FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 27 mar 2010, 23:29

Željovac je napisao/la:Ayan, mi ćemo na prvo mjesto već sljedeće kolo aBd, kad Borac ide pod Bijeli brijeg ;)
Naravno, ako sutra ne zijane, što nije nemoguće. Krajnje su neubjedljivi.
Bgm ne znam buraz... gledao sam ih protiv Širokog... igraju zrelo i čvrsto... ali nadam se da će Zvijezda ponoviti Mostar u Banja Luci :)))

Treba Željo dobiti sljedeću utakmicu, pa onda u Prijedor, pa onda Borca na Grbavici uzet i to je već smješkanje titule.
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 27 mar 2010, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 mar 2010, 23:30

Željovac je napisao/la:
vendetta87 je napisao/la:Ovo za skandiranje ubij srbina stvarno me iznendilo.Bio sam na sjeveru pa nisam čuo.Znam da se skandiralo za četnike.Ali ovo za srbe da su ovako skandirali stvarno je grozno.
Za ovog što je uletio isto nemam riječi.Pa zar neko može biti onako glup da pri rezultatu 2-0 u 90. min. onakvo sranje napravi.
Što vas to nešto šokira, kad svi pjevate "po islamu odabrana" i "privatizujete" lagano ŽELJU. Razumijem revolt iz kojeg je ta pjesma nastala. Ali je taj dio krajnje suvišan.
ja isto nevolim ono po islamu odabarana ja sa jaranom pricam TM je multietnicka navijaca grupa i nije uopce bilo skandiranje ubi srbina za to mogu dat svoju desnu ruku bar koliko sam ja cuo nije bilo to skandiranje ub srbina vec ubi cetika dok su ov vjerovatno nama nesto prigovarali i manijaci su batine pkili na istoku i na sjeveru
JohnyHZ mami kuci pa se zali odnosno FIFI iz cvjetnog drustva i bumbi
svoj ti pos'o !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 23:31

johnnyHZ je napisao/la: pa jarane na televiziji 5 puta prikazuju ....ma ni vidjelo penala nije,dok je za slaviju bio OCIT......
prekrsaja pola nije trebalo biti onih oko 16 metara a sudija svirao
ono udaranje golaman necu ni da komentarisem ono je u SVAKOJ NORMALNOJ zemlji prekid i 3-0 za goste
al et vi ni poslije snimke necete priznati da je sudija 90 min ŠILJIO KO LUD . ;)
Celtic-Milan. Ista situacija. Golman kažnjen zbog simuliranja. Takmičenje: Liga šampiona!
A smiješan si za ovo da je bio očit za Slaviju. Očito misliš da je svaki kontakt u 16 penal. Ja bih se lično stidio da je za onakav kontakt ŽELJO dobio penal. A za ovaj naš nisam siguran dok ne vidim neki savršen snimak. To su milimetri i milisekunde u pitanju. Bučan se kleo svim i svačim da je penal i čini mi se da je na kraju i igrač Slavije priznao, jer je Sejo na njega pokazivao ostalim primitivcima što dave sudije po terenima širom BiH.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 27 mar 2010, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 mar 2010, 23:31

Samo da nas ne kazne

veceras sam prvi put utakmicu gledao sa sjevera i kada sam vidio kolko raja psuje nasim igracima i kolki je to papanluk vise volim pokisnuti ko mis i biti na jugu pa dobbio upalu pluca nego slusati strucnjake

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 mar 2010, 23:32

Komentarisite desavanja na terenu,a ostalo prepustiti tifo forumima!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 27 mar 2010, 23:32

Sto se tice penala pogledajte provo snimak ,a ako vam ne bude jasno i posle snimka sto je penal dosudjen onda uzmite pravilnik NS i pogledajte malo a ako vam i dalje ne bude jasno ja vam ne mogu pomoc za takve postoje ustanove

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2010, 23:33

Ni jedan ni drugi penal nije bio i nema tu vise neke price,Zeljo zaluzeno pobedio iako ni jedni ni drugi nisu prikazali apsolutna nista,verovatno zbog terena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 mar 2010, 23:35

Teren grozan, mi smo igrali malo u grcu...culum je bio odlican...o tekmi mi se vise nista ne pise, jer nemam volje!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 27 mar 2010, 23:35

GOLMANA JE UDARIO LEVAT IZ LUKAVICE, KOJI JE IŠAO PO MEDICINSKU POMOĆ JER SU MU RAZBILI GLAVU. PIŠEM OVO PRVI I POSLJEDNJI PUT.

