Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la newton_heath_lyr » 31 dec 2014, 07:54

kim je napisao/la:Izdajice gdjeste sada kada Juka lejkerse buši.
On ako ne pojavi na pripremama repke je izdajica.
BosnaE

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 31 dec 2014, 08:20

Srce ko amerika kad vidim kako igra :bih:
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 31 dec 2014, 08:33

newton_heath_lyr je napisao/la:
Bravo.

Drago mi je da igra i da zabija, ali ako ne dodje na EP, isti mi k.urac ha zabijao on ha Mark Madsen.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 31 dec 2014, 08:34

Bravo Juka gigante, stvarno lijepa vijest. Samo tako nastavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 31 dec 2014, 08:44

Bravo Juka majstore.Sljedece sezone ocekujem partije kao sad sto pruza Cousins :D
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 31 dec 2014, 09:45

Juka institucija.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 31 dec 2014, 09:59

Bravo Juka, jedina zamjerka je vremenska razlika :oops:
1921 !
05.06.1998

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la emil02in » 31 dec 2014, 10:00

Goodison je napisao/la:Juka institucija.
I bice sve dok ne dodje EP tada ce postati ili legenda ili tek jedan od dobrih nba igraca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 dec 2014, 11:05

ma napredovat ce Juka preko ljeta strasno, samo ako ostane da trenira u USA
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 31 dec 2014, 11:06

Juka ne dolazi dok te ne budu molili,cijeni sebe i svoj rad :clap:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 31 dec 2014, 11:10

I sta kazu neki vrli forumasi, poslati mu poziv pa ako hoce hoce, ako nece ko ga hebe. Ej tugo moja, gdje je pamet ovom narodu.

Bravo Jususfe ponosu bosanski.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 dec 2014, 11:15

autogol je napisao/la:Juka ne dolazi dok te ne budu molili,cijeni sebe i svoj rad :clap:
INAT PONOS BOSANSKI NE TREBA SAMO TAKO ODBACITI
u hrvatskoj ga cijene neka ide za njih igrati....u bosni nema moliti,niko to ne zasluzuje da se moli zbog ljudi koji su ostavili zivot za ovu drzavu,da bi se sad neko molio ne ide to tako,kako su oni zivote ostavili za ovu drzavu da bi on sada bio uopste ziv on samo treba radi njih i ljudi kkoji su se mrznuli 4 godine u rovovima njegovo je samo da ostavi srce na terenu zbog ove drzave i svih njih....samo da se sad ne jave dijasporci oni su najvise zlo ove drzave koji su rat proveli na zapadu kako vole ovu drzavu ljubav prema drzavi se pokazivala od 91 do 95 u tom slucaju je jukin otac pokazao ljubav prema drzavi zato se nadam da ce i juka krenuti njegovim stopama samo da **** menadzera.. ;)
Samo Sarajevo

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 dec 2014, 11:25

Bravo, majstore!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 31 dec 2014, 11:46

kanarinac je napisao/la:
autogol je napisao/la:Juka ne dolazi dok te ne budu molili,cijeni sebe i svoj rad :clap:
INAT PONOS BOSANSKI NE TREBA SAMO TAKO ODBACITI
u hrvatskoj ga cijene neka ide za njih igrati....u bosni nema moliti,niko to ne zasluzuje da se moli zbog ljudi koji su ostavili zivot za ovu drzavu,da bi se sad neko molio ne ide to tako,kako su oni zivote ostavili za ovu drzavu da bi on sada bio uopste ziv on samo treba radi njih i ljudi kkoji su se mrznuli 4 godine u rovovima njegovo je samo da ostavi srce na terenu zbog ove drzave i svih njih....samo da se sad ne jave dijasporci oni su najvise zlo ove drzave koji su rat proveli na zapadu kako vole ovu drzavu ljubav prema drzavi se pokazivala od 91 do 95 u tom slucaju je jukin otac pokazao ljubav prema drzavi zato se nadam da ce i juka krenuti njegovim stopama samo da **** menadzera.. ;)
Pa bas zbog takvih mozgova sam i rekao da ga treba moliti,jer da tebe prate mediji BiH bi svi vidjeli kao Zemlju u kojoj je jos uvijek rat,ali sve dok prate Jusufa vidjet ce je kao sportsku naciju koja pravi mlade talentovane igrace.
Opusti se covjece i sretna ti 199 i neka,ne znam u kojoj si trenutno,ali ja veceras idem u 2015 i boli me neka stvar za bilo koji rat u Svijetu. :wave:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 31 dec 2014, 11:52

Slažem se da nikoga ne treba moliti da igra, pa ni Juku ako je stani pani. Međutim ono što sam čuo za tog momka i njegovu kompletnu porodicu počevši od oca, djeda i amidže je da su bili tu kada je Bosni i Hercegovini bilo najteže.
Čuo sam da djeda po majčinoj liniji nije ni zapamtio jer je ubijen u Zvorniku kao civil i nađen u masovnoj grobnici, a da je ime dobio po gaziji - zlatnom ljiljanu iz familije. Stoga me nerviraju svi ovi komentari koji unaprijed osuđuju ovog zlatnog momka koji po meni ima puno pravo da se odredi kako želi jer niko od nas pa ni država mu nije pomogla da dođe tamo gdje je sada. Čitam komentar Sekretara Saveza da mu je reprezentacija pomogla u svemu i iz tog komentara se može steći dojam da zapravo on treba biti zahvalan ljudima iz Saveza što su ga pozvali u Reprezentaciju avgusta 2012.godine i da je to glavni razlog da je on tamo gdje je sada, a momak je zablistao puno prije toga odnosno februara 2012.godine. Za svoj uspjeh po meni on treba biti zahvalan isključivo Bogu i svom radu.
Čitam ovdje svakakvih komentara, ali bilo lijepo da probamo sagledati obje strane medalje (šta biste vi uradili da ste na njegovom mjestu) i na kraju krajeva ko je taj koji mu ima pravo postavljati bilo kakva pitanja i uslove kada je momak januara 2012 grijao klupu Laškog zbog naše Reprezentacije. Lijep pozdrav svima.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 dec 2014, 11:53

Ne treba se vala sad spominjati rat i sport u istom ali reci da te boli neka stvar za njega i nije bas fino. Uvijek treba da se zna kako se Bosna branila i zbog koga imamo ovo malo drzave.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 31 dec 2014, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 31 dec 2014, 11:54

newton_heath_lyr je napisao/la:
+1

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 dec 2014, 11:58

autogol dijasporac on i ne zna sta je inat ponos bosanski jer je umako iz ofe drzave kad je najpotrebniji bio...a jusuf nije i nece pobjeci od ove drzave samo ga vi nemojte moliti dijasporci
Samo Sarajevo

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 31 dec 2014, 13:04

BOLI JUKU RINAKA,kupi lovu,a u međuvremenu : Ni lepsu, ni bolju ja od tebe nikad,znaj da necu imati Oooooooooo... i celog zivota sto kraj mene nisi,gorko cu se kajati Oooooooooo :urnebes:
Joj kakva će to biti zvijer :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 31 dec 2014, 13:05

Sjajan nastup bravo Jusufe sviđa mi se kako je ukrao onu loptu i na kraju položio, a vidim da i komentatori hvale da je počeo da vježba i koristi vanjski šut što je super ala KG i Duncan. Samo neka trenira i svaku priliku iskoristi, samo me zanima za ove faulove u nastavku jer nisam gledao drugo poluvrijeme da li su bili pametni ili je opet za gluposti dobijao? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.