Sveti je napisao/la:Ko mi je kriv kad na forum pun zaostalih debila napišem da vodim računa o svom izgleduKawhi je napisao/la:Dođe mi da napišem da i ja čupam obrve samo da tebe više ne zajebavaju
za sve je kriva teretana
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sveti je napisao/la:Ko mi je kriv kad na forum pun zaostalih debila napišem da vodim računa o svom izgleduKawhi je napisao/la:Dođe mi da napišem da i ja čupam obrve samo da tebe više ne zajebavaju
rambo16 je napisao/la:Yah eto,svi zaostali ti napredan. . .
Fazon je što si ti legendo počupao obrve bolje od 90% cura koje to rade
Vodimo mi svi računa o tome da ne budemo ala A. Davis,ali ti si njih uredio toliko dobro da bi ti svaka žena pozavidila
Na cemu baziras te statisticke podatke, od mojih drugova niko ne cupa obrve.topnik1 je napisao/la:99% vaših jarana čupa obrvi, a veoma vjerovatno i 90% foruma. Koji vam je fakat više sa tim ?
Ne citaju Tarzaniju. Zato cupaju obrvetopnik1 je napisao/la:Ama neću da se raspravljam o obravamanego kažem da to muškarci danas mahom rade, a kad kažem muškarci mislim na momke naših godina 20-30 godina.
Manite priče o alfa mužjacima o puštanju brade nebrijanju i td. šupljak uglavnom.
Ne citirajte me više Bgt retardirano je pričati o ovome. Lična stvar i to je to.
Čuj ovo bota.
Illmatic09 je napisao/la:Dosta njih pocupa pokoju dlaku na obrvama, i to je neka granica, ali kad se pocnu i noge depilirati, a ima i takvi, onda je kriticno
E ovo se zove kriticno, alarmantno...![]()
![]()
![]()
OPREZ!!! UZNEMIRUJUCI SADRZAJ![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.