LJOŽE PIONŠAM!
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 27 mar 2010, 23:36

penal za slaviju nije postojao milion posto jer je meni ispred nosa se to desavalo, sto se tice naseg penala mislim da je prestrogo dosudjen koliko sam vidio sa sjevera. Ali penala za slaviju nije bilo garantujem.
Igra tanka veceras bilo je puno boljih predstava, jednostavno bodove pisi igru brisi.

A što se onog ulijetanja navijača tiče, ne zna se jos uvijek jel u pitanju navijac zelje ili slavije (helem nejse k'o god da je u pitanju) zelim mu da trune i raspadne se, debil obicni. za nadati se da ce se bh fudbal ocistiti kad tad od takvih likova da sutra mozete normalno doci sa svojim djetetom i normalno sjesti i gledati utakmicu.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 23:40

"Večeras smo igrali protiv jako kvalitetne momčadi, kojoj smo se do prije neki mjesec divili i moram biti zadovoljan postignutim rezultatom. Nastavili smo pobjednički niz i to je u ovom trenutku najbitnije", rekao je Osim :?
Ide jedna slavljenička da malo promjenimo ovo jadno raspoloženje, optužbe, kuknjave... Mora da radimo nešto dobro kad smo dušmanima ovoliki trn u oku. Idemo, šizenje, luda kuća...
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 mar 2010, 23:40

Jedna INDIVIDUA mi pokvari utakmicu i dobro mi se po.ra u cejf!

Nemam volje nista pisati ni komentarisati. Ne znam samo kako se mozete raspravljati sa anamo onima koji dolaze da brane nekakve penale za Slaviju a i ovim pojedincima iz BL koji se nesto ibrete na postupak one individue i udaranje golmana. Da se to njihovom klubu vec nije vise puta desilo pa i nekako ali oni da drze moralne lekcije, nema svrhe.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 27 mar 2010, 23:41

UltrasNaBaterije je napisao/la:GOLMANA JE UDARIO LEVAT IZ LUKAVICE, KOJI JE IŠAO PO MEDICINSKU POMOĆ JER SU MU RAZBILI GLAVU. PIŠEM OVO PRVI I POSLJEDNJI PUT.

LJOŽE PIONŠAM!
GOLMANA JE UDARIO LEVAT IZ LUKAVICE, KOJI JE IŠAO PO MEDICINSKU POMOĆ JER SU MU RAZBILI GLAVU. PIŠEM OVO PRVI I POSLJEDNJI PUT.

LJOŽE PIONŠAM!

slika

slika

mozda i jest
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 mar 2010, 23:42

UltrasNaBaterije je napisao/la:GOLMANA JE UDARIO LEVAT IZ LUKAVICE, KOJI JE IŠAO PO MEDICINSKU POMOĆ JER SU MU RAZBILI GLAVU. PIŠEM OVO PRVI I POSLJEDNJI PUT.

LJOŽE PIONŠAM!
Kakav crni navijac iz Lukavice? Bila su dvojica koju je murija dovela do terena a jedan je imao sal Zelje.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 27 mar 2010, 23:42

pitari se puno brinu, sad će oni uložiti žalbu i na ovu utakmicu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 23:43

Stole, veselije malo. Pa nije valjda to ulijetanje u teren jedino vrijedno pomena. Mangupski smo podržali ŽELJU kad je najviše trebalo. A valjda je nešto i ta tabela mjerodavna 8-)
Ovo nešto Slavija iscenirala ovaj upad u teren?! :?
Znao sam da to nije mog'o niko naš uradit'! :mrgreen: 8-)

Visca el Višća!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 mar 2010, 23:44

Livada ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 23:45

Stole iz Bora je napisao/la:

LJOŽE PIONŠAM!
Kakav crni navijac iz Lukavice? Bila su dvojica koju je murija dovela do terena a jedan je imao sal Zelje.
Mislim da je očito sa slika da je ovo bio navijač Slavije. Kapuljača mu je jedinstvena, ako već nos nije :mrgreen:

Visca el Višća!

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 27 mar 2010, 23:47

Stole iz Bora je napisao/la:

LJOŽE PIONŠAM!

bar šal, stole, bar šal...
a ukoliko nisi primjetio, i oni imaju plave bar šalove :)
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 mar 2010, 23:48

Bog me ubio ako ovaj zna čijeg je golmana udario uopšte.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Firebase, Levin, Lokomotifa i 37 gostiju.