlja svoje herojsko djelo "of the day". Koji tenkre... Što bi reko' Dr. Arsla "nemoj nam živ bio više pomagati".NoName je napisao/la:E ko da gledam ovo vam je neki hordaš smjestio, majkemial... je napisao/la:...baš fino, baš nam je lijepo pomogao, još samo treba kakve kazne sa oduzimanjem bodova, suspenzije stadiona, igranja pred praznim tribinama. Baš kada se sve fino posložilo. Jebote, vodimo 2:0, sve je gotovo, idiot utrčava. Kakvih sve debila ima. I sutra će mrmonja po kafama se k...iti kako je, u najmanju ruku, oslobodio Sarajevo. Ma fuj.A zna se kako je FCS jako za zelenim stolom, nije isključen gubitak bodova.
Spletom okolnosti nisam bio na vecerasnjoj utakmici Zelje,ali onaj ispad navijaca i udaranje golmana Slavije je skandalozan,,,jest da udarac nije bio jak,vidjelo se to na tv-u,i Dujkovic je dobro odglumio..ali...Zeljini navijaci su poznati kao veliki alkoholicari,vecina njih..ima izuzetaka naravno,isto je i sa navijacima Sarajeva..toliko se tog alkohola prije utakmice popije da je pitanje kada ce doci do incidenata ove ili one vrste..tu pod hitno treba nesto uciniti i zabraniti tocenje alkohola u krugu stadiona prije i poslije utakmice..jer pijan navijac moze klub zabiti u crno,vrlo lako se moglo desiti da utakmica bude prekinuta i sta onda!?
Zelji cestitke na zasluzenoj pobjedi,titula je na pragu,samo treba ovako nastaviti!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Zelji cestitke na zasluzenoj pobjedi,titula je na pragu,samo treba ovako nastaviti!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
e fakat, nastranu to sto je golman ocito odglumio povredu, ali stvarno nam nije ovo trebalo. Pa gdje je osiguranje bilo?? Izvodilo Cokolobe?... Sad trebamo dobiti prazne tribine u vaznim utakmicama, protiv Travnika i mozda Borca... Razocaran sam, tuzan,... a MOGU MISLITI KAKO JE TEK MOMCIMA S JUGA AKO DOBIJEMO KAZNU 2 UTAKMICESimpatizer je napisao/la:Borac je za ovakav debilizam dobio 2 utakmice kazne, vidjecemo kako ce Savez sada postupiti.
Novcana kazna za propust u organizaciji utakmice, i nista vise!Simpatizer je napisao/la:Borac je za ovakav debilizam dobio 2 utakmice kazne, vidjecemo kako ce Savez sada postupiti.
Daj boze da prodje sa kakvom blazom kaznom...A da mi ga je na par minuta,da mu ja pokazem kako se udera,nije ko' on,isto curica kakva udara

Rotor Volgograd...
Steta,stvarno steta da jedan idiot pokvari citav trud i uspjeh,te da od 5 tisuca ljudi zbog jednog idiota se kazni citav puk koji dolazi na stadione da uziva a neka budala svojim postupkom ce mu najvjerovatnije uskratit tu mogucnost da gleda zelju u iducoj domacoj utakmici
Mada ova utakmica mi je veceras vratila vjeru da mozemo Zelju ipak izbaciti u kupu,preslikat igru SLavije,kratki mali pasovi ,bolje su izgledali na terenu pogotovo drugo pol.
Mada ova utakmica mi je veceras vratila vjeru da mozemo Zelju ipak izbaciti u kupu,preslikat igru SLavije,kratki mali pasovi ,bolje su izgledali na terenu pogotovo drugo pol.
HSK Zrinjski Mostar
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne mislim na to ganjanje sudije protiv Slavije (to je ionako bilo nakon utakmice), vec na utakmicu protiv Sarajeva prije nekoliko godina kada je jedan debil, poput ovog veceras, uletio i osamario igraca.Isnar je napisao/la:Vjerovatno slicno... mada je kod Borca utrcala cijela armija "navijaca"...Simpatizer je napisao/la:Borac je za ovakav debilizam dobio 2 utakmice kazne, vidjecemo kako ce Savez sada postupiti.
HAJ FAJV
Ljudi, onom konjini jer nije navijač, treba javno objaviti ime i prezime, adresu, broj telefona (kućnog) i yebavat mu sve živo!! Umjesto da se radujem, sad moram strepit kako će nas Bogdan i kompanija kaznit!!! 
Sigurno se zove KOMPEKS...raja_sa_sjevera je napisao/la:vidis ti kako su ti manijaci cudni
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Apsolutno,ali haj ti pijanom covjeku objasni takve stvari? 6 Srba igra za Zelju,a navijacki skandiraju ubij ubij Srbina,pa alkohol muti razum i ne treba od ljudi koji piju ockeivati da se ponasaju normalno i logicno!..Har3 je napisao/la:Nije nam ni trebalo ono ubij ubij srbina, pored toga sto imamo dosta igraca srpske nacionalnosti, mi bi trebali biti primjer, al' sta je bilo bilo je, bitno je da su nova tri boda tu.
Treba se oglasiti i udruzenje navijaca ,da se onom konju dozivotno zabrani ulazak na grbavicu.
-
dark_devil
- Kontakt:
Naravno da je pitar znas li ti koliko pitara ide ne zeljine utkmiceraja_sa_sjevera je napisao/la:vidis ti kako su ti manijaci cudni
Ma ono je neviđeno đubre ja više ne znam šta da napišem za njegavoltron30 je napisao/la:Ljudi, onom konjini jer nije navijač, treba javno objaviti ime i prezime, adresu, broj telefona (kućnog) i yebavat mu sve živo!! Umjesto da se radujem, sad moram strepit kako će nas Bogdan i kompanija kaznit!!!
100%Isnar je napisao/la:Sigurno se zove KOMPEKS...raja_sa_sjevera je napisao/la:vidis ti kako su ti manijaci cudni
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobro da nije KOPEX...LBJ MVP je napisao/la:Ma ono je neviđeno đubre ja više ne znam šta da napišem za njegavoltron30 je napisao/la:Ljudi, onom konjini jer nije navijač, treba javno objaviti ime i prezime, adresu, broj telefona (kućnog) i yebavat mu sve živo!! Umjesto da se radujem, sad moram strepit kako će nas Bogdan i kompanija kaznit!!!![]()
![]()
![]()
100%Isnar je napisao/la:Sigurno se zove KOMPEKS...raja_sa_sjevera je napisao/la:vidis ti kako su ti manijaci cudni
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
amarpustahija
- Kontakt:
Mene samo strah da Osim ne podnese ostavku , sta vi mislite :

1. Željezničar 20 11 5 4 38
2. Borac 19 12 2 5 38
3. Široki Brijeg 19 10 4 5 34
4. Sarajevo 20 10 4 6 34
5. Velež 20 10 3 7 33
2. Borac 19 12 2 5 38
3. Široki Brijeg 19 10 4 5 34
4. Sarajevo 20 10 4 6 34
5. Velež 20 10 3 7 33
Ne lupetaj, gluho i daleko bilo.amarpustahija je napisao/la:Mene samo strah da Osim ne podnese ostavku , sta vi mislite :![]()
× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli i 55 gostiju.