Ja ne znam s kim si me zamjenio pa aludiras na neku ekipu oko nekoga ili necega?sloboda72 je napisao/la:Nisi realan .Bolje reći niste realni jer čitavo vrijeme govorimo o modelu koji je primijenjen u FK Sarajevo.Mi ne govorimo o "predaji", valjda si mislio prodaji ili privatizaciji.Vaš je problem što ste vi Slobodu "privatizovali" ali kao "taoca" za dnevno političke svrhe.Ako vi mislite vršiti kozmetičke promjene Statuta da bi rekli evo mi hoćemo a on neće , to samo potvrđuje da je Sloboda vaš politički " talac".Puno , puno ,važnije od loše jeseni su odlično proljeće , povratak u PL i kresanje milionskog duga.Bolje vođenje Kluba nije zabilježeno u zadnjih 30 godina.Šta bi bilo da smo jesenji prvaci sa 8 000 000 km duga? Uzeće vama narod mjeru 2016 kao što vam je uzeo i ove godine.Nije ničija do zore moj Lutvo.I ovo da te podsjetim ,"Bog kad hoće da kazni mrava da mu krila".Vi ste mi Boga mi ,dobro okrilatili.HerLutwoII je napisao/la:Povecanjem transe,Grad je jasno dao do znanja da klub nije na prodaju i privatizaciju. Statut ce se sigurno mjenjati,ali vjerovatno u nekom drugom smjeru,nikako u prvacu gasenja,predaje,privatizacije. Dobra volja je pokazana i sada je na Azmiru da kaze je li zeli Slobodu svih nas ili samo svoju.
@emirzlaTu, vjeruj mi da ovako kako je radio Azmir zadnjih 7 mjeseci djabe je bacio pare,potrosio polusezonu na brukanje. Gora ekipa i vodjenje kluba nije zabiljezeno nikad na Tusnju.
Ja ti kazem svoje misljenje,a ono ne mora biti istovjetno sa tvojim. Pratim zbivanja i zakljucujem kao gore u postu. Vjerovatno mislis da je tvoj stav svetinja,a nemas cinjenica da ih potkrijepis.
Trener Portugalac-bacene pare,pripreme-bacene pare,pojacanja-bacene pare,hrana,smjestaj i plate igraca sa strane-bacene pare...!!!!!! Mozda ti mislis da se to u turbe ubacivalo