mada mislim da ce to carlo dozirati i reci da malo stanu, on je jedna od zadnjih osoba koja bi nam zeljela debakl.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Neka nas nabiju vala, bar cemo dobiti par milioncica.
mada mislim da ce to carlo dozirati i reci da malo stanu, on je jedna od zadnjih osoba koja bi nam zeljela debakl.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa normalno da su htjeli meč s Milanom, vole trpat' nejačUrbyEmanuelson je napisao/la:Ima da u 17:00 sjednes,i uzivas u mecu dva najveca kluba na planeti. Ipak su htjeli mec sa Milanom,a ne tamo nekim Laziom :p
Ko prenosi tekmu od nasih medija?
Ima da PSG veceras natrpa Intera, ho hoo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
SportklubBatva je napisao/la:Ko prenosi tekmu od nasih medija?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Vole igrat sa gospodom :pChinaglia je napisao/la:pa normalno da su htjeli meč s Milanom, vole trpat' nejač
MILAN: Diego Lopez; Bonera, Mexes, Alex, Albertazzi; Montolivo, De Jong, Muntari; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.
REAL MADRID: Keylor Navas; Arbeloa, Varane, Nacho, Coentrao; Isco, Khedira, Illaramendi; Jesé, Hernandez, Cristiano Ronaldo.
Evo smilovao se Carlito, pa počinje bez 6-7 prvotimaca.
Ali ovako su jači od naših za klasu,sam Ronaldo vrijedi ko naša tri igrača, i to ne samo prema TM-u već i kao igrač koji je bolji od svakog našeg za više klasa.
Mada eto i mi počinjemo bez 3-4 bitna igrača(tješim nas).
REAL MADRID: Keylor Navas; Arbeloa, Varane, Nacho, Coentrao; Isco, Khedira, Illaramendi; Jesé, Hernandez, Cristiano Ronaldo.
Evo smilovao se Carlito, pa počinje bez 6-7 prvotimaca.
Mada eto i mi počinjemo bez 3-4 bitna igrača(tješim nas).
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Jeremy Meneeeeeeez. 
El Shaaarawy
Kakvo trpanje Reala.
Kakvo trpanje Reala.
Lopez.
Ovaj gol ide njemu na dušu, očajno je pokrivao gol.
Bio sam veliki skeptik,ali ofirno je da nam Real ovako pušta.
Nego sa kakvom drskošću igra Menez,prepun samopouzdanja,kao i Jack.Eh vala neka malo i Shaarawy-a,treba mu samopuzdanja i to mnogo.
Samo da ih ne naljutimo pa da nas ljudi ne unakaze do kraja.
Nego sa kakvom drskošću igra Menez,prepun samopouzdanja,kao i Jack.Eh vala neka malo i Shaarawy-a,treba mu samopuzdanja i to mnogo.
Samo da ih ne naljutimo pa da nas ljudi ne unakaze do kraja.
@francobaresi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hahahahahahaha 
Deri mali Real

Crno nam se pise ako Anceloti potegne izmjene,eo ga,Ronaldo
Deri mali Real
Crno nam se pise ako Anceloti potegne izmjene,eo ga,Ronaldo
Dobra tekma,haman da su naši glavni igrači(Menez,Monto,Nigel i Jack) u formi i ne bi trebalo biti problema protiv Sassoula za 5-6 dana. Vidi se da je Real na 60% i ka tome fali im 6 prvotimaca,ali opet jako dobra igra naših, izgleda da ona zadnja tri meča prije ove pauze nisu bili slučajnost.I da igra počinje ličiti na nešto, još dok se vrate Abate,Rami i Alex pa na to dodamo i Cercija onda možemo reći da imamo finu ekipu. Ali lično mene treće mjesto ne zadovoljava, jer Milan mora biti u borbi za Scudetto!!
@francobaresi
Allahu boze vodimo protiv Reala na poluvremenu, prekidajte utakmicu!!!
sarafi napokon yebo te otac
kako nam ga carlito ofirno pusta, znao sam odmah kako ce biti.
nea veze i da izgubimo na kraju, samo da se ne obrukamo.
sarafi napokon yebo te otac
kako nam ga carlito ofirno pusta, znao sam odmah kako ce biti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako nestvarno zvuči činjenica da je Milan u prvom poluvremenu bio bolji od Reala.
Barem su Rossoneri imali zrelije prilike. Rezultat je u svakom slučaju realan. Po jedna kardinalna greška na obje strane, ali razliku je očito napravila Faraonova majstorija.
Nadam se da se Kraljevi neće previše razbjesniti u drugom dijelu i da će ovakav rezultat ostati na semaforu do kraja susreta. Nije ni remi loš, ali kad već vodimo - očekujem pobjedu.
Btw, samo da još jednom vidim da neko na temi napiše nešto protiv Meneza.
Od mene ima dozvolu da pegla loptu koliko hoće 
Nadam se da se Kraljevi neće previše razbjesniti u drugom dijelu i da će ovakav rezultat ostati na semaforu do kraja susreta. Nije ni remi loš, ali kad već vodimo - očekujem pobjedu.
Btw, samo da još jednom vidim da neko na temi napiše nešto protiv Meneza.
Menez se pravo uživio. Kako pokupi Coentra-a u onom duelu. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Odlicno, igraci igraju povezano, lijepo za oko, krila napokon razigrana i odavno iscekujem tu igru na krila. Vidi se da Honda nije za desnog krila.
Jos Menez da nabije malo vise kondicije i tesko ce nas kod nadigrati u Seria A.
Jos Menez da nabije malo vise kondicije i tesko ce nas kod nadigrati u Seria A.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Evo nam svih hadalje na jednom mjestu,Pazzo,Essien,Muntari,Poli..Bravo Pippo. 
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.