Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Daj juka nabij malo misica, izgleas ko pau gasol kad je tek doso
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da hoce on bit ko Pau Gasol
doce i misici, prvo su mu stesali salo, pa sad rade na drugim stvarima..na kraju ce doci i misici, balavac je on jos
bio sam skeptican prema ranom odlasku u NBA zbog toga koliko rade i koliko zele da se posvete razvoju igraca, ali izgleda da je to ipak druga dimenzija u svemu pa i u tome samo ako namirisu talenat
doce i misici, prvo su mu stesali salo, pa sad rade na drugim stvarima..na kraju ce doci i misici, balavac je on jos
bio sam skeptican prema ranom odlasku u NBA zbog toga koliko rade i koliko zele da se posvete razvoju igraca, ali izgleda da je to ipak druga dimenzija u svemu pa i u tome samo ako namirisu talenat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da nabije misice pa da ostane npr. bez osjecaja za floater sto je demonstrirao protiv Toronta.. A inace je nejak pa mu trebaju.
internet sve trpi
internet sve trpi
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ne znam je li ko gledao emisiju u obrucu,gost bio Aco Petrovic,pa ga Edin pita sta misli o slucaju Nurkic i ko treba napravit prvi korak,otprilike je ovako odgvorio,obojca se moraju vratit 3 koraka unazad jer oba su potrebna repki,i Harun treba otici Juki na noge,u avion pa u Detroit(tako je rek'o,ali mislio je Denver
)
pravilnim treningom jedno ne isključuje drugo.baglama je napisao/la:Da nabije misice pa da ostane npr. bez osjecaja za floater sto je demonstrirao protiv Toronta.. A inace je nejak pa mu trebaju.![]()
internet sve trpi
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Treba da se digne na 150, da razgrce kao Shaq
Ali postepeno, kroz 3-4 naredne god.VanBasten je napisao/la:pravilnim treningom jedno ne isključuje drugo.baglama je napisao/la:Da nabije misice pa da ostane npr. bez osjecaja za floater sto je demonstrirao protiv Toronta.. A inace je nejak pa mu trebaju.![]()
internet sve trpi
Ljudi moji, Juka je kompletan paket..vec sada je puno napredovo u odnosu na lani. Sutira duge dvojke, baca floater u stilu bekova, razbija benganjem ili iznudjuje faul, igra odbranu...A jos ima tonu rezerve u sebi, pa cak i taj sut za tri. Ove lose stvari, poput previse faula , su srecom ispravljive...Samo nek ga zaobidju povrede, po meni mu je i minutaza potaman za prvu sezonu, jer valja ovom gosrostasu odigrat 70-80 utakmica u superbrzom ritmu kakav Denver igra. Trebace ga malo odmorit za desetak utakmica, da dobije par utakmica postede, da dodje do daha i ne preforsira se....tad nek stavljaju McGeea.
sreca pa ode iz Cedevite gdje bi samo stagnirao.
Vjerovatno i ranije će oni njega napucati. Mora imati jače razvijeniju muskulaturu i zbog zaštite od povreda. Jer način na koji on igra, stalni kontakt, benganje, uzima svoj danak. Sad je na nekh 10-15 minuta igre, valja sutra pola sata iz dana u dan trpiti takve stresove.baglama je napisao/la:Ali postepeno, kroz 3-4 naredne god.VanBasten je napisao/la:pravilnim treningom jedno ne isključuje drugo.baglama je napisao/la:Da nabije misice pa da ostane npr. bez osjecaja za floater sto je demonstrirao protiv Toronta.. A inace je nejak pa mu trebaju.![]()
internet sve trpi
Ljudi moji, Juka je kompletan paket..vec sada je puno napredovo u odnosu na lani. Sutira duge dvojke, baca floater u stilu bekova, razbija benganjem ili iznudjuje faul, igra odbranu...A jos ima tonu rezerve u sebi, pa cak i taj sut za tri. Ove lose stvari, poput previse faula , su srecom ispravljive...Samo nek ga zaobidju povrede, po meni mu je i minutaza potaman za prvu sezonu, jer valja ovom gosrostasu odigrat 70-80 utakmica u superbrzom ritmu kakav Denver igra. Trebace ga malo odmorit za desetak utakmica, da dobije par utakmica postede, da dodje do daha i ne preforsira se....tad nek stavljaju McGeea.
sreca pa ode iz Cedevite gdje bi samo stagnirao.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ljudi ima li ko kakav dobar link???
http://www.ifeed2all.eu/watch/309343/3/ ... akers.html" onclick="window.open(this.href);return false;Ramirez5 je napisao/la:Ljudi ima li ko kakav dobar link???
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- firefirefirely
- Kontakt:
Evo Juke... A Lal sutaju 97% xD
- firefirefirely
- Kontakt:
Brao Jukaaaaaaa odmah
4P 
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Tooo Juka 4

Nurkic 4 poena

http://www.ifeed2all.eu/watch/309343/4/ ... akers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje je bolja slika po meni
Ovdje je bolja slika po meni
4p,4sk za 6min
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Nurkic vs. Bryant 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Juka prebacio u vecu brzino.Vrhunska odbrana 3-4 napada,pa cak i nad Brayantom.
Ovaj Denverov "drugi tim" sa Jukom na celu ih u zivot vrati
Aferim sinko

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